Αγορά της sony sxrd 70R2000 ή είναι χαμένη υπόθεση?

Reaction score
7
Καλησπέρα. Έχω εδώ και 1,5 χρόνο την SONY KDS 55'' SXRD και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όμως φεύγω από το σπίτι των γονιών μου και μετακομίζω. Θέλω να αγοράσω νέα tv αλλά θέλω μεγάλες ίντσες γιατί το νέο μου σπίτι είναι μεγάλο. Έτσι ψήνομαι για την 70αρα την sxrd της sony, το επόμενο μοντέλο από αυτή που είχα. Την βρήκα στο sony center Καλιθέας 2500 ευρώ και πιστεύω ότι είναι τέλεια τιμή! Μου είπε ότι του έχουν μείνει τρία κομμάτια! Λέτε να με κοροιδεύει και να μου δώσει αυτή που έχει βιτρίνα?

Απλά σκέφτομαι μήπως κάνω λάθος που λέω να την πάρω. Επειδή είναι τηλεόραση 2 χρόνων σχεδόν, μήπως θεωρείται ξεπερασμένη. Πιστεύετε ότι αξίζει να την πάρω ή να πάω σε μια καινούρια lcd μεγάλων ιντσών?

Για βοηθήστε. Ευχαριστώ

VG

Reaction score
0
Δεν εχω δει παρα μονο σε φωτογραφια τηλεόραση τετοιου μεγεθους...
Πιστευεις οτι θα μπορει να παιζει ελληνικα καναλια αξιοπρεπώς;
Για 70 ιντσες θα πρεπει η αποσταση θέασης να ειναι 5 μέτρα ή παραπανω,εκτος εαν βλεπεις full HD οποτε μπορει να ειναι και κατω απο 4 μετρα.

Reaction score
7
Την πήρα!!!!!!!!!!!!!!!!

2500 ευρώ με δώρο τραπεζάκι και δεύτερη λάμπα!

Μιλάμε για κόλαση! Ελληνικά κανάλια βλέπεις μια χαρά!

Απόσταση έχω 6-7 μέτρα από οθόνη και είναι απίστευτη!

Reaction score
2
Απάντηση: Αγορά της sony sxrd 70R2000 ή είναι χαμένη υπόθεση?

Τωρα μπορεις πλεον κι επισημα να διαλαλείς οτι "την εχεις ΠΟΛΥ μεγαλη":116::116:.....

ζηλεια μου..καλορίζικη και καλοδουλευτη

Reaction score
6
Απάντηση: Αγορά της sony sxrd 70R2000 ή είναι χαμένη υπόθεση?

Τι εγινε με εκεινες τις φωτογραφίες;;
Ενδιαφέρον περίπτωση φαίνεται...

Reaction score
7
παιδιά θα ποστάρω το βράδυ φωτογραφίες. Ξέρετε πως μπορώ να μπω στο servιce menu της 70R2000 SXRD?

Reaction score
7
Παιδιά σόρρυ που δεν πόσταρα φωτό αλλά είχα πρόβλημα με το νετ. Θα ποστάρω μόλις μπορέσω. Ακόμα όμως δεν έβγαλα άκρη πως μπαίνουν στο service menu της 70αρας μου...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef