Αγορά ψηφιακής βιντεοκάμερας.

Reaction score
0
Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας, μια που δεν είμαι και ο πλέον ειδικός!
Έχω μέχρι τώρα (10 χρόνια) μια PANASONIC οπτική βιντεοκάμερα, από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με έχει κουράσει όμως το μεγεθός της, αλλά και το βάρος της! Δεν είχα μείνει ευχαριστημένος από την λήψη των ψηφιακών προηγούμενης γενιάς, ας μου επιτραπεί η έκφραση και δεν έπαιρνα την απόφαση να αλλάξω την οπτική που έχω. Πλέον βλέπω όμως ότι η ποιότητα λήψης μπορεί να είναι εξαιρετική για τα ερασιτεχνικά γούστα μου.

Μπαίνω στο ζουμί. Καταρχήν θέλω κάμερα συμμαζεμένη όσο γίνεται, με σκληρό δίσκο, με δυνατότητα νυχτερινής λήψης, τηλεχειρηστήριο, να γράφει στην καλύτερη ποιότητα τουλάχιστον 5-6 ώρες και φυσικά με αρκετά megapixel. Επίσης θα με ενδιέφερε να μπορεί να τραβά και φωτογραφίες με τουλάχιστον 4 megapixel. Έχω μια μικρή προτίμηση στις SONY καλώς ή κακώς, χωρίς όμως να υποτιμώ τις υπόλοιπες! Πχ η Sony DCR-SR190 η οποία φαίνεται εδώ, είναι μια καλή επιλογή ή έχετε να προτείνεται κάτι άλλο;; Ζητώ πολλά;;

Αρχικά είχα καταλήξει στην SONY HDR-SR12 . Επειδή όμως δεν έχω Full Hi Definition τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει για τα επόμενα χρόνια η αγορά μια αντίστοιχης κάμερας, οπότε και κοιτώ κάτι σε standard definition.

Ευχαριστώ προκαταβολλικά για τις απαντήσεις σας παιδιά!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός