Αγορά μεταχειρισμενου subwoofer

Reaction score
2
Καλησπερα σας.Προσπαθω αυτον τον καιρο να φτιαξω ενα home cinema 5.1.
Ο χωρος μου ειναι περιπου 20τμ και η χρηση του θα ειναι κυριως ταινιες αντε και λιγο μουσικη.
Δεν εχω πολλες απαιτησεις ουτε ξερω πολλα πραγματα απο την αγορα του home cinema και το budget ειναι πολυ περιορισμενο.

Αυτη τη στιγμη εχω αυτα τα 5 ηχεια απο αυτο το παλιο mini hifi της sony https://www.cnet.com/products/sony-mhc-nx3av-mini-system-series/specs/ συνδεδεμενα με εναν ενισχυτη pioneer vsx-520k και δεν προκειται να αλλαχτουν συντομα, ισως αργοτερα.

Μιας και δεν υπαρχει sub εχω βρει ενα απο αγγελια της crystal audio το system bass 10.
Αξιζει η αγορα του στα 100 € που μου ζητανε η να παω σε κατι ποιο μικρο και πιο καινουργιο μοντελο?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
2
Το συγκεκριμενο ομως αξιζει στα 100 ευρω η να περιμενω για κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
:idk: Τι να σου πω, δεν ξέρω πόσο παλιό είναι και αν είχαν θέματα αξιοπιστίας.

Reaction score
2
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Timaras μιας και αυτα παιζουν στην ιδια τιμη ποιο απο τα 3 θα προτεινες?
Το yamaha ok ειναι επωνυμο αλλα 8αρι. Τα koda δεν τα εχω ακουσει, ειναι καλα?

Reaction score
1.042
Επειδη την εχουν γλυτωσει τα ηχειακια της sony ,παρε 12 με κανα 150ρι 200ρι το πολυ !
Και το λεω αυτο ,γιατι αυριο αν παρεις ηχεια ,να μην πουλας αγοραζεις παλι σαμπ!
Εξαλου με ενα καλο σαμπ αρχιζει η γλυκα !

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.212
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney