Αγορά 2 subwoofer μέχρι 800€

Reaction score
2.374
το ότι βάζω δυνατά τα ηχεία δεν σημαίνει ότι θα κατεβάσω τους τοίχους επειδή θα παίζουν τέρμα μπάσο δύναμη και μπαμ .... αλλά. να ακούω την λεπτομέρια στον ήχο.....(δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω ένα παράδειγμα με κάποια σκηνή σε ταινία κ το πώς περιμένω να ακούγεται....)
Δεν θελω να σε επηρεασω αρνητικα. Τα SVS SB1000 ειναι πολυ αξιολογα sub για αυτο που ειναι και κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλη επιλογη για μικρα εως μεσαια δωματια. Ενδεχομενως αν δεν ακουσεις κατι καλυτερο η εστω απλα δυνατοτερο, να μεινεις 100% ικανοποιημενος απο δυο τετοια παρ ολο που τα 30τμ δεν ειναι λιγα.
Η αληθεια ειναι οτι τα συγκεκριμενα sub ειναι τα πιο διαδεδομενα sub στης SVS στις αγγελιες μεταχειρισμενων. Εμενα αυτο το pattern κατι μου λεει αλλα μπορει να ειναι και απλη συμπτωση.
Tο Home theater αν και ειναι πιο απαιτητικο απο τη μουσικη σε πολυ χαμηλες συχνοτητες, συχνα συγχωρει πιο ευκολα μια που σε αντιθεση με τη μουσικη, οπου μπορει να ακουμε ενα κομματι που μας αρεσει καθε μερα για μηνες η και χρονια, μια ταινια που μας αρεσει μπορει να την δουμε 2, 3, 4, αντε 5 φορες (οκ καποιοι ισως να τις βλεπουν και περισσοτερες φορες) αλλα τις περισσοτερες φορες με αρκετη αποσταση μεταξυ των θεασεων και στο μεταξυ η μνημη φθινει και η συγκριση δεν ειναι αμεση εκτος αν γινει επι τουτου.
Οποτε ενα υποδεεστερο κομματι του συστηματος, μπορει να μας καλυπτει απλα και μονο επειδη δεν εχουμε την εμπειρια του καλυτερου και δεν υφισταται αμεση συγκριση.
Στη μουσικη ομως ολο και καπου μπορει να εχουμε ακουσει το αγαπημενο μας κομματι πιο δυνατα, με περισσοτερη ζωντανια, με περισσοτερο μπασο, με καλυτερα δυναμικα, κτλ κτλ και να αποζηταμε μια παρομοια εμπειρια κατα την αναπαραγωγη στο σπιτι μας, οποτε εκει ειναι πιο πιθανο να αναζητησουμε κατι καλυτερο.
Οποτε με βαση τα παραπανω, μπορω να πω οτι πραγματι, τα SVS SB1000 μπορει οντως να ειναι υπεραρκετα για τις απαιτησεις και τον χωρο σου και καλλιστα μπορεις να αγνοησεις την γνωμη μου.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.493
Τα SB-1000 είναι το πιο συνηθισμένο λάθος του αγοραστή που είτε δεν το ψάχνει, είτε το πάει με την λογική του "ας γλιτώσω 300€".
Δεν εννοώ ότι είναι κακό subwoofer. Απλά το γράφω έτσι για να.. προκαλέσω, αλλά και να δημιουργήσω περιέργεια :D

Είναι "λάθος" γιατί ξοδεύουν λεφτά, και σε λίγο καιρό το πουλάνε σχεδόν καινούργιο χάνοντας καλό κομμάτι από τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την αγορά του, αφού σύντομα καταλαβαίνουν πως είναι καλό... αλλά για πολύ μικρό χώρο, ή για κάποιον που παίζει σε χαμηλές στάθμες. Όταν ανέβουν οι στάθμες φαίνονται οι αδυναμίες του (αυτού και όλων των λοιπών οικονομικών subwoofer τύπου Rel T series, Crystal Audio, Sony, Dali, Koda και λοιπών μικρών/εισαγωγικών subs των εταιριών) και καταλαβαίνουν πως πρέπει να πάρουν κάτι μεγαλύτερο... πολλοί κάνουν το "λάθος" και πάνε στην σειρά 2000... οπότε βλέπεις και αυτά σε αγγελίες. Ε, μετά, στο 3000 παίζει καλή μπαλίτσα, οπότε συνήθως μένει στην κατοχή του ιδιοκτήτη... :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.805
Members
38.612
Νεότερο μέλος
conticucci