Αγορά νέου πικάπ μέχρι 1500 ευρώ

Reaction score
325
Το p7 εχει τον rb 700 . Αγοραστηκε το 2009 ,εμεινε 2 χρονια στο κουτι του και το καλοκαιρι του 2011 το εστησα αφου αγορασα την καφαλη του{ ortofon kontrapunkt a}.Το δινω 1200 ευρω χωρις την κεφαλη.Ελεγχος , ακροαση εξυπακουονται.
εχεις pm

Reaction score
325
Τελικά παιδιά έκλεισα το roksan για 700 ευρώ. Εύχομαι να είναι σε καλή κατάσταση και εύχομαι να την παλέψω με τον unipivot βραχίωνα. Πάντως η τιμή του ήταν πολύ δελεαστική. Τώρα περιμένω την άφιξη του πικάπ :)

Reaction score
325
Αυτή η αναζήτηση ήταν κανονική οδύσσεια.. Εφάγα και ένα ban από ένα forum για ακατανόητο λόγο για μένα η υποψιάζομαι ότι έβαζα καθημερινά ευκαιρίες από το ebay και μάλλον κάποιους ενόχλισα.
Το κατανοώ είναι ρίσκο μια αγορά από ebay και είναι καλύτερη λύση μια αγορά από εγχώριο κατάστημα αν και η καλύτερη λύση είναι αγορά από εδώ ιδιώτες να μην παίρνεις και το καπέλο του καταστήματος.
Οπώς είπα και πριν εύχομαι να βγει καλό το πικάπ. Εχει αρκετά καλές κριτηκές αλλά αυτός ο unipivot βραχίωνας να πω την αλήθεια με προβληματίζει. Πιστεύω να τα καταφέρω να την παλέψω.Ετσι και αλλιώς για ανθρώπους έχει φτιαχτεί να χρησιμοποιείτε.

Reaction score
325
Να πω και την αμαρτία μου θα συνεχίσω να έχω το νου μου μήπως σκάσει κανά michell gyrodec η κανά vpi scout σε καλή τιμή. Αυτά τα δύο τα έχω συμπαθήσει πολύ και σκέφτομαι να πάνω να τα δώ και από κοντά στα εδώ καταστήματα.
Ιδίως το vpi scout το έχασα σε δημοπρασία στο ebay μέσα από τα χέρια και από δικά μου λάθη. Αρχικά δεν το έκανα buy out στην πολύ καλή τιμή των 1200 ευρώ που το είχε σε άψογη κατάσταση και μετά έχασα στην δημοπρασία λόγο ότι βρισκόμουν στην δουλειά όταν έληγε.
Με τον unipivot βραχίωνα τι προβλήματα λέτε ότι θα αντιμετωπίσω και τι θα πρέπει να προσέξω?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo