- Reaction score
- 0
Παίδια καλησπέρα.Καινούργιος στην παρέα και θα ηθελα την γνώμη σας για TV στην κρεβατοκάμαρα 32αρας,LED (ή και LCD),με καλο media player,100Hz και full HD.
Τώρα για μην σας κουράζω βρήκα στο internet αλλα και τις είδα live σε μεγάλο πολυκατάστημα τα παρακάτω (LED)μοντέλα και τα γράφω με αριθμό προτεραιότητας-
1.samsung ue32c6510 - εδώ "κλοτσάει" η σύζυγος λογω χρώματος (η κρεβατοκάμαρα ειναι στην σοφιτα)
2.samsung ue32c6620 - δεν την εχω δει live
3.philips 32pfl7605h
4.sony kdl32ex710 - αν και λιγο συντηρητίκη
5.lg 32le7500 - αν και δεν μου αρεσε εξωτερικα
Να και τι ζητάω απο σας
Α.την γνώμη σας για τα παραπάνω μοντελα ή για κατι αλλο (LCD) και
B.τις διαφορές των δυο samsung (στις εξοδους,νεοτερο μοντελο κτλ) γιατι δεν μπορεσα να βρω καποιο συγκριτικο
Ευχαριστω...
ΥΓ1.η χρήση θα ειναι 70% τηλεόραση-nova και 30% dvd
ΥΓ2.δεν κανω λογω για χρηματα γιατι ως γνωστων "λεφτα υπαρχουν". Αλλα περιπου στα +-700 euro
Τώρα για μην σας κουράζω βρήκα στο internet αλλα και τις είδα live σε μεγάλο πολυκατάστημα τα παρακάτω (LED)μοντέλα και τα γράφω με αριθμό προτεραιότητας-
1.samsung ue32c6510 - εδώ "κλοτσάει" η σύζυγος λογω χρώματος (η κρεβατοκάμαρα ειναι στην σοφιτα)
2.samsung ue32c6620 - δεν την εχω δει live
3.philips 32pfl7605h
4.sony kdl32ex710 - αν και λιγο συντηρητίκη
5.lg 32le7500 - αν και δεν μου αρεσε εξωτερικα
Να και τι ζητάω απο σας
Α.την γνώμη σας για τα παραπάνω μοντελα ή για κατι αλλο (LCD) και
B.τις διαφορές των δυο samsung (στις εξοδους,νεοτερο μοντελο κτλ) γιατι δεν μπορεσα να βρω καποιο συγκριτικο
Ευχαριστω...
ΥΓ1.η χρήση θα ειναι 70% τηλεόραση-nova και 30% dvd
ΥΓ2.δεν κανω λογω για χρηματα γιατι ως γνωστων "λεφτα υπαρχουν". Αλλα περιπου στα +-700 euro