Αγορά προ και τελικού parasound

Reaction score
1
Έχω βρει από Αμερική "οpen box' τον προ Paρasound 2100 (ο οποίος έχει ευκολίες για συνεργασία με AV σύστημα) και τον τελικό 2250 (2Χ250 W) στα 1300 τελική τιμή στην πόρτα μου. Ο σκοπός της αγοράς είναι να οδηγήσει τα Totem Tabu (85.5 db, 6Ω).

Επειδή τα 1300 μου κάθονται ελαφρώς άσχημα αυτή την εποχή, μήπως είμαι υπερβολικός και θα μπορούσα να κάνω την δουλεία μου με έναν φτηνότερο τελικό (ο τελικός στοιχίζει 900+ λόγο βάρους) π.χ. έναν μπερυ 1500?

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσω να ακούω από τον φιλότιμο πολυκάναλο Marantz και μια αλλαγή για περισσότερο ρεύμα θα την κάνω έτσι κι αλλιώς, και επίσης τον 2100 θα τον πάρω γιατί έχει τις ευκολίες που ζητούσα καιρό + ότι μετά μπορείς να παίξεις μετά με ότι τελικό θέλεις + κάτω από 400 ευρώ δεν νομίζω ότι έχω να χάσω.....

Ευχαριστώ Χάρης,

Reaction score
1
Τελικά παρήγγειλα μόνο τον προ. Τώρα κοιτάω για τελικό που να είναι φτηνός και να έχει ρεύμα (όχι υπερβολικά πράγματα, δεν κάνω πάρτι). Η μια λύση είναι ένας Behringer αν και τον φοβάμαι ως προς την μουσικότητα και η άλλη είναι να χτυπήσω από ebay κανέναν Quad 606 που με 280-350 ευρώ τους βρίσκεις από Αγγλία. Καμία γνώμη?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll