Αγορά νέου ενισχυτή

Reaction score
2
Όπως ορισμένοι θα ξέρουν ψάχνω εδώ και καιρό ενισχυτή και τελικά μετά από δικές σας γνώμες
και ίσως επειδή είμαι και λίγο φοβητσιάρης αποφάσισα να πάω σε νέο ενισχυτή.
Το θέμα μου?
Δεν ξέρω από που να τον πάρω Ελλάδα ή εξωτερικό?
Δεν ξέρω τι μου χρειάζεται...
Σίγουρα προς το παρόν με ενδιαφέρει το θέμα 5.1 μόνο όχι 7.1.
Και τα ηχεία που θα πάρω είναι τα http://www.skroutz.gr/s/341408/Wharfedale-Vardus-VR-400.html
μαζί με το υπόλοιπο σετ τους.
Αν ψωνίσω από Ελλάδα δεδομένου ότι δεν μου χρειάζονται lan bluetooth και wifi,
θα είναι περιττό να ξοδέψω κάτι παραπάνω για να πάρω καλύτερο ενισχυτή ή ο yamaha rxv375 ή ο pioneer 528 μου φτάνει ?
Τώρα αν δεν μου φτάνουν αυτοί οι δύο για τα ηχεία που διάλεξα και θέλω κάτι παραπάνω και πάω κοντά στα 350
ευρώ μήπως είναι προτιμότερο να ψωνίσω από το amazon.de που έχει κάποια μοντέλα
σε πολύ χαμηλότερες τιμές από Ελλάδα? πχ
sony str dn 840 ,pioneer 923k,yamaha rxv 575 330-350 ευρώ ενώ στην Ελλάδα έχουν 450 και?!?η μόνη προσφορά που πέτυχα Ελλάδα είναι ο pioneer 922 στα 350...
πάνω από τα 350 δεν θέλω να φύγω με τίποτα...

Ελπίζω να μην κούρασα!

Reaction score
7.089
μην κοιτας μονο την τιμη στο amazon,ολοκληρωσε την παραγγελια να δεις ποσο σου βγαινουν και τα μεταφορικα,αν το κανεις θα δεις οτι ειναι ελαχιστη η διαφορα και καλυτερα να τα δωσεις σε ελληνικο μαγαζι.Ισως να μην το καταλαβαινεις αλλα εμμεσα καποια χρηματα θα επιστρεψουν σε σενα.Αν δεν θελεις να περασεις τα 350 ευρω και δεν σε ενδιαφερει το 7.1, νομιζω ο 528 ειναι η πιο καλη επιλογη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ελλαδα , αν εχεις τα λεφτα κασερι ψωνιζεις και φτηνοτερα, και με εγγυηση

Reaction score
2
Τα λεφτα τα εχω στην ακρη αλλα δεν καταλαβαινω πως αυτο θα βοηθησει οταν η τιμη ειναι στανταρ παντου...πχ τον 923 κατω απο 450 δεν τον βρισκω.Ξερεις κατι που δεν ξερω?

Reaction score
512
Τα λεφτα τα εχω στην ακρη αλλα δεν καταλαβαινω πως αυτο θα βοηθησει οταν η τιμη ειναι στανταρ παντου...πχ τον 923 κατω απο 450 δεν τον βρισκω.Ξερεις κατι που δεν ξερω?
δεν ξερω που πλοηγηστε. Αυτα που μεχρι τωρα εχω διαβασει και συμφωνος με τον argi πιο πανω Ελλαδα και με εγγυηση οχι μεταφορικα (επικυνδινα-ακριβα)
Με το σετακι σου ηχεια ειμαι μεσα και εγω χρησιμοποιω αυτην την εταιρια.
Forza τα μηχανηματα (σειρας) εχουν τιμη εκινησης τα 240 ευρο και εχουν τα βασικα σε διαφορες εταιριες για ολα τα γουστα. Και συμφωνως μαζι σου δεν νομιζω να κερδισεις καρΐατιδα με 100 ευρο παραπανω...

Reaction score
2
δεν ξερω που πλοηγηστε. quote]
κλασικά οι τιμες οι ελληνικες είναι από skroutz και αλλα καταστήματα που πηγα από κοντα τα γνωστα ηλεκτρονικα καταστήματα δηλαδή.
Οσο για τις γερμανικες είναι από το amazon.de

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
οπως ελεγε και ενας μαγαζατορας ....
ειναι με τι υφος λες κατι...
και το υφος φτιαχνεται με χρόνια αδειοπορτοφολισμων ,
γνωριμιες....
ψωνιζω ελλαδα (audio video) απο εξω μονο αθλητικα και ειδη ποδηλατου απο εξω.....

Reaction score
2
Μετα απο αρκετο ψαξιμο και χωρις να εχω αποφασισει απλα γιατι κουραστηκα να συγκρινω λεω να παρω κατι απο τα 3
pioneer vsx 828,pioneer vsx 922 και denon x1000.
Ο 922 φαινεται ο πιο δυνατος απο ολους .Να τον παραγγείλω να τελειωνω :D ?

Reaction score
1.000
Μετα απο αρκετο ψαξιμο και χωρις να εχω αποφασισει απλα γιατι κουραστηκα να συγκρινω λεω να παρω κατι απο τα 3
pioneer vsx 828,pioneer vsx 922 και denon x1000.
Ο 922 φαινεται ο πιο δυνατος απο ολους .Να τον παραγγείλω να τελειωνω :D ?
Από Ελλάδα;

Reaction score
249
Όταν αγορασα το blu ray μου κόστισαν τα μεταφορικά 50 ευρώ απο Αθηνα
Το επομενο και αναβαθμισμένο μοντελο κόστιζε αν το έπαιρνα απο Αγγλία 100+ ευρώ φθηνότερα και ή μεταφορά νομιζω 20-30 ευρώ
Θα μου πεις για τοσα ίσως να άξιζε να το πάρεις έτσι απο Ελλάδα
Θα συμφωνούσα αν ή Αγγλία δε μου πρόσφερε και δοκιμή 20 ημερών δωρεάν για να πειστω οτι άξιζε ή αναβάθμιση plus και ή συμπεριφορα του εδώ αντιπροσώπου που τουλάχιστο εμένα δε με έπεισε
Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο ενισχυτή γενικά μιλάω για αγορες απο εξωτερικο

Reaction score
0
http://www.ricardo.gr/buy/eikona-ix...ioenishutis-5-1-yamaha-rx-v465/v/an727611530/

Καλησπερα φιλε,εχω τα ιδια ηχεια και το παραπανω ενισχυτη εδω και τρια χρονια.Τον δινω γιατι με ενδιαφερουν τα bluetooth,dlna και τα λοιπα που εσενα οχι.Ο ενισχυτης δεν ειναι σε εγγυηση βεβαια αλλά είναι σε αψογη κατάσταση.Αν σε ενδιαφερει στείλε ένα mail ή απάντησε εδώ να συζητησουμε και την τιμή.

Παντως σε αυτα που κοιτας οι διαφορες ειναι μικρές,αν θες οπωσδηποτε καινουργιο παω πασο,αλλά μπορεις να κανεις μια πιο οικονομικη κινηση.

Reaction score
0
καλησπερα !!! εχω 2 ηχεια magnat monitor supreme 1000 προσφατα μου εγινε δωρο ενας ενισχυτης ltc 700. δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα πιστευω με καλυπτει.να τον συνδεσω παραλληλα η σε σειρα??? για καλυτερη αποδοση και για να μην εχω κανενα προβλημα η καψω κατι

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster