Αγορά νέας τηλεόρασης LCD

Reaction score
0
Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας.
Ενδιαφέρομαι για αγορά νέας τηλεόρασης.
Η απόσταση παρακολούθησης είναι 3 μέτρα.
Η τηλεόραση θα παίζει κυρίως ελληνικά κανάλια μέσω απλής κεραίας (oxi nova) και ταινίες DVD. Αυτη την στιγμή έχω μια Sony Crt 32FQ86 100hz.

Μετά απο έρευνα αγοράς σε τοπικά καταστήματα έχω βρεί τα παρακάτω μοντέλα Sony

Sony 32S2530 730ευρώ (γι'αυτήν την τιμή δεν είμαι 100% σίγουρος)
Sony 32V2000 750ευρώ
Sony 32S3000 950ευρώ
Sony 32U2530 725ευρώ
Sony 32P2530 830ευρώ
Sony 40S2530 1150ευρώ

Θεωρείτε ότι στα παραπάνω υπάρχει κάποια συμφέρουσα αγορά ή να ψάξω σε e-shop? Υπάρχει κάτι άλλο συγκεκριμένο που προτείνετε? Δεν ψάχνω απαραίτητα Sony. Θα έπαιρνα και philips ή samsung. Αξίζει να πάρω κάτι μεγαλύτερο απο 32άρα ή λόγω των 3 μέτρων θα έχω πρόβλημα με τα ελληνικά κανάλια? Nα δω και πλάσμα ή θα μπερδευτώ περισσότερο?
Περιμένω τις πολύτιμες γνώμες σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
0
Καλημέρα και καλώς ήλθες στο φορουμ

32άρα ειναι λιγη κατά τη γνώμη μου

Εγώ θα κοιταζα 40άρα και συγκεκριμένα

α)σε LCD

Sony 40D3000 (αν την προλάβεις)
Samsung LE40R86

b) σε ΠΛΑΣΜΑ

Panasonic 42 PX70 (εξαιρετικη τηλεόραση σε τιμή χώμα)

Η δικη μου επιλογή θα ήταν η Panasonic

Reaction score
0
Συμφωνώ κι εγώ δες την Panasonic 42PX70!!!Αλλιώς την Sony 40D3000.Πιστεύω θα προλάβεις κανά κομμάτι!!

Reaction score
0
Ευχαριστώ πού για τις απαντήσεις.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα κι εγώ να πάω σε 40άρα αλλά δίσταζα λίγο λόγω των 3 μέτρων απόστασης. Τώρα αρχίζω να το σκέφτομαι σοβαρά.
Διάβασα στο φορουμ και εντυπωσιάστηκα με τις γνώμες που υπάρχουν για την 40D3000. Λέτε να προλαβαίνω να μπώ στην λίστα?
Την Panasonic 42 PX70 δεν την είχα υπόψιν. Θα την κοιτάξω.
Οποιος μπορεί ας μου δώσει και συγκεκριμένες τιμές και e-shop που μπορώ να τις βρώ.
Επίσης δεκτές και άλλες απόψεις.
Γενικά προτιμώ να πάρω κάτι καλό ποιοτικά και αξιοπιστο κι ας μην είναι και το τελευταίο μοντέλο. Δεν μου αρέσει να βλέπω την τιμή να κατρακυλά αργότερα. Την CRT μου FQ86 την πήρα 690 ευρώ πριν 2 χρόνια προς το τέλος της κυκλοφορίας της και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Ηταν τηλεόραση που όταν βγήκε είχε 1800ευρώ!!!
Συνεχίζω το ψαξιμο λοιπόν και περιμένω και νεότερες συμβουλές και προτάσεις από σας.
Ευχαριστώ

Reaction score
0
H CRT σου (και ολες οι CRT πριν 2 χρόνια) ήταν και βέβαια θα είναι πλέον σε Phase out από την αγορά μιας και το συγκεκριμενο segment ηλεκτρονικων πρακτικά εχει σταματήσει κάθε εξέλιξη. Αντιθετα στις LCD/Plasma το τοπίο είναι απιστευτα δυναμικό και ΟΤΙ και να αγοράσεις σήμερα σε 6 μήνες θα είναι ξεπερασμένο. Γιαυτό αγοράζουμε μοντέλα με πολύ καλό λόγο χαρακτηριστικων/τιμή (οπως αυτά που σου προτείναμε) ώστε σε 6-9 μήνες να κλαιμε λιγο..

Η άλλη εναλλακτική εαν το χρήμα περισσεύει ειναι οτι σκαμε 2500-3000 Euro και παιρνουμε μια απο τις καινούργιες κορυφαίες Pioneer Plasma 8ης γενιας (π.χ 508XD) που έχουν σαρώσει σε ολα τα τεστ για την εκπληκτική εικονα τους και απολαμβάνουμε οτι καλύτερο έχει να δώσει η βιομηχανια σήμερα στο συγκεκριμένο τομέα. Παλι βεβαια σε 6-9 μήνες θα είμαστε πίσω

Οπότε διαλέγεις και παίρνεις. Σκέψου οτι η Panasonic PX70 στοιχίζει λιγοτερο από 1200 Ευρώ και σου δίνει το 70% της απόδοσης της Pioneer που κοστίζει τα διπλα (ασχετα εαν σε αποζημιώνει με την εικόνα της )

Η Sony KDL40 D-3000 παίζει μεταξύ 1350 -1500 Ευρώ αλλά πρακτικά εχει καταργηθεί (ελάχιστα κομμάτια κυκλοφορουν στην αγορά ). Η Samsung παίζει στα 1700-1800 Ευρώ γιατι είναι Full-HD..

Reaction score
0
Εγώ θα επιμείνω στην Panasonic.. Τις έχω δει και τις 2 και θεωρώ οτι η εικόνα της είναι περισσότερο "κινηματογραφική" απο την Sony...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.989
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas