Αγορά BluRay

Reaction score
20
πρόσφατα αγόρασα μια τηλεόραση 32ιντσων (full hd) και παρακολούθησα μέσω hdmi με το λάπτοπ μου μερικές 1080p ταινίες..Η ποιότητα εννοείται τζαμάτη :102: .. Μέχρι τώρα αγόραζα αρκετά συχνά ταινίες που μου αρέσαν και έχω μια συλλογή με αγαπημένα dvd..τώρα με την hd τηλεόραση λέω να κάνω το άλμα στα blu ray.Από όσα βλέπω αν εξαιρέσεις κάτι μαγαζιά στο μολ (metropolis/public) που πουλάνε σε τρελές τιμές τις ταινίες οι τιμές έχουν πέσει πολύ..ήδη υπάρχουν ταινίες αρκετά καλες σε προσφορές σε μαγαζιά όπως το eshop..πιστέυετε ότι αξίζει να πάρω ένα player και να ξεκινήσω τη συλλογή μου...όσοι έχετε player σπίτι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?..
ευχαριστώ για τις απαντήσεις..:109:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692
πιστέυετε ότι αξίζει να πάρω ένα player και να ξεκινήσω τη συλλογή μου
Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις!:126:

Reaction score
1
Απάντηση: Αγορά BluRay

Να το κάνεις το βήμα χωρίς σκέψη ! Κι εγώ δεν ήξερα τι είναι τα blu ray και νόμιζα ότι όλα τελειώνουν στο DVD, μέχρι που το ανακάλυψα πριν κανα μήνα :137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.692

Βλέπω πάντως πρώτη ταινία να αγοράζεις αυτή του αβατάρ σου! :107:

Reaction score
1

...όσοι έχετε player σπίτι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?..
Από την εμπειρία μου μέχρι τώρα απλά μην πάρεις κάποιο player πρώτης γενιάς που τώρα είναι κάτω από 100 ευρώ, γιατί θα κάνει κάποια λεπτά παραπάνω να φορτώσει το δισκάκι (στα DVD είναι το ίδιο γρήγορα) ...δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ένα νεότερο player να είσαι κομπλέ !

Reaction score
89
πρόσφατα αγόρασα μια τηλεόραση 32ιντσων (full hd) και παρακολούθησα μέσω hdmi με το λάπτοπ μου μερικές 1080p ταινίες..Η ποιότητα εννοείται τζαμάτη .. Μέχρι τώρα αγόραζα αρκετά συχνά ταινίες που μου αρέσαν και έχω μια συλλογή με αγαπημένα dvd..τώρα με την hd τηλεόραση λέω να κάνω το άλμα στα blu ray.Από όσα βλέπω αν εξαιρέσεις κάτι μαγαζιά στο μολ (metropolis/public) που πουλάνε σε τρελές τιμές τις ταινίες οι τιμές έχουν πέσει πολύ..ήδη υπάρχουν ταινίες αρκετά καλες σε προσφορές σε μαγαζιά όπως το eshop..πιστέυετε ότι αξίζει να πάρω ένα player και να ξεκινήσω τη συλλογή μου...όσοι έχετε player σπίτι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω?..
ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

φιλε μου καλως ηρθες -επειδη εβλεπα το νησι με τη γυναικα (μπας κ τη καλοπιασω κ με αφησει να τελειωσω το αλιεν ..... ) - στο thread των κολασμενων, αρρωστων, και διαστραμμενων με τη καλη εννοια παντα εεε μυαλων...

ή ερωτηση σου ηταν αν βλεπω καλα " υπαρχει κατι που να πρεπει να προσεξω?"

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΚΟΥ ΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!! :142:

πουλα και τη 32αρα κ το λαπτοπ κ ασε τις συλλογες τωρα που ειναι νωρις!!! αμα μπλεξεις με τα μουρλοκομια σε βλεπω στη Λερο πρωτο τραπεζι πιστα μαζι μου !!!!! :137:

μακρια οσο ειναι νωρις :142::142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Καλώς ήρθες στο AVSite!

Για 32άρα τηλεόραση να πάρεις player;
Δεν θα δεις καμιά μεγάλη διαφορά στην εικόνα σε σχέση με μια καλή 12άρα ματρόσκα(μη πώ ότι δεν θα δείς καθόλου διαφορά,αλλά λέμε τώρα..).
Αν το θές πάντως για την (θεωρητική)ευκολία μην δώσεις πάνω απο 100-150ε για κανέναν λόγο..

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Αγορά BluRay

φιλε μου καλως ηρθες -επειδη εβλεπα το νησι με τη γυναικα (μπας κ τη καλοπιασω κ με αφησει να τελειωσω το αλιεν ..... ) - στο thread των κολασμενων, αρρωστων, και διαστραμμενων με τη καλη εννοια παντα εεε μυαλων...

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΚΟΥ ΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!!

πουλα και τη 32αρα κ το λαπτοπ κ ασε τις συλλογες τωρα που ειναι νωρις!!! αμα μπλεξεις με τα μουρλοκομια σε βλεπω στη Λερο πρωτο τραπεζι πιστα μαζι μου !!!!!

μακρια οσο ειναι νωρις

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ωραίος ο νΤεταρις !!!!

Παρεπιπτόντως η Λέρος έκλεισε το 1996...οπότε δεν υπάρχει γιατρειά

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.614
Re: Απάντηση: Αγορά BluRay

Καλώς ήρθες στο AVSite!

Δεν θα δεις καμιά μεγάλη διαφορά στην εικόνα σε σχέση με μια καλή 12άρα ματρόσκα(μη πώ ότι δεν θα δείς καθόλου διαφορά,αλλά λέμε τώρα..).
Αν το θές πάντως για την (θεωρητική)ευκολία μην δώσεις πάνω απο 100-150ε για κανέναν λόγο..
Με μια καλή ματρόσκα, ούτε σε 50άρα δεν θα δει διαφορά, αλλά λέμε τώρα...

Εγώ πάλι θα πρότεινα μια... πολυσυσκευή (όχι πολυμίξερ:138:) όπως το Dune prime, που και bluray παίζει, και αν βαρεθείς (που θα βαρεθείς) να το χρησιμοποιείς σαν player, είναι άριστο σαν media player.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Αγορά BluRay

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ωραίος ο νΤεταρις !!!!

Παρεπιπτόντως η Λέρος έκλεισε το 1996...οπότε δεν υπάρχει γιατρειά
καλα εκλεισε αλλα μονο με μας που θα μαζεψει θα την ανοιξουν αυριο πρωι πρωι παλι χαχαχαχααααα!!! :143:

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Αγορά BluRay

πουλα και τη 32αρα κ το λαπτοπ κ ασε τις συλλογες τωρα που ειναι νωρις!!! αμα μπλεξεις με τα μουρλοκομια σε βλεπω στη Λερο πρωτο τραπεζι πιστα μαζι μου !!!!!

μακρια οσο ειναι νωρις
ενισταμαι !

το αξιοτιμο μελος ντετατι προκαταβάλει αρνητικα το νεο μελος !!!

κανονισε μακη να σου δειξω κατι special editions που θα παθεις ψυχικο περαδωθε !!!! :143:

Reaction score
89

ενισταμαι !

το αξιοτιμο μελος ντετατι προκαταβάλει αρνητικα το νεο μελος !!!

κανονισε μακη να σου δειξω κατι special editions που θα παθεις ψυχικο περαδωθε !!!! :143:
Αφου γυρισα απτο ιατρειο με 3 ηρεμιστικες ενεσεις κ αλλα δυο χαπακια στο καπακι ηρθα στα λογικα μου.... :121:

προχωρα αβερτα φιλτατε ξεκινησε τη συλλογη σου με το αβαταρ σου και καθε μερα που θα περναει θα διαβαζεις ανα μισαωρο τα συγκεκριμενα thread. Οτι προτεινει ο αργηγος, ο ενας κ μοναδικος, αυτου εξοχοτης κ μαζι μεγαλειωτης, μεγαλοτεραστιος Sir JD θα το προμηθευεσαι με τη μια. Αμεσως μετα θα γραφεις αναλυτικα εντυπωσεις θα ευχαριστεις τον αρχηγο κ δε θα ξεχνας να ανεβαζεις φωτογραφιες για να βλεπουμε κ να κρινουμε μεις. ΤΕΛΟΣ γιατι πρεπει να ανανεωσω τη δοσολογια μου. :142:

Reaction score
20

Να το κάνεις το βήμα χωρίς σκέψη ! Κι εγώ δεν ήξερα τι είναι τα blu ray και νόμιζα ότι όλα τελειώνουν στο DVD, μέχρι που το ανακάλυψα πριν κανα μήνα
καλά το έχω ψάξει πολύ για να μην κάνω καμία βλακεία,όποτε ξέρω περίπου τι παίζει..έγινε και η πρώτη παραγγελία από eshop!!

Βλέπω πάντως πρώτη ταινία να αγοράζεις αυτή του αβατάρ σου!
αν υπήρχε στην ελλάδα θα ήταν το πρώτο..και στο εξωτερικό χωρίς ελληνικούς υπότιτλους το έχουν..

Από την εμπειρία μου μέχρι τώρα απλά μην πάρεις κάποιο player πρώτης γενιάς που τώρα είναι κάτω από 100 ευρώ, γιατί θα κάνει κάποια λεπτά παραπάνω να φορτώσει το δισκάκι (στα DVD είναι το ίδιο γρήγορα) ...δώσε κάτι παραπάνω και πάρε ένα νεότερο player να είσαι κομπλέ !
θα το τσεκάρω,ευχαριστώ..

μακρια οσο ειναι νωρις
χαχαχα αφού αποφάσισα,πήρα την 32αρα και παρήγγειλα και τις πρώτες ταινίες δεν με βλέπω να σταματάω :140:

Καλώς ήρθες στο AVSite!

τοσο υπολογίζω να δώσω για το player..τώρα πόσα θα δώσω για τις ταινίες είναι άλλο θέμα :135:

προχωρα αβερτα φιλτατε ξεκινησε τη συλλογη σου με το αβαταρ σου και καθε μερα που θα περναει θα διαβαζεις ανα μισαωρο τα συγκεκριμενα thread. Οτι προτεινει ο αργηγος, ο ενας κ μοναδικος, αυτου εξοχοτης κ μαζι μεγαλειωτης, μεγαλοτεραστιος Sir JD θα το προμηθευεσαι με τη μια. Αμεσως μετα θα γραφεις αναλυτικα εντυπωσεις θα ευχαριστεις τον αρχηγο κ δε θα ξεχνας να ανεβαζεις φωτογραφιες για να βλεπουμε κ να κρινουμε μεις. ΤΕΛΟΣ γιατι πρεπει να ανανεωσω τη δοσολογια μου.
χαχαχα θα τον έχω στα υπόψη..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά BluRay

αν υπήρχε στην ελλάδα θα ήταν το πρώτο..και στο εξωτερικό χωρίς ελληνικούς υπότιτλους το έχουν..

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ!

χαχαχα αφού αποφάσισα,πήρα την 32αρα και παρήγγειλα και τις πρώτες ταινίες δεν με βλέπω να σταματάω :140:

Κι εγω 32αρα εχω αλλα σε 1080 δε λεει! Χανουμε πολλα!

χαχαχα θα τον έχω στα υπόψη..
Και καλα θα κανεις:135:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά BluRay

καλα εκλεισε αλλα μονο με μας που θα μαζεψει θα την ανοιξουν αυριο πρωι πρωι παλι χαχαχαχααααα!!! :143:

:142::142:

Mπαααααααα άσε !! Δρομοκαϊτειο...πιο κοντά, να μας έρχεται και κανένα επισκεπτήριο :142: ...στη Λέρο ποιος να τραβιέται τώρα...

Reaction score
1

Μιά άλλη λύση αξιοπρεπέστατη που μπορώ να σου προτείνω είναι να κοιτάξεις και σε PS3 μεριά αν βέβαια θες να συνδιάσης και παιχνίδια.
Πήρα χθές δώρο στο γιό μου ένα PS3 και του το σύνδεσα.Είπα να το δοκιμάσω και σαν BD player και έπαθα πλάκα.Τα δισκάκια φόρτωναν ταχύτατα (!!!!! καμμία σχέση με το stand alone player), τα μενού έπαιζαν χωρίς κομπιάσματα, ενώ η εικόνα μέσω HDMI πάντα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το stand alone !!!!!!...

Αν το ήξερα πιο πριν δεν θα είχα πάρει το Sharp player που έχω αλλά θα πήγαινα κατευθείαν για PS 3 !

Με βλέπω να το βάζω αγγελία το Sharp :142: και να αγοράζω PS3 :137:

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Αγορά BluRay

Μιά άλλη λύση αξιοπρεπέστατη που μπορώ να σου προτείνω είναι να κοιτάξεις και σε PS3 μεριά αν βέβαια θες να συνδιάσης και παιχνίδια.
Πήρα χθές δώρο στο γιό μου ένα PS3 και του το σύνδεσα.Είπα να το δοκιμάσω και σαν BD player και έπαθα πλάκα.Τα δισκάκια φόρτωναν ταχύτατα (!!!!! καμμία σχέση με το stand alone player), τα μενού έπαιζαν χωρίς κομπιάσματα, ενώ η εικόνα μέσω HDMI πάντα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το stand alone !!!!!!...

Αν το ήξερα πιο πριν δεν θα είχα πάρει το Sharp player που έχω αλλά θα πήγαινα κατευθείαν για PS 3 !

Με βλέπω να το βάζω αγγελία το Sharp :142: και να αγοράζω PS3 :137:
έχω xbox360 οπότε δεν λέει να έχω μαζί και ps3...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster