Αγορά νέας τηλεόρασης 40-42"

Reaction score
3
Καλημέρα σας,
Επειδή έχω πελαγώσει λίγο με τα μοντέλα που κυκλοφορούν, και επειδή ξέρω οτι υπάρχουν πολύ καλοί γνώστες της αγοράς σε αυτό το forum, θα ήθελα την συμβουλή σας για αγορά νέας τηλεόρασης.

Αυτό που ψάχνω είναι μια 40" ή ακόμα καλύτερα 42" LCD FullHD.
Τα χαρακτηριστικά που με νοιάζουν κυρίως έιναι τα ακόλουθα:
1)Value for money, ψάχνω τηλεόραση όχι budget ούτε κορυφαία. Θέλω κάτι καλό σε λογική τιμή ~ 800-1100€. Φυσικά 1100 θα δώσω αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Καλό είναι να είναι LED αλλά δεν είναι και αναγκαίο...
2) Σίγουρα να είναι mpeg4
3)Καλό είναι να είναι 200Ηz ή έστω 100Hz
4)Με νοιάζει να έχει καλή εικόνα, τόσο από κανονικά κανάλια mpeg4 όσο και απο Media tank, HDMI.
5)Τα κοκοκοψαρα και τα μπλικιμπλικια όπως internet - skype - wifi - ασύρματη σύνδεση - bluetooth - slim design - frameless design κτλ δεν με νοιάζουν καθόλου, με την έννοια δεν πρόκειται να πληρώσω για αυτά πάνω απο 30Ε έξτρα, αλλά δεν θα με πειράξει αν καταλήξω σε ένα μοντέλο λόγω καλής ποιότητας απεικόνησης και τύχει να έχει και αυτά. Το ίδιο ισχύει για το 3D (μόνο που το παραπάνω ποσό ανεβαίνει στα 50-60Ε!! ;-))
6)Αντίθετα με τα παραπάνω, θα ήθελα να έχει USB είσοδο με αναπαραγωγή mkv με ελληνικούς υπότιτλους (δεν είναι deal breaker αλλά είναι καλό να υπάρχει...)
7)Θα ήθελα να είναι καποια μάρκα σχετικά γνωστή (όχι telefunken, lidl και τα σχετικά) Έχω ήδη μια Samsung, και σκεφτόμουν για Lg λόγω καλού value/money παρόλο που έχει λίγο κατώτερο μαύρο και χρωματική απόδοση από τις Samsung
Θα με ενδιέφερε και αν υπήρχε καμια καλή προσφορά με αυτές τις προδιαγραφές.

Ώς τώρα είχα καταλήξει στην LG LG42SL8000 http://www.avforums.com/reviews/LG-42SL8000-LCD-HDTV-Review.html
την είχα παραγγείλει αλλά δεν ήταν διαθέσιμη.
Θα ψάξω και την LG42SL9000 αλλά θέλω εναλλακτικές γιατί δεν βλέπω ούτε αυτή να την βρίσκω...

Ευχαριστώ πολύ!!

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.668
Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης 40-42"

Αυτό που περιγράφεις, είναι η Samsung LE40C650. :126:

Reaction score
3
Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης 40-42"

Αγόρασα την τηλεόραση που πρότεινες και ήταν απλά εξαιρετική! Ευχαριστώ πολύ! (απλά είδα τώρα οτι δεν είχα απαντήσει... ;-) )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.958
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988