Αγορά οικονομικού Media Player

Reaction score
0
Καλημέρα παιδιά.

Είμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα τα φώτα σας.

Έχω το WD HDTV 1ης γενιάς το οποίο δουλεύει καλά μεν αλλά έχει δύο βασικά μειονεκτήματα. Πρώτο, ΔΕΝ παίζει ήχο DTS με αποτέλεσμα να πρέπει κάθε φορά να κάνω μετατροπή τον ήχο των ταινιών και δεύτερο, αν και όχι τόσο σημαντικό όσο το πρώτο, δεν έχει ελεγκτή ethernet.

To εν λόγω μηχανηματάκι μάλλον θα το πάω στους δικούς μου να βλέπουν καμιά ταινιούλα και ψάχνω για αντικαταστάτη. Ο προϋπολογισμός είναι αρκετά περιορισμένος, αλλά από την άλλη δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις. Θέλω να μπορώ να δω 1080p με DTS ήχο χωρίς προβλήματα και αν υπάρχει και ethernet ακόμη καλύτερα. Έχω βρει αυτό:

http://www.getitnow.gr/prod/eikona-ihos/media-players/connect-me-mini1080/prod2930050pp/ και αυτό:

http://www.plaisio.gr/ypologistes-a...r-Starlet-HDMI-USB2-0-Host-BT-3540-C9-F10.htm

Κανένα από τα δύο δεν έχει δυνατότητα για σύνδεση σε LAN αλλά είναι στην τιμή που ψάχνω. Να πω την αλήθεια τα Turbo-X προϊόντα γενικά είναι ψιλομάπα και θέλω να τα αποφύγω, πιο πολύ για σύγκριση με το άλλο το κοιτάω. Υπάρχει κάποιο άλλο media player σε αυτά τα λεφτά που να αξίζει;

Ευχαριστώ

Reaction score
834
Απάντηση: Αγορά οικονομικού Media Player

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, τη σύνδεση LAN θα τη χρειαστείς οπωσδήποτε για να στριμάρεις περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης.

Το WD TV Live υποστηρίζει DTS στην τελευταία του version (πιθανόν και στην προηγούμενη, αλλά αυτό ας το πει κάποιος που το έχει - εγώ έχω το τελευταίο).

Νομίζω πως η επιλογή του είναι μονόδρομος.

Reaction score
0

Καλησπέρα,

Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Όσον αφορά το LAN δεν καίγομαι και ιδιαίτερα, αλλά σίγουρα θα βόλευε. Το θέμα είναι κυρίως αν αλλάζει κάτι σε ποιότητα και ευκολία αναπαραγωγής ταινιών όταν συγκρίνουμε το Mini1080 που γράφω με το WD. Αξίζει την διπλάσια+ τιμή το τελευταίο;

Ευχαριστώ

Reaction score
1.460

Το wd live είναι ιδιαίτερα δημοφιλές player και με καλή υποστήριξη.Θα σε συμβούλευα να πάρεις αυτό και όχι άγνωστα στην ελληνική αγορά players!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.557
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος