Αγορά 32αρας LED....

Reaction score
0
Παίδια καλησπέρα.Καινούργιος στην παρέα και θα ηθελα την γνώμη σας για TV στην κρεβατοκάμαρα 32αρας,LED (ή και LCD),με καλο media player,100Hz και full HD.
Τώρα για μην σας κουράζω βρήκα στο internet αλλα και τις είδα live σε μεγάλο πολυκατάστημα τα παρακάτω (LED)μοντέλα και τα γράφω με αριθμό προτεραιότητας-
1.samsung ue32c6510 - εδώ "κλοτσάει" η σύζυγος λογω χρώματος (η κρεβατοκάμαρα ειναι στην σοφιτα)
2.samsung ue32c6620 - δεν την εχω δει live
3.philips 32pfl7605h
4.sony kdl32ex710 - αν και λιγο συντηρητίκη
5.lg 32le7500 - αν και δεν μου αρεσε εξωτερικα

Να και τι ζητάω απο σας
Α.την γνώμη σας για τα παραπάνω μοντελα ή για κατι αλλο (LCD) και
B.τις διαφορές των δυο samsung (στις εξοδους,νεοτερο μοντελο κτλ) γιατι δεν μπορεσα να βρω καποιο συγκριτικο

Ευχαριστω...

ΥΓ1.η χρήση θα ειναι 70% τηλεόραση-nova και 30% dvd
ΥΓ2.δεν κανω λογω για χρηματα γιατι ως γνωστων "λεφτα υπαρχουν". Αλλα περιπου στα +-700 euro

Reaction score
40
Απάντηση: Αγορά 32αρας LED....

Μπορω να προσθεσω και την νεα Sharp Aquos 32 LE 320 εχει εξαιρετικο media player.

Η Samsung θα βγαλει νεες σειρες τωρα τις D series.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

με καλο media player
Ξεχνάτε τις Σονυ και Φιλιπς.
Και επειδή προφανώς η τηλεόραση δεν θα καλιμπραριστεί επαγγελματικά(το πολύ πολύ να βάλετε κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις απο διάφορα sites ή forums),οποιαδήποτε εκ των 3 άλλων και να αγοράσετε θα μείνετε απόλυτα ευχαριστημένος.
Βέβαια καλό είναι να επισημάνουμε ότι σε τηλεοπτικό σήμα(εκτός nova) είναι απίθανο να παίζουν καλύτερα απο μια καλή παλιά CRT τηλεόραση.
Μια μικρή πρόκριση δίνω στις 2 Samsung λόγω του ελάχιστα καλύτερου media player.

Πάντως για τηλεόραση κρεβατοκάμαρας δεν θα έπαιρνα τίποτα παραπάνω απο την Samsung C530 ή μια LG LD 450.

Reaction score
40

Οι 2 Samsung που αναφερετε απο οτι γνωριζω διαφοροποιούνται στον εξωτερικο χρωματισμό. Στα βασικα τους επρόκειτο για Led υλοποιήσεις με 100 HZ full HD Engine.

Τωρα οσον αφορα τις επιλογες σας ολα τα μοντελα που εχετε παραθέσει ειναι αξιοπρεπή. Δεν μπορω να πω οτι υπερισχύει καποιο καθως ο παράγων γουστο παιζει πολυ σημαντικο ρολο.

Οι Samsung και οι LG ειναι ποιο εντονες και ζωηρες στην αποδοση με πιο digital καταβολες. Γενικα σκληρη εικονα, στο συνολο εντυπωσιάζουν και τραβανε το ματι

Philips & Sony με την πρωτη να ηγείται με διαφορα στο θεμα αυτο εχουν πιο natural αποδοση, με πιο γήινη και pal αποδοση χρωμάτων. Ειναι πιο ξεκουραστες και ταιριαζουν περισσοτερο με τα γουστα φιλων plasma η CRT τεχνολογιών.

Επισκέπτεστε ενα demo room και τα συγκρίνετε. Οποιο σας κερδίσει το γούστο αποκτάει αμεσα την θεση στο χωρο του σπιτιου σας. Απλα υπολογίστε οτι η θεαση της θα γινεται και βραδυνες ωρες οποτε τα πολυ εντυπωσιακα μοντελα σε φως και ζωηραδα το βραδυ κουραζουν. Αμα παλι αυτο σας αρεσει περι ορεξεως..

Θεωρω οτι το σημα της Nova (εξαιρετεα τα HD) ειναι αρκετα χειροτερο απο αυτο της Digea λογω μεγαλυτερης συμπιεσης. Θεωρω τελος οτι κανενα CRT ακομα και τα θρυλικα matchline η τα Panasonic P80 τα οποια αφησαν ιστορια για πολυ καιρο (ναι τα εζησα πολυ καλα). Δεν μπορουν να σταθουν εμπρος σε καποιο σημερινο αξιοπρεπες LCD-LED-Plasma. Τα Scaler των flat Tv πριν 7 και 6 χρονια ναι ηταν για κλαματα, πεταμα πειτε το οπως θελετε, Το ιδιο και οι γωνίες θεασης, το ιδιο και η ομοιομορφία του backlight. δεν ισχυει ομως το ιδιο και σημερα. Καντε μια αμεση συγκριση το ενα διπλα στο αλλο και παρακαλω κρινετε αντικειμενικά brightness, contast και ευκρινεια (δεν αναφέρομαι σε HD οπου δεν υφίσταται συγκριση). Εγω εχω αυτην την πολυτέλεια και το εχω κανει. Απλα οι τεχνολογίες του παρελθοντος που μας συντρόφευαν για τοσα χρονια με απολυτη επιτυχια δυσκολα ξεπερνιουνται, το δεχομαι. Αλλωστε και εγω μολις αντικρισα την πρωτη LCD εβαλα τα γελια (μολις επρεπε να την πουλησω εβαλα τα κλαμματα) ηταν μια LG 32'' και κοστιζε 3400ε παρακαλω..

Οσον αφορα για την επιλογη οικονομικότερη tv για υπνοδωματιο πχ c530 ld 450 θα συμφωνήσω απολυτα με τον προλαλησαντα. Μια προχειρη tv για το υπνοδωτιο.

Reaction score
0

Παιδια ευχαριστω πολυ για τιν ανταποκριση.
Θα περιμένω να δω και την σειρα D και θα αποφασήσω.
Graphist83 πολυ καλη η ιδέα σου για την sharp δεν το ειχα σκεφτει καθολου και πρεπει να ειναι και made in Japan αυτες.Οσο για την τεχνολογια πριν 6-7 χρονια θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.ειμαι και εγω απο απο αυτους που πριν 6 χρονια (2005) εσκασα για μια philips 37αρα 4300ε και τωρα ουτε καν μπαινω στην διαδικασια να την πουλησω ή εστω να δω ποσα πιανει

Reaction score
40

Δυστυχώς η 32LE 320 ειναι made in Taiwan. Ενω η φθηνότερη 32 FS 510 ειναι Japan οπως και ολες οι 42, 46+ LED. Πάραυτα παραμένει απο τις καλες 32 led που εχω δει.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos