Αγορά σινεφίλ TV 40-50"

Reaction score
5
Επειδή στο θέμα της τηλεόρασης έχω μείνει πίσω με τις συνεχές εξελίξεις της τεχνολογίας ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα στην όμορφη παρέα μας.
Θα ήθελα να μου προτείνεται μοντέλα με ανώτατο όριο τα 1500 τα οποία είναι στο μέγεθος από 40 έως 50 ".
Προτεραιότητα μου είναι η απόλαυση 2D σινεφίλ ταινιών. Φυσικά πάντα full HD.
Το 3D μου είναι μόνο προαιρετικό και επιθυμώ να δώσω λεφτά για το καλύτερο δυνατό (στο budget μου) 2D.
Θα θέλω διασύνδεση με δίκτυο για να παίζω και χωρίς επιπλέον player αν είναι δυνατό και το ιδεατό είναι να επενδύσω μελλοντικά σε κάποιο NAS.
Προφανώς με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή όλων των γνωστών αρχείων όπως φυσικά και να αποφύγω προβλήματα με DTS κτλ. (βλέπε LG).
Με "χαλάει" αρκετά εικόνα πολύ ψηφιοποιημένη (βλέπε παλιές Phillips).
Φυσικά επειδή θα υπάρχει και προβολή τηλεοπτικού σήματος παρόλο που δεν είναι η προτεραιότητα μου δεν θα θέλω να είναι και μάπα εντελώς. (να μπορούμε στην τελική να θαυμάζουμε τον Μessi και την Barca άφοβα).

Reaction score
11
Απάντηση: Αγορά σινεφίλ TV 40-50"

σαμσουνγκ δαγκωτο.και κατα προτιμηση λεντ.καμμια αλλη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Oι τηλεοράσεις που έχουν DLNA,ανεξαρτήτως εταιρίας,παίζουν ό,τι ορίζει αυτό το πρωτόκολλο επικοινωνιάς.
Εξ όσων ξέρω δεν υποστηρίζει dts παρα μόνο LPCM μεταφορά στον ήχο,όπως επίσης και τι υπότιτλους υποστηρίζει.
Η λύση ενός media player είναι πολύ πιό αξιόπιστη όσον αφορά την πληρότητα υποστήριξης αρχείων οπότε καλύτερα να βάλεις μέσα στο budget σου και την αγορά ενός τέτοιου.Συν τις άλλης πολλά εξ αυτών υποστηρίζουν και άλλες δικτυακές συνδέσεις,πχ Samba,με καλύτερα αποτελέσματα.
Εκτός και αν οι τηλεοράσεις με LAN μπορούν να υποστηρίξουν και άλλα πρωτόκολλα επικοινωνίας κάτι το οποίο δεν έχω ψάξει οπότε καλό θα ήταν να μας διαφωτίσει όποιος το έχει δοκιμάσει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Πάντως οι Samsung υποφέρουν απο ένα ελλατωματάκι.Αφαιρούν την ''αγριάδα'' του film δίνοντας του μια ''γυαλιστερή'' υφή.
Εντάξει δεν είναι ιδιαίτερα αντιληπτό και μάλιστα αρκετοί είναι υπέρ αυτού,αλλά προσωπικά δεν μ αρέσει.
Διάλεξε ορισμένα μοντέλα στο ευρος τιμής που κινείσαι και δες τα σε κάποιο κατάστημα.
Το ξανασυζητάμε όταν έχεις μια λίγο καλύτερη εικόνα.

Reaction score
5

file klaz gia tis samsung exw akousei oti den einai arketa aksiopistes kai oti bgazoun problimata se mikro xrono. Einai omws kali apodosi timi sinithws. Bebaia kapoies pou eixa dei se ena topiko katastima de me ediposiasan se eikona alla den katalaba ton logo.

Reaction score
5

Ευχαριστώ παιδιά. Θα προσπαθήσω να κάνω μια βόλτα από Θεσσαλονίκη για να έχω μια καλύτερη εικόνα. Αν έχετε κάποια συγκεκριμένα μοντέλα να μου προτείνεται ή κάποιο αντίστοιχο συγκριτικό, ευχαρίστως να ακούσω τις απόψεις σας.
Απλά δεν άρχισα να το ψάχνω ιδιαίτερα σοβαρά το πράγμα γιατί έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσο είναι καλή περίοδος για αγορά μιας και πιθανά να μετακομίσω στο κοντινό μέλλον και λόγω της αβεβαιότητας στην 3D τεχνολογία (είμαστε σε πρώιμη μορφή με διάφορες λύσεις).
Απλά δε θέλω να πληρώσω ένα μοντέλο πιο ακριβό λόγω 3D και να υπάρχει κάποιο φθηνότερο με καλύτερη απόδοση στο 2D

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Εφ΄όσον θελεις "σινεφιλ" τηλεοραση, μονoν σε plasma. Kαλες οι led κλπ, αλλα μονο για να βλεπεις τις ξανθιες της τιβι πιο...ξανθιες:)

Reaction score
5

Παιδιά λόγω αρκετής δουλειάς τον τελευταίο καιρό ούτε που πρόλαβα να επισκεφτώ κάποιο μαγαζί στην συμπρωτεύουσα. Μολαταύτα έχω διαβάσει καλές κριτικές για την Panasonic TX-P46GT30 Plasma 3D TV 46''. Η τιμή της είναι στα 1300 Euro περίπου, χωρίς να περιλαμβάνονται τα γυαλιά για το 3D. Έχει κανένας προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο μοντέλο. Από αυτά που διάβασα, πέρα από την κατανάλωση ενέργειας δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο αρνητικό (το design δεν με ενοχλεί).

Reaction score
433

Παιδιά λόγω αρκετής δουλειάς τον τελευταίο καιρό ούτε που πρόλαβα να επισκεφτώ κάποιο μαγαζί στην συμπρωτεύουσα. Μολαταύτα έχω διαβάσει καλές κριτικές για την Panasonic TX-P46GT30 Plasma 3D TV 46''. Η τιμή της είναι στα 1300 Euro περίπου, χωρίς να περιλαμβάνονται τα γυαλιά για το 3D. Έχει κανένας προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο μοντέλο. Από αυτά που διάβασα, πέρα από την κατανάλωση ενέργειας δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο αρνητικό (το design δεν με ενοχλεί).
Πολυ καλη αλλα δεν είναι το value for money της σειράς. Με 400 παραπάνω παίρνεις την 50αρα vt που έχει και 2 γυαλιά, και είναι το hi end των πλάσμα. Και στα 900 παίρνεις την 46 st που δεν έχει μόνο τον δορυφορικό δεκτή και μερικές επιλογές καλιμπραρισματος σε σχέση με την gt

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas