Αγορά καινούργιου πολυκάναλου ενισχυτή

Reaction score
0
Χαιρετώ όλη την παρέα εδώ,καινούργιος στο φόρουμ...
Είμαι στην αναζήτηση καινούργιου πολυκάναλου ενισχυτή μέχρι το πολύ 800 στην καλύτερη περίπτωση 900 ευρώ.
Αυτήν την στιγμή έχω έναν παππούλη τον sony STR-DB940 Q ο οποίος γέρασε υπερβολικά-πάνε 8-9 χρόνια που τον έχω-και πρέπει να αντικαταστηθεί με έναν σημερινής τεχνολογίας μοντέλο.
Για ηχεία θα έχει τα teufel Concept S http://www.teufel.de/Heimkino/Concept-S.cfm?show=technik#tab
---βαράνε πολύ δυνατά τα άτιμα---
Να μην πολυλογώ θέλω ποιότητα αρχικά,δύναμη θα έχει έτσι και αλλιώς,αλλά να είναι πλήρης σε συνδέσεις,hdmi,coaxial,optical κτλ.
Σαν πρώτη μου επιλογή έχω τον Ηarman/Kardon avr 355.
Θα ήθελα όμως να ακούσω και άλλες γνώμες.Ευχαριστώ

Reaction score
1.594
Απάντηση: Αγορά καινούργιου πολυκάναλου ενισχυτή

Απο προσωπική μου εμπειρία θα σου έλεγα να ακούσεις και κάτι σε denon. Απο εκει και πέρα σε οτι αφορά το "δύναμη θα έχει έτσι και αλλιώς" θα μου επιτρέψεις να σου αναφέρω πως δε θα πρέπει να περιμένεις και πολλά στο θέμα αυτό απο ολοκληρωμένους του τύπου 7x120 και 7x150. Ουσιαστική διαφορά θα δείς μόνο στην περίπτωση που συνδέσεις τελικούς.

Καλές αγορές !

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά καινούργιου πολυκάναλου ενισχυτή

Ευχαριστώ φίλε για την πρότασή σου,ήδη κοιτάζω denon,yamaha,marantz,harman.Η αγορά θα γίνει μετά τις καλοκαιρινές διακοπές,οπότε δεν βιάζομαι πολύ.
Το τελευταίο που λες για τελικούς κτλ.με μπερδεύει.Δηλαδή ο ενισχυτής δεν θα φτάνει για αυτά τα ηχεία;Έτσι το καταλαβαίνω.Πάντως και ο 940 που έχω με 5Χ110 με την ένταση στην μέση και δεν αντέχεις να κάτσεις να ακούς τόσο δυνατά....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873