Αγορά ηχείων 7.1

Reaction score
0
Καλησπέρα ψάχνομαι να πάρω ηχεία 7.1 και τα θέλω για μουσική και ταινίες 50/50 και έχω επιλέξει τα έξεις:

Hi-Fi Klipsch RF-82 η Klipsch RF-63
Center Klipsch RC-62
Surround Klipsch RS-52 x2
Subwoofer Klipsch RT-10d η Klipsch RSW-10d

Τώρα με τα καινούργια ηχεία που θέλω να πάρω σκέφτομαι να πάρω και αυτόν το ενισχυτή....

Επίσης δεν μπορώ να αποφασίσω αν θα κρατήσω το PS3 για αναπαραγωγή Blu-Ray η να πάρω ένα καθαρό Player? όπως το Sony S350 η το S550.

Συγγνώμη για τα τα off topic περί ενισχυτή και Player. :123:

Reaction score
50
Κοίτα για ταινίες τα ηχεία είναι super. Για μουσική άκουσέ τα πρώτα (καλά έτσι κι αλλιώς άκουσέ τα) για να σιγουρευτείς ότι ταιριάζουν στα γούστα σου. Αυτό δεν το λέω για κακό, απλά λόγω κόρνας σε πολλούς αρέσουν πολύ σε άλλους όχι ιδιαίτερα. Για ενισχυτή δε βλέπω κάποιο πρόβλημα και επίσης για player εγώ θα κρατούσα το PS3... μια χαρά είναι γι' αναπαραγωγή Blue Ray!

Reaction score
0
Και έγω τα σκεφτόμουν αλλά συνειδητοποίησα ότι για ταινίες είναι άριστα αλλά στη μουσική ήταν πολύ ξερά επίπεδα σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμενα. Άλλες προτάσεις??? Έγώ σκεφτόμουν κάτι σε CANTON με SUB YAMAHA 515. Από ενισχυτή έχω τον Ονκυο 906. Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπροσδεκτη...

Reaction score
0
Sorry που δεν έγγραφα... δεν προλάβαινα... λοιπόν πήγα άκουσα τα klipsch τα RF-82 σε έναν γνωστό... σε ταινίες ήταν αρκετά καλά αλλα σε μουσική..... μου φαίνονταν σαν να άκουγα παράσιτα σαν παραμορφώσεις..... επόμενος τους έδωσα άκυρο.... αλλα άκουσα και τα energy c-500 που είναι πολύ πιο φθηνά και μου άρεσαν πολύ περισσότερο και σε ταινίες και σε μουσική τι λέτε? τα ηχεία τα άκουσα με ίδιο ενισχυτή σαν αυτόν που λέω να πάρω

Reaction score
50
Εγώ πάντως λέω να ακούσεις μερικά ηχεία ακόμα... Με δυο ακροάσεις δε βγάζεις (ιδιαίτερα) άκρη.

Reaction score
0
Αν η ερώτηση σου μάνο αφορά εμένα θα έλεγα ότι σκοπεύω να δώσω από 1000 έως 1500 (η μέση λύση είναι βέβαια η καλύτερη).... Τώρα αν πρόκειται να υπάρχει τραγική διαφορά προχωρώντας ίσως και να το σκεφτόμουνα. Ο χώρος μου είναι περίπου 4μ+ χ 5μ+ από την μία πλευρά τοίχος από την άλλη κενό μέχρι τα τζάμια (τραπεζαρία δηλαδή χωρίς χωρισμα)..

Να προσθέσω και εγώ ότι άκουσα λίγο τα Κλιπς πρόχειορα με μουσική και απογοητευτικα. Δεν ξέρω τι έφταιγε αλλά δεν μου άρεσε.... Από ενισχυτή ξέχασα να πώ ότι έχω παραγγείλει τον ΟΝΚΥΟ 906

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.297
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale