Παιδιά γεια σας!
Ευχαριστιέμαι να διαβάζω τις αντιπαραθέσεις σας με επιχειρήματα περί πολύ συγκεκριμένων λεπτομερειών, χρειάζομαι όμως να επικεντρωθείτε σε πιο "χοντρές" λεπτομέρειες για να με βοηθήσετε. Ψάχνω να βρω για αγορά έναν ενισχυτή που να είναι οικονομικός, με 7.1 (αλήθεια ένας 7.1 παίζει με ηχεία 5.1
που να υποστηρίζει και 3d γιατί έχω αγοράσει 3d τηλεόραση και σύντομα θα αγοράσω ps3 για να αναπαράγω 3d ταινίες(αξίζει τον κόπο να επενδύσω επιπλέον χρήματα για την αγορά ενός 3d ενισχυτή τώρα ή να περιμένω να πέσουν οι τιμές
. Δεν σας κρύβω ότι λόγω αδυναμίας δεν μπορώ να δώσω πάνω από 500€ και ίσως το εγχείρημα να τα έχω όλα να μοιάζει αδύνατον. Αν λοιπόν, εσείς, κρίνετε ότι κάτι πρέπει να κοπεί τί θα με συμβουλεύατε; Είμαι τελείως αρχάριος βλέπετε και σκέφτομαι ότι λόγω άγνοιας αν σε μαγαζιά ή θα με εκμεταλλευτούν ή θα με "μπουκώσουν" με ειδικές λεπτομέρειες και στο τέλος θα αγοράσω κάτι όχι και τόσο καλό.
Ευχαριστιέμαι να διαβάζω τις αντιπαραθέσεις σας με επιχειρήματα περί πολύ συγκεκριμένων λεπτομερειών, χρειάζομαι όμως να επικεντρωθείτε σε πιο "χοντρές" λεπτομέρειες για να με βοηθήσετε. Ψάχνω να βρω για αγορά έναν ενισχυτή που να είναι οικονομικός, με 7.1 (αλήθεια ένας 7.1 παίζει με ηχεία 5.1