Αγορά av ενισχυτή. Onkyo 808 ή Denon 2311 η Denon 991

Reaction score
1
Δυσκολεύομαι να αποφασίσω μεταξύ των τριών πολυκάναλων ενισχυτών. Τώρα ξεκινάω τη σύνθεση του homecinema κυρίως γιατί έχω ήδη 4 ηχεία. 2 b&w 685 και 2 b&w302(στην πορεία θα αντικατασταθούν τα 302). Για κεντρικό θα πάρω αναγκαστικά ένα της b&w (μάλλον το htm62 εκτός και αν βρω έστω και μεταχειρισμένο το htm61 σε καλή τιμή), sub θα αποκτηθεί στην πορεία, πηγή το ps3 slim ή κάποιο ανάλογης τιμής blu ray. Η τηλεόραση είναι η Samsung C650 40'' και ο χώρος ένα μέσο σαλόνι 25 το πολύ τετραγωνικών.
Τον ενισχυτή, τον οποίο θα τον συνδέσω και με το PC, τον χρειάζομαι και για τις καλές ηχητικές του επιδόσεις εκτός από την προβολή ταινιών, δηλαδή για αναπαραγωγή mp3 και flac αρχείων. Ελπίζω να πλησιάζει έστω τις αρετές του Roksan Kandy Liii (ο οποίος δυστυχώς πωλείται για χάριν του Homecinema). Τέλος στην παρούσα φάση δεν με αποσχολεί το 3d μιας και η ΤV δεν είναι 3d. Περιμένω απόψεις και εντυπώσεις σας. Ευχαριστώ!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Αγορά av ενισχυτή. Onkyo 808 ή Denon 2311 η Denon 991

Δεν τους έχω δει πουθενά ακόμα..
Λογικά πάντως δύσκολο να τα καταφέρνουν στην μουσική καλύτερα απ τον Roksan

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορά av ενισχυτή. Onkyo 808 ή Denon 2311 η Denon 991

Σίγουρα! Δεν περιμένω τα ίδια πράγματα αλλά νομίζω ότι μπορούν να σταθούν καλά και στο audio κομμάτι. Το θέμα είναι ότι ψάχνω ένα μήνα τώρα και δεν μπορώ να καταλήξω...Πιο εύκολα αγοράζεις σπίτι ή αμάξι παρά μηχάνημα hifi ή homecinema. Μήπως τελικά φταίμε που το ψάχνουμε τόσο πολύ. Κάποτε που δεν υπήρχε το διαδίκτυο αγοράζαμε μηχανήματα σε 1-2 μέρες!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης