Αγορά τηλεόρασης

Reaction score
0
Καλησπέρα!
Καταρχήν χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Σα νεό μέλος κι εγώ και αρχάριος στις τηλεοράσεις θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο ποια τηλεόραση να διαλέξω. Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας και είδα τις παρακάτω τηλεοράσεις:
LG 47'' LH9000
Philips PFL 5604H/12
LG Plasma pq2000 Full HD
και την
LG PS3000.
Το παλικάρι που δούλευε εκεί μου πρότεινε εκτός από την LG LH900 την οποία έχουν κάνει παραγγελία και ακόμα δεν έχει ούτε η LG να τους στείλει:119: , μου είπε πώς η LG Plasma PQ2000 η οποία είναι και Full HD 50'' είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με τις υπόλοιπες και την τιμή της(999). Εγώ θέλω να πάρω μια τηλεόραση 47''-50'' της οποίας η τιμή να μην ξεπερνάει τα 1400-1500 ευρώ. Ξέρει κανείς για τις παραπάνω τηλεοράσεις; Έχει κάποιος καμιά άλλη πρόταση;
Ευχαριστώ πολύ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Kαλησπέρα,καλή χρονιά και καλώς ήρθες στο AVSite!
Αν το παλικάρι σου είπε ότι η pq2000 είναι full hd να πάς να του την περάσεις κολάρο.
Γιατί είναι 1366x768 και όχι 1920x1080.Επίσης πές του να σου κόψει πολύ παραπάνω απ τα 999.Δεν ξέρω αν σου είπε ότι είναι και μια σειρά που δεν έχει δέκτη mpeg4 για να πιάνεις τις νέες ψηφιακές εκπομπές απ τα τηλεοπτικά κανάλια(ξεκινάνε σε λίγο χρονικό διάστημα).
Τουλάχιστον η ps3000 είναι full hd,έχει και δέκτη mpeg4.

Καλό θα ήταν βέβαια να μας πείς ποιά θα είναι η χρήση της τηλεόρασεις.Αν ασχολήσε πολύ με gaming και την θές για παιχνίδια πρέπει να ξέρεις ότι είναι πιθανόν να παρουσιαστεί burn in σε plasma tv αν δεν προσέξεις.

Πάντως στα 1400-1500 ευρώ υπάρχουν αυτή και αυτές ή αυτή.
Αν αρχίσουμε να μιλάμε και για lcd...θα ξημερώσουμε.Οπότε για πες για τι χρήση θα είναι και βλέπουμε και τα υπόλοιπα.

Πάντως για να ξέρεις τι περίπου παίζει η αγορά σε τιμές να κοιτάς και το www.skroutz.gr

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης

Καλησπέρα κι ευχαριστώ! Βασικά νομίζω ότι για την PS3000 μου είπε ότι είναι Full HD. Μάλλον εγώ θα έκανα λάθος. Μην τον χαντακώσω κιόλας :125::125: . Τη θέλω κυρίως για ταινίες. Βασικά έχω σκοπό να πάρω και ένα htpc οπότε καταλαβαίνεις. Δεν τη θέλω τόσο πολύ για gaming. Αλλά όσο να ναι... θα υπάρχουν κανα δυο :119:
Η PS7000 μου φαίνεται πολύ καλή... λες να κλέισω σε αυτήν? Και την έχει και το πλαίσιο....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Έχεις δει καμία να παίζει;
Πρώτα απ όλα θα πάς σε κανα κατάστημα απο να τις δεις από κοντα.Και θα επιμείνεις να σου βάλουν να δεις κάποιο δικό σου δισκάκι με ταινία και πώς είναι σε τηλεοπτικό σήμα(αν σ αρέσει να βλέπεις και λίγο μπάλα ή κανα μπασκετ που και που).Αν δεν το κάνουν απλώς πήγαινε σε άλλο μαγαζί.Γιατί να αγοράσεις κάτι χωρίς να το δείς;Δεν είναι σουβλάκι που αν δεν σ αρέσει το πετάς και πέρνεις άλλο.

Πάντως να ξέρεις ότι μερικές φορες τα καταστήματα κοιτάνε να ξεστοκάρουν οπότε με το ποσό που διαθέτεις είναι κρίμα να αγοράσεις ''ξινό κρασί''.
Κοίτα στο σαιτ κάθε εταιρίας να δείς πιά είναι τα τελευταία μοντέλα,ψάξε λίγο τις τιμές,κάνε μια λίστα με αυτές που θές να δείς και μετά κάνε κάποια βόλτα απ τα μαγαζία.Είπαμε δεν πάς για σουβλάκια...

Reaction score
0

Είδα την 50'' PS3000 δίπλα σε μια Full LED όμως... εντάξει η μόνη διαφορά ήταν λίιιιιγο στη φωτεινότητα( η Full LED ήταν πιο φωτεινή). Την PS3000 την κοιτούσα για κανένα 15λεπτο και κοίταζα και σε αντίθεση με τις άλλες πως φαίνεται. Μπορώ να πω πως ήταν αρκετά καλή και σε ευκρίνεια και γενικα... Θα υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να τη ρυθμίσω ώστε να έχει καλύτερη εικόνα; Έχει κανείς από δω την LG PS3000? Heeeeeeeelp!! And Thaaaanks :D

Reaction score
0

Επίσης βρήκα και αυτό για την PS3000 ... Να ρωτήσω κάτι... Το 24p real cinema τι ακριβώς είναι;;;

Reaction score
383

επι τη ευκαιρεια να ρωτησω .
τα 3.50 μ ειναι κοντα για την 50αρα
ακουσα το σωστο ειναι 4 -6

τι λετε ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης

κλικ
Εν τάχυ,ρυθμός ανανέωσης εικόνων(καρέ) σε progressive σήμα.
Ξερουμε αν δουλευει σωστα σε καμια τηλεοραση διοτι οι Lg6000-7000 ειχαν καποιο προβλημα με αυτο ???

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης

Ξερουμε αν δουλευει σωστα σε καμια τηλεοραση διοτι οι Lg6000-7000 ειχαν καποιο προβλημα με αυτο ???
Στη δική μου LG 42LH5000 δουλεύει άψογα, είτε το σήμα πάει αυτούσιο, είτε ενεργοποιήσεις το real cinema, είτε ενεργοποιήσεις το trumotion είτε κάνεις όποιο συνδυασμό θέλεις.

Εκείνο το πρόβλημα που αναφέρεις αφορούσε "πειραγμένο" βίντεο.

Reaction score
0

επι τη ευκαιρεια να ρωτησω .
τα 3.50 μ ειναι κοντα για την 50αρα
ακουσα το σωστο ειναι 4 -6

τι λετε ?
Λεω οτι οποιος στο ειπε ειναι επιεικως ασχετος...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.295
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale