Αγορά 32'' Lcd

Μηνύματα
15
Reaction score
0
Καλημέρα σας!
Πρόσφατα αγόρασα το Denon 1910 και ενδιαφέρομαι να αγοράσω στις γιορτές μία 32'' LCD (με DVI preferably)... Έχω "καταλήξει" στο δίλημμα: Loewe Xelos SL 32 HD και Philips 32PF9986. Με την πρώτη έχω ήδη ξεφύγει πάνω από το διαθέσιμο budget, oπότε το όριο δεν μπορεί να μετατοπιστεί άλλο προς τα πάνω... :(

Ποια η γνώμη σας για αυτές τις δύο συγκριτικά; Μήπως υπάρχει και κάποια άλλη εξίσου καλή στα ίδια λεφτά περίπου;

( Μήπως, αν δεν γίνομαι φορτικός, θα μπορούσατε να μου προτείνετε και κάποιο μαγαζί στην Αθήνα...; )

Σας ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα!
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Φίλε μου δεν σε ξεχάσαμε...

Προσπαθώ να βρω πληροφορίες για τις 2 τηλεοράσεις που αναφέρεις. Την loewe νομίζω την είδα στην τελευταία έκθεση hi-fi και έχει ωραίο design όμως για την εικόνα της δεν μπορώ να πω πολλά καθώς δεν έπαιζε με μια τόσο καλή πηγή όπως η δική σου.

Πιστεύω σύντομα να έχουμε περισσότερες πληροφορίες...
 

Μηνύματα
15
Reaction score
0
Καλημέρα σας!
Τελικά κατάφερα να φέρω τις τηλεοράσεις σε μία περίπου απευθείας σύγκριση. Γυρνώντας διάφορα μαγαζιά τις βρήκα και τις δύο και τις έβαλα να παίξουν με τηλεοπτικό σήμα και με δύο DVDs δικά μου συνδεδεμένες με ένα Denon 2910 με DVI φυσικά...
Τα δικά μου αποτελέσματα είναι ότι και οι δύο έχουν πολύ καλές επιδόσεις στο θέμα των χρωμάτων και της φωτεινότητας. Η Loewe όμως είναι πολύ πιο ξεκούραστη για πολύωρες θεάσεις καθώς τα χρώματά της είναι πιο γλυκά και οι κίνηση πιο ομαλή και όχι σπασμωδική. Στο θέμα του ήχου ψιλοαπογοητεύτικα από τη Philips... περίμενα κάτι στα επίπεδα της Loewe, αλλά τελικά ο ήχος της είναι απλά βασικός. Πολύ καλό μαύρο και contrast και στις δύο. Τα μενού της Loewe ήταν πολύ φιλικά σε αντίθεση με αυτά της Philips που ήθελα λίγη ώρα να τα συνηθίσω.
Η Loewe τελικά με εντυπωσίασε, ίσως επειδή προέρχομαι και από το χώρο της B&O και τα μάτια μου και τα αυτιά μου έχουν συνηθίσει σε καλής ποιότητας εικόνα. Και η Philips καλή ήταν αλλά όχι σε αυτήν την κατηγορία τιμής... θα έδινα γύρω στα 2.500 ευρώ για αυτήν ενώ θεωρώ ότι τα 3.300 της Loewe (3.750 με το module του σκληρού δίσκου) αξίζουν μέχρι το τελευταίο ευρώ!
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.268
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top