Αγορά 42" TV για τηλεοπτικό σήμα

Reaction score
0
γεια σας,

μέσα σε 4 χρόνια από τότε που είχα αγοράσει την προηγούμενη tv παρατηρώ πως έχουν αλλάξει πολλά στο χώρο.
Προσωπικά θα ήθελα μια 40-42" tv μέχρι 650 ευρώ για τηλεοπτικό σήμα κατά 80% και dvd (όχι Blue-ray) 20%.
Δεν θα επιθυμούσα να "φορτωθώ" μια tv με ένα σωρό νέες τεχνολογίες η οποία θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη μου "απλή" tv σε τηλεοπτικό σήμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

YΓ. να προτιμήσω plasma ή lcd-led?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Αγορά 42" TV για τηλεοπτικό σήμα

The 42LM620 handled SD content very well, doing a great job at avoiding drawing jaggies during the deinterlacing process. It also correctly identified the 2-2 film transfer cadence and displayed full vertical resolution with no jaggies for films transferred to the PAL TV system. It even managed to pull this off with old analogue telecine material that’s been transferred out-of-phase, which almost never appears on TV or DVD!

Not only does it display every last drop of detail from standard-def images, thanks to its excellent scaling algorithm, but it also seems to be performing a secondary anti-aliasing step to hide static jagged edges. Very impressive.

Simply put, we don’t think the LG 42LM620T’s SD-to-HD upscaling processing could be any better.
LG42LM620T.Φαίνεται να είναι πολύ καλή στο τηλεοπτικό σήμα.

Βέβαια ορισμένες απ τις παλαιές CRT(αν είναι τέτοια η τηλεόραση σας) είναι ακόμα αξεπέραστες στο τηλεοπτικό standard definition σήμα.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά 42" TV για τηλεοπτικό σήμα

όχι δεν έχω CRT, μια L42G6100 έχω και απλά θέλω άλλη μία tv για το εξοχικό τα ΣΑ-ΚΥ.
Για την LM620S και όχι T (?) έχω διαβάσει αποτρεπτικά σχόλια λόγω της μη ομαλής κίνησης σε γρήγορες σκηνές π.χ ποδόσφαιρο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas