Αγορά πικαπ με προενισχυτη

Reaction score
20
Γεια σας
Μετά από λιγο διάβασμα και λιγο βοήθεια από κάποια παιδια από μια ομάδα κατέληξα στην αγορά πικαπ με προενισχυτη (ψαχνόμουν για αγορά παλιού αλλα δεν με συμφέρει )
Το αποφάσισα γιατι βρήκα την παλιά μου συλλογή με βινύλια που ειχα όταν ήμουν μαθητής ,περίπου 150 ,και ειπα να αρχίσω να τα παιζω ξανά .τοτε είχαμε ένα πικαπ fisher το οποίο από τις μετακομίσεις Ελλάδα Γερμανία καταστράφηκε …
Μου λείπουν βασικά πράγματα αλλα επειδή θα το στήσω οικιακό και δεν εχω απαιτήσεις θελω να το χρησιμοποιήσω μαζί με 2 Sonos one που εχω τωρα και το πως θα γίνει το συζητάμε σε άλλο θέμα εδώ στο φόρουμ .
Όποτε με χαμηλό budget και εν όψει Black Friday αν μπορούσατε να με βοηθήσετε στην επιλογή πικαπ με προενισχυτη μέχρι ταβάνι 400 ευρώ …
Σας ευχαριστω !

Reaction score
20

αυτό εδώ ;
Το κατάστημα αξιόπιστο ;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.003
Εφ' όσον το κατάστημα (που εδρεύει στη Σόφια) δέχεται αντικαταβολή στον κούριερ, δεν τίθεται θέμα, αρκεί να επιβεβαιώσεις ότι η συσκευασία είναι factory sealed κατά την παραλαβή, (δηλαδή ότι δεν έχει ανοιχτεί από τότε που το κιβώτιο εξήλθε του εργοστασίου). Πέραν αυτού, και συγγνώμη κιόλας, μήπως είναι δυνατόν να μαζευτεί παραπάνω χρήμα και να αγορασθεί ένα mk7;

Και αλήθεια, πώς μπορεί ένα πικάπ με έξοδο line να επικοινωνήσει με αυτά τα ηχεία; Δεν το έχω ψάξει καθόλου αυτό...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis