Αγορά Blu-ray Player 3D

Reaction score
6
Καλημερα, σκεφτομαι την αγορα ενος player, ο οποιος να ειναι οσο το δυνατον ποιοτικοτερος γινεται, και απο πλευρας στερεοφωνικου ηχου, και απο πλευρας εικονας στις ταινιες και πολυκαναλου ηχου.
αυτα που θελω κυριως να αναπαραγει, ειναι αυθεντικα cd, dvd, bd. αντεγραμενα cd, dvd, bd μεσω υπολογιστη.
πολυ σημαντικο, η αγορα θα γινει μονο απο ελλαδα, μιας και δεν εχω καρτες κλπ που χρειαζονται για αγορες απο εξωτερικο.

μου εχει γινει μια προσφορα στο θεμα τιμων, στο pioneer bdp-lx55, και στο marantz ud 5005.
ποιο ειναι καλυτερο απο αυτα τα 2; ποια τα + και ποια τα - καθε player, και ποιο αλλο θα προτεινατε σε τιμη εως 550€(+/-).

ευχαριστω πολυ.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Μεταξύ των δύο , θα επέλεγα το pioneer λόγω του qdeo και της μερικής υποστήριξης σε αρχεία εικόνας (mkv κτλ). Εαν μπορείς κάνε μια οικονομική θυσία 100 ευρώ και πάρε ένα oppo 93.

Reaction score
6
Απάντηση: Αγορά Blu-ray Player 3D

αν καταλαβα καλα, το pioneer φερνει πιο πολυ σε media player, απ' οτι το marantz; δηλαδη θα εχω τη δυνατοτητα να αναπαραγω μουσικη ή ταινιες και μεσω ενος usb stick ή σκληρου δισκου.

απο αποψη εικονας και ηχου(στερεοφωνικου-πολυκαναλου), ειναι εξισου καλο; κυριως μουσικη θα παιζει πιο πολυ.

επισης, σε ποια μαγαζια μπορω να βρω oppo; πωλουνται καπου, ή τα βρισκεις μονο στον αντιπροσωπο;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Αγορά Blu-ray Player 3D

αν καταλαβα καλα, το pioneer φερνει πιο πολυ σε media player, απ' οτι το marantz; δηλαδη θα εχω τη δυνατοτητα να αναπαραγω μουσικη ή ταινιες και μεσω ενος usb stick ή σκληρου δισκου.

Ναι, περιορισμένες αλλά έχουν...

απο αποψη εικονας και ηχου(στερεοφωνικου-πολυκαναλου), ειναι εξισου καλο; κυριως μουσικη θα παιζει πιο πολυ.

το pioneer έχει QDEO στην εικόνα και burr brown dac στις αναλογικές του.

επισης, σε ποια μαγαζια μπορω να βρω oppo; πωλουνται καπου, ή τα βρισκεις μονο στον αντιπροσωπο;
Oppo θα βρεις εδώ για την Ελλάδα.

Σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή ταινιών 3D?

Reaction score
6

το burr brown dac τι ειναι;
ναι, με ενδιαφερει η αναπαραγωγη 3D ταινιων.

Reaction score
6

γινεται να συνδεσω hdmi δηλαδη για εικονα, και παραλληλα να εχω συνδεδεμενες και τις αναλογικες για τον ηχο; θα ειναι καλυτερο αυτο, ή με το hdmi ξεμπερδευω;

οποτε, βαζοντας τα σε σειρα απο το καλυτερο, εχουμε το oppo93, στη συνεχεια pioneer bdp-lx55, και τελος το marantz ud 5005. υπαρχει καποιο αλλο σε αυτη την κατηγορια τιμης, το οποιο να μπαινει αναμεσα σε αυτα; ας πουμε αναμεσα στο oppo και το pioneer.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Re: Απάντηση: Αγορά Blu-ray Player 3D

γινεται να συνδεσω hdmi δηλαδη για εικονα, και παραλληλα να εχω συνδεδεμενες και τις αναλογικες για τον ηχο; θα ειναι καλυτερο αυτο, ή με το hdmi ξεμπερδευω;

φυσικά και μπορείς...τις αναλογικές θα τις έχεις για να ακούς στέρεο, συνδεδεμένες σε κάποια άλλη είσοδο του ενισχυτή σου.

οποτε, βαζοντας τα σε σειρα απο το καλυτερο, εχουμε το oppo93, στη συνεχεια pioneer bdp-lx55, και τελος το marantz ud 5005. υπαρχει καποιο αλλο σε αυτη την κατηγορια τιμης, το οποιο να μπαινει αναμεσα σε αυτα; ας πουμε αναμεσα στο oppo και το pioneer.
σαν σύνολο, δεν νομίζω

Reaction score
6

σ' ευχαριστω πολυ, ησουν κατατοπιστικοτατος.

και κατι τελευταιο. η διαφορα αναμεσα στο oppo και το pioneer ειναι πολυ μεγαλη, ή ναι μεν υπερισχυει το oppo, αλλα και το pioneer δεν παει πισω και ειναι εξισου καλο; γιατι η διαφορα τιμης αναμεσα σε αυτα τα δυο, ειναι αρκετα μεγαλη, σχεδον διπλασια.
επισης διαβασα για την οθονη του pioneer οτι ειναι λιγο ιδιορυθμη, και δεν παρεχει καμια πληροφορια ουτε για τον αριθμο του κομματιου που παιζει, και οτι χρειαζεται να εχεις την τηλεοραση ανοιχτη. ξερεις αν ισχυει;

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
μεγάλη διαφορά σε τι? στην εικόνα δεν θα έχουν, στον αναλογικό ήχο :203:

Στο δεύτερο ερώτημα σου δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει το pioneer...

Reaction score
6

δεν πειραζει, με βοηθησες ηδη αρκετα, ευχαριστω πολυ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito