Αγορά Blu Ray player

Reaction score
9
Χαιρετώ την παρέα.
Ήρθε η ώρα για την αγορά blu ray palyer.
Αν και έχω διαβάσει αρκετά μάλλον μπερδεμένος είμαι παρά έχω καταλήξει κάπου. Το blu ray θα συνδεθεί στον Denon avr-x2200w και θα παίζει σε μία 55' LG η οποία είναι hd και υποστηρίζει 3d.
Έχω όμως κάποιες απορίες για τις οποίες θα χρειαστώ βοήθεια από τους πιο ειδικούς.

Ο Denon υποστηρίζει dolby atmos και η διάταξη των ηχείων αυτήν την στιγμή είναι 5.1.2
Με ενδιαφέρει να έχει υποστήριξη 3D. Δεν με ενδιαφέρει για πλοήγηση internet και τα σχετικά. Αν έχει ethernet υποδοχή από την οποία μπορεί να παίρνει αναβάθμιση μέσω διαδικτύου καλοδεχούμενη (αν γίνεται αναβάθμιση , δεν έχω ιδέα καθόλου)

Τι προτείνετε σε μηχάνημα με κριτήριο τιμής μέχρι 200 ευρώ ;

Η σύνδεση (λέω εγώ τώρα) θα γίνει με hdmi προς τον Denon. Αυτός ο τρόπος εξασφαλίζει την αναπαραγωγή ήχου στο format dolby atmos ; ή θα πρέπει να επιλεγεί άλλος τρόπος σύνδεσης ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.788
Η σύνδεση (λέω εγώ τώρα) θα γίνει με hdmi προς τον Denon. Αυτός ο τρόπος εξασφαλίζει την αναπαραγωγή ήχου στο format dolby atmos ;
Ναι, όλα τα BD players παίζουν Atmos. Γι' αυτό και δε χρειάζεται να φτάσεις τόσο ψηλά αν δε θέλεις, οποιοδήποτε κάνει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος