Αγορά νέας τηλεόρασης - Προτάσεις.

Reaction score
0
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα! Καλώς σας βρήκα!

Πρώτο μήνυμα στο Forum και καθώς ενδιαφέρομαι για αγορά νέας τηλεόρασης, θέλω τη βοήθεια και συμβουλές σας.

Έχοντας κάνει ο ίδιος μια μικρή περιήγηση αλλά και έχοντας δει από κοντά μοντέλα και μεγέθη, έχω καταλήξει δυστυχώς μόνο σε τρείς, πολύ γενικούς παράγοντες.

Να είναι 37άρα, Full HD με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη. Από εκεί και πέρα, φέξε μου και γλίστρησα.

Επίσης, δε ξέρω αν υπάρχει και δυνατότητα να βλέπω ταυτόχρονα δύο κανάλια και πάνω...

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας και πάλι!

Να ευχηθώ υγεία πάνω απ'όλα!

Reaction score
14
Ελληνικέ Ηλιε καλώς ήρθες φίλε!

Πιστευω οτι στην διάσταση που θές οι προτάσεις είναι αρκετές.

Εχεις κάποιο μπάτζετ (οριο) που δεν θες να υπερβείς? Το λέω γιατι οι τιμές τους ξεκινάνε χαλαρά στα 600 ευρώ και πάνε και μεχρι 1300 ευρώ?

Αν απλά μας ελεγες λίγο το χρηματικό ποσό που θές να ξοδέψεις θα μας ευκολυνε να σου προτείνουμε μερικά μοντέλα

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης - Προτάσεις.

Βασικά δεν υπάρχει χρηματικό όριο. Αλλά, για να έχετε μια εικόνα, ας πούμε έως 1.500 Ευρώ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης - Προτάσεις.

φιλε μου με αυτα τα χρηματα αγοραζεις και 46αρα,αν παλι ειναι προβλημα αποστασης και μπορεις να πας μεχρι 40αρα κοιτα για sony,και αν σε ενδιαφερει το τηλεοπτικο σημα απλα η sony δεν παιζεται με τιποτα

Reaction score
0

Είναι θέμα απόστασης όπως λες αλλά και κάλυψη αναγκών. Έχω δει όλα τα μεγέθη και η 37άρα υπερκαλύπτει τις ανάγκες μου.

Εξάλλου, δε χρειάζεται να χαλάσω και τα 1500 Ευρώ:105:

Αν μπορώ να βρω ένα πολύ καλό μοντέλο με 900 Ευρώ για παράδειγμα, πολύ ευχαρίστως.

Reaction score
14
1) Panasonic Viera TX-37LZD85 LCD TV 37" Full HD 1049 euro (LCD) *
2) Samsung LE37A558P3F LCD TV 37" Full HD 959 euro (LCD) *
3) Sharp LC37X20E - LCD TV 37" 1160 euro (LCD)
4) LG 37LG5000 37'' Full HD 900 euro (LCD)
5) Samsung LE37A556P 37' Full HD 900 euro (LCD)
6) LG 37LG6000 Scarlet 37'' Full HD 1098 euro (LCD) *

Με αστέρι οι επιλογές μου

Reaction score
0
1) Panasonic Viera TX-37LZD85 LCD TV 37" Full HD 1049 euro (LCD) *
2) Samsung LE37A558P3F LCD TV 37" Full HD 959 euro (LCD) *
3) Sharp LC37X20E - LCD TV 37" 1160 euro (LCD)
4) LG 37LG5000 37'' Full HD 900 euro (LCD)
5) Samsung LE37A556P 37' Full HD 900 euro (LCD)
6) LG 37LG6000 Scarlet 37'' Full HD 1098 euro (LCD) *

Με αστέρι οι επιλογές μου
1098 για την 37LG6000 όταν η 42LG7000 είναι στα 1100 και η 47LG7000 στα 1200??????
Ποιο κατάστημα (άραγε) την κοστολογεί τόσο....? :141:

Reaction score
0
Ως αναφορα την αναγκη σου για να βλεπεις μαζι δυο τηλεοπτικα καναλια μαλλον το ξεχνας διοτι δεν βγαινουν πια TV με δυο δεκτες.
+ και εγω για SAMSUNG A656 40'' (την εχω σε λιγο πιο μεγαλη) ειναι μονο 3'' παραπανω απο την 37αρα (δεν θα εχεις προβλημα) και λογο οτι πωλουνται πιο ποιλυ πεφτουν οι τιμες τους και πιο γρηγορα.

http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=7551
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16794
Δεν θα το ματανοιωσεις και με τα υπολοιπα παρε ενα blueray και καλη Χρονια

Reaction score
14
1098 για την 37LG6000 όταν η 42LG7000 είναι στα 1100 και η 47LG7000 στα 1200??????
Ποιο κατάστημα (άραγε) την κοστολογεί τόσο....? :141:
σκρουτζάροντας την LG 37LG6000 βρήκα τουλάχιστον 6 μαγαζιά με τιμή κάτω απο 900 ευρώ οπότε ακυρη η τιμή που εβαλα, που ηταν απο τον guess who... Kotsovolos!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγορά νέας τηλεόρασης - Προτάσεις.

Καλημέρα - Καλησπέρα (Είχαμε άγριο ξενύχτι χθές)

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Σημείωσα τα μοντέλα και αύριο θα κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά να τις δω.

Βλέπω πως πολύ προτείνετε 40άρες λόγω τιμής κυρίως; Μόλις 3 ίντσες ίσως να μη κάνουν τη διαφορά. Θα εμμείνω στις 37 αλλά αν βρω μια 40άρα που να με ικανοποιεί, δεν υπάρχει περίπτωση να "τσιγκουνευτώ τα +100 - 200 Ευρώ που ΙΣΩΣ κοστίζει παραπάνω.

Ευχαριστώ και πάλι.

+1 στην A656 για τον φιλο alfista :137:
Ώπ, μας πιάσανε :107:

Ως αναφορα την αναγκη σου για να βλεπεις μαζι δυο τηλεοπτικα καναλια μαλλον το ξεχνας διοτι δεν βγαινουν πια TV με δυο δεκτες.
+ και εγω για SAMSUNG A656 40'' (την εχω σε λιγο πιο μεγαλη) ειναι μονο 3'' παραπανω απο την 37αρα (δεν θα εχεις προβλημα) και λογο οτι πωλουνται πιο ποιλυ πεφτουν οι τιμες τους και πιο γρηγορα.

http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=7551
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16794
Δεν θα το ματανοιωσεις και με τα υπολοιπα παρε ενα blueray και καλη Χρονια
Το να εμφανίζονται δύο κανάλια ταυτόχρονα στην οθόνη, ήταν μια επιθυμία του πατέρα μου. Αλλά δε πειράζει, θα τα καταφέρουμε και χωρίς αυτό:142:

Reaction score
0
ηταν απο τον guess who... Kotsovolos!!!
:116:

Φίλε hellenicsun αφού σε ενδιαφέρει να είναι fullHD υποθέτω ότι έχεις σκοπό να βλέπεις και blu ray. Υπ' όψην ότι στις 37" οι διαφορές hd-fullHD δεν είναι μεγάλες. Αλήθεια, σε πόση απόσταση θα παρακολουθείς τηλεόραση?
Στις 40" λοιπόν προτείνω sony σειρά W. Η w4000 μάλιστα έχει πέσει κάτω από το χιλιάρικο.
+1 φυσικά και για τη samsung 40Α656

Reaction score
0

Καλησπέρα και πάλι, μετά από αρκετό καιρό απουσίας είναι η αλήθεια!:120:

Δυστυχώς πολλές άλλες προτεραιότητες με κράτησαν μακριά από την αγορά τηλεόρασης. Έτσι, επανέρχομαι αυτή τη φορά, έτοιμος να πάω στο μαγαζί και να αγοράσω αυτή που εσείς θα με βοηθήσετε να διαλέξω.

Συμφωνώ βέβαια πως στις προηγούμενες σελίδες του θέματος προτείνετε ορισμένα μοντέλα αλλά έχουν ψιλο-αλλάξει τα δεδομένα, λόγω και της ικανοποίησης του πατέρα (δεν είναι όλα στο χέρι μου δυστυχώς:114:)

Λοιπόν, μιλάμε για:

• Αυστηρά στις 37''.
  • LG ή Samsung
  • Full HD
  • 100Hz
  • Καλή τιμή (αν και στην ουσία δεν υπάρχει περιορισμός)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας και ελπίζω να μη θέλετε να με δείρετε που σας ζητάω το ίδιο πράγμα για δεύτερη φορά μετά από καιρό απουσίας! Είστε όμως οι ειδικοί, τι να κάνουμε;

minas

Πισιά
Reaction score
4.190

Φοβάμαι ότι δεν έχω άμεση πρόταση για τις 37" γιατί δεν έχω κοιτάξει πολύ τη συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά ίσως να θέλεις να ξανασκεφτείς το μέγεθος ή την ανάλυση.
Για τις 37" το 1920χ1080 πέφτει κάπως πολύ, και θα έχεις σχετικά μικρή οπτική διαφορά από ένα μοντέλο HD Ready, που θα είναι σαφώς οικονομικότερο.

Reaction score
0

Τελικά αγοράσαμε αυτή: http://www.plaisio.gr/product.aspx?...&Manufacturer=LG&category=69980053&catalog=19

...και τη περιμένουμε.

Πώς σας φαίνεται;
Τη παραλάβαμε σήμερα το πρωί.

Μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη ποιότητα εικόνας και ήχου, από την εμφάνιση και το μέγεθος της οθόνης.

Η αυτόματη αναζήτηση λειτούργισε άριστα αν και χρειάστηκε στη συνέχεια να επέμβω ώστε να γίνει σωστή ταξινόμιση μα και διαγραφή των διπλών καναλιών ή αυτών που η εικόνα τους ήταν χάλια.

Επίσης είδα και μια - δύο ταινίες μέσω DVD και μου άρεσε πολύ η εικόνα.

Ξέρω πως δεν είναι κάποιο Top μοντέλο στις 42'' αλλά προσωπικά την ευχαριστιέμαι όλο και περισσότερο.

Reaction score
0

καλημερα. ψαχνομαι κ εγω για αγορα τηλεορασης εως 1000Ε.εχω μπερδευτει με αυτα που βλεπω. επειδη θελω tv και για gaming ps3. λεω να αποφυγω τις samsung λογω input lag. εχω δει τις lg 42lh4000, lg 42 lh5000. και αυτη που μου εκανε εντυπωση απο κοντα ηταν η philips 42pfl7403d.τρομερη εικονα.ποια ειναι η αποψη σας? και αν γνωριζεται απο input lag πως πανε οι συγκεκριμενες. εαν εχετε κατι αλλο να προτεινετε δεκτο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.773
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili