Αγορά νέας τηλεόρασης

Reaction score
0
Καλησπέρα στο Forum.
Να μπω αμέσως και στο "ψητό" και να αναφέρω, πως είμαι λάτρης των Panasonic και ειδικά της σειράς G20. Πριν μερικές μέρες και πιο συγκεκριμένα πριν από περίπου 2 εβδομάδες είχα πάει και παράγγειλα την Panasonic TX-G20 46". Μερικές μέρες μετά, με καλούν στο τηλέφωνο και μου αναφέρουν πως σταμάτησε η κυκλοφορία της για τις επερχόμενες 3D. Η απογοήτευση μεγάλη :110:. Το θέμα είναι τώρα, πως δεν μπορώ να βρω τηλεόραση. Σκέφτηκα να πάω στην Panasonic V20 στις 50", αλλά τα χρήματα θεωρώ πως είναι αρκετά.
Εδώ λοιπόν, θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σας.
Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικές τηλεοράσεις ανάμεσα στις 46"-50" οι οποίες να είναι τεχνολογίας Plasma, Full HD, Wireless Ready και να έχουν καλό Media Player, ώστε να μπορώ να βλέπω ταινίες από USB.
Δλδ αναζητώ κάτι αντίστοιχο σε Panasonic

Σας ευχαριστώ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Απάντηση: Αγορά νέας τηλεόρασης

Σαμσουνγκ ή lg αλλά ξεκινάνε απ τις 50 ίντσες.

Για τί κοστολόγιο μιλάμε;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Ναι αξίζει.Αλλά πήγαινε να την δεις και εσύ.
Απο Lg είδα στα πεταχτά την 750 και μου άρεσε ακόμα και σε συνθήκες καταστήματος.

Reaction score
0
Μήπως δεν έχεις κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα? Επίσης παρατήρησα πως δεν είναι Wireless Ready!
Anyway panasonic V20 - Samsung C7000 - LG PK950, με ποια σειρά θα τις έβαζες? Από την καλύτερη στη χειρότερη σε ποιότητα εικόνας τόσο σε αναλογικό όσο και σε ψηφιακό σήμα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Αδυνατώ να σου πώ γιατί δεν τις έχω δει σε αντιπαραβολή.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Προσωπικά δεν μου λέει κάτι γιατί το cnet δεν κρίνει μόνο την ποιότητα της εικόνας αλλά και πολλά άλλα χαρακτηριστικά(συνδέσεις κτλ..).Είναι πολύ καλό για κάποιον που θέλει να πάρει μια σφαιρική πρώτη άποψη αλλά όχι απαραίτητο για τον videophile.Αυτός θα σκιστεί να βρεί όσον το δυνατον πιο αναλυτικά διαγράμματα για νδεί που κερδίζει και που χωλένει κάθε τηλεόραση ή προβολέας(μιας και το τέλειο προϊόν δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα) και να κρίνει εξ΄ιδίων όμασι.

Reaction score
0
Ναι, αλλά σε σχέση με την Panasonic G20/25 που τη έχει στην 4η θέση τη Samsung c7000 την έχει στην 2η και φυσικά την Panasonic VT20/25 που πραγματικά είναι κορυφή, αλλά απλησίαστη σε τιμή 1η.
Άρα μήπως τελικά να καταλήξω σε Samsung C7000?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

φυσικά την Panasonic VT20/25 που πραγματικά είναι κορυφή
Αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πως συμπεριφέρεται στο rise black level και αρκετοί έχουν θέμα όταν η κάμερα κινείται και τα αντικείμενα είναι ακίνητα:116:.
Πχ σε αγώνες ποδοσφαίρου διαμαρτύρονται ότι βλέπουν διπλογραμμές τις γραμμές του γηπέδου όταν η κάμερα κάνει γρήγορες κινήσεις.
Για αυτό λέω ότι δεν υπάρχει τέλεια τηλεόραση ή τεχνολογία.

Reaction score
0
Άρα να πάω σε Samsung, αν και τώρα διάβαζα πως παρουσιάζουν κάποιες μαύρες γραμμές με τον καιρό στην οθόνη ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Έχουν παρουσιαστεί μερικά κρούσματα.Δεν ξέρω όμως αν είναι γενικό το κακό ή συγκεκριμένων κομματιών.

Reaction score
0
Απλά ρωτάω γιατί μέχρι την πέμπτη πρέπει να την παραγγείλω. Ας με βοηθήσει κάποιος να πάρω μια τελική απόφαση

Reaction score
0

Κοίτα να σου πώ.. κ'εγώ το ίδιο δίλημμα είχα άλλα όχι με plasma. Mετα απο έρευνα αποφάσισα να πάρω την samsung 8000 αν και για να πώ την αλήθεια ήθελα την 9000 όμως είναι πανάκριβη. Θα την πάρω κ εγώ στις προσεχείς ημέρες.. όσο για plasma αν και μου πέρασε απο το μυαλό όσο αναφορά το 3D την απέκλεισα αμέσως λόγο burn-in.

Reaction score
0
Το θέμα είναι πως μάλλον θα καταλήξω σε Samsung, αλλά έχω 3 ερωτήσεις σχετικά.
1. η Samsung PS50c7000 ή PS50c6900 κυκλοφορούν στην αγορά ή όχι?
2. Αν κυκλοφορούν ξέρει κάποιος τιμή?
3. Αν την έχει ήδη αγοράσει κάποιος -κάποια από τις 2- να μου αναφέρει αν αξίζει.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike