Αγορά καινούριου πολυκάναλου ενισχυτή.

Reaction score
89
Έχω βαρεθεί να αλλάζω τα HDMI στις πηγές μου για ΤV και προβολέα και σκέφτομαι να αγοράσω έναν ενισχυτή με δύο HDMI out.

Η λύση για αξιόπιστο HDMI switch ή matrix 4x2 από ότι κατάλαβα για να είναι αξιόπιστη θα έχει και κάποιο κόστος.

Ο ενισχυτής που έχω αυτή τη στιγμή είναι ο Pioneer VSX-D814 και ηχεία έχω τα Teufel System 5 THX.

Το θέμα είναι ότι θέλω όσο πιο οικονομική λύση γίνεται και περιμένω να βγουν και τα 3d μοντέλα από όλες τις εταιρίες και κανένα review για αυτά.

Καλές προσφορές βρίσκεις στα μοντέλα που ήδη κυκλοφορούν αλλά δεν θα ήθελα στο κοντινό μέλλον να λέω γιατί δεν αγόρασα 3d.
Μιας και τα ηχεία είναι THX ο ενισχυτής θα ήθελα να είναι και αυτός THX cerified.
Ο Pioneer LX-53 διάβασα ότι κυκλοφορεί ήδη και μάλιστα στα 1000 ευρώ (που για να περάσω αυτό το όριο θα πρέπει ο όποιος ενισχυτής να έχει το κάτι παραπάνω που να αξίζει, μια και αν έβρισκα ακόμα φθηνότερο θα ήταν καλά).

Όποιος μπορεί ας στείλει καμιά πρόταση για ενισχυτή.
Με την αναβάθμιση αυτή θα έχω αισθητή διαφορά στον ήχο μου;

Reaction score
0
Για ποιο φτηνη λυση μπορεις να περιμενης τον yamaha 767 κατα σεπτεμβριο και γενικος ριξε μια ματια στην yamaha.

Και ο 3311 denon θα εχει 2 εξοδους.

Ψαξε και περιμενε λιγο εγω αυτο θα εκανα.

Reaction score
152
Απάντηση: Αγορά καινούριου πολυκάναλου ενισχυτή.

Η λύση για αξιόπιστο HDMI switch ή matrix 4x2 από ότι κατάλαβα για να είναι αξιόπιστη θα έχει και κάποιο κόστος.
Κοστος:50 με 70 ευρω αν το ψαξεις λιγο στο e-bay....

Reaction score
89
Το να είναι ο ενισχυτής THX όπως είναι και τα ηχεία μου πόσο βασικό είναι για την επιλογή;

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Αγορά καινούριου πολυκάναλου ενισχυτή.

Θα την δω και αυτή τη λύση.
Αν όμως μπορέσω και πάρω κάποιον καινούριο ενισχυτή (και τον παλιό τον πάω στο εξοχικό), θα δω διαφορά στον ήχο μου;
O Pioneer 814 που έχω έχει αρκετά καλές κριτικές (τον είχα πάρει περίπου 300 με 350 ευρώ). Ένα σύγχρονο μηχάνημα των περίπου 1000 ευρώ θα μου δώσει με αισθητή διαφορά το κάτι παραπάνω;

Reaction score
5.672
Re: Απάντηση: Αγορά καινούριου πολυκάναλου ενισχυτή.

τοσο εχει και στο πλαισιο .

σιγουρα θα εχεις διαφορα και θα την ακουσεις με εναν ενισχυτη του 1000

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά καινούριου πολυκάναλου ενισχυτή.

Θα την δω και αυτή τη λύση.
Αν όμως μπορέσω και πάρω κάποιον καινούριο ενισχυτή (και τον παλιό τον πάω στο εξοχικό), θα δω διαφορά στον ήχο μου;
O Pioneer 814 που έχω έχει αρκετά καλές κριτικές (τον είχα πάρει περίπου 300 με 350 ευρώ). Ένα σύγχρονο μηχάνημα των περίπου 1000 ευρώ θα μου δώσει με αισθητή διαφορά το κάτι παραπάνω;
Να κανεις υπομονη. Οταν θα βγουν οι καινουριοι θα ξαναψαχνεσαι. Απο Νοεμβρη εως και Φλεβαρη ειναι μια καλη περιοδος για να κανεις το επομενο βημα.

Σιγουρα η διαφορα θα ειναι αισθητη.

Reaction score
89
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Θα περιμένω περίπου μέχρι τα Χριστούγεννα μάλλον.
Το να είναι THX certified o ενισχυτής θα πρέπει να είναι βασικό για την επιλογή μου με βάση τα ηχεία μου;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Αγορά καινούριου πολυκάναλου ενισχυτή.

2

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης