Αγορά CA Topaz AM10

Μηνύματα
9
Reaction score
3
Καλησπέρα και χρόνια πολλά στα μέλη,

σκέφτομαι να αγοράσω τον εν λόγω ενισχυτή https://www.crutchfield.com/S-gtVBiI4Mk1N/p_779AM10B/Cambridge-Audio-Topaz-AM10.html
τον θέλω κυρίως για ακρόαση βινυλίων (technics SL-1210mk2 + 2 παλίά ηχεία SONY 60W στα 6Ωhm).
Με προβληματίζουν τα 35W (στα 8Ωhm) που έχει ο ενισχυτής. Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα 250 euros? Ευχαριστώ
 



Μηνύματα
9
Reaction score
3
Όλοι αυτοί θεωρούνται καλύτεροι απο τον ΑΜ10? Είχα την εντύπωση (επειδή είναι πιο ακριβώς) ότι είναι και καλύτερος. Οι denon εμφανισιακά αλλά και σαν εταιρεία δεν μου λένε κάτι (μπορεί να κάνω κ λάθος). Μάλλον θα κινηθώ προς yamaha. Ευχαριστώ
 

Μηνύματα
1.399
Reaction score
1.094
Όλοι αυτοί θεωρούνται καλύτεροι απο τον ΑΜ10? Είχα την εντύπωση (επειδή είναι πιο ακριβώς) ότι είναι και καλύτερος. Οι denon εμφανισιακά αλλά και σαν εταιρεία δεν μου λένε κάτι (μπορεί να κάνω κ λάθος)...
Η τιμή δεν αντικατοπτρίζει την αξία ενός μηχανήματος, ειδικά σε μηχανήματα που τιμές τους είναι κοντά.
Τον να μη σου αρέσουν οι Denon εμφανισιακά το καταλαβαίνω, σαν εταιρεία έχει υπάρξει εταιρεία κολοσσός με μεγάλη τεχνογνωσία και παραγωγή μηχανακίων που έχουν μείνει στην ιστορία. Και τώρα αν θέλουν μπορούν να φτιάξουν κορυφαία ενισχυτικά και πηγές.

Θα πρότεινα να σιγουρευτείς ότι τα ηχεία σου αξίζουν για να επενδύσεις σε ενισχυτή. Προσωπικά όταν αλλάζω ενισχυτικά ακούω μικρές διαφορές, όταν αλλάζω ηχεία ακούω αρκετά μεγαλύτερες. Θα πρότεινα να ακούσεις μερικά ζευγάρια ηχεία έστω και σε χαμηλή κατηγορία τιμής για να συγκρίνεις τα δικά σου με τον ανταγωνισμό. Πάντα πρέπει να ξεκινάμε από τα ηχεία και μετά να πάμε σε ενισχυτή να τα οδηγήσει σωστά. Μη ξεχνάς και τους μεταχειρισμένους, μπορείς να αγοράσεις ενισχυτή που καινούριο δε θα τον έπαιρνες.

Για τον Cambridge δε μπορώ να βοηθήσω. Είχα CDP της εταιρείας αρκετά χρόνια πριν και ήταν τίμιο μηχάνημα, έπαιξε απροβλημάτιστα όσο το κράτησα.
 

Μηνύματα
9
Reaction score
3
Ευχαριστώ Κώστα (και χρόνια πολλά) για την ενημέρωση για τη denon. Αρχίζω να το σκέφτομαι και για ηχεία. Θα επιδιώξω να ακούσω σε κάποιο μαγαζί συνδιασμους ενισχυτή με ηχεία να δω τι θα μου ταιριάξει στα αυτιά. Όσον αφορά για μεταχειρισμένο θα με ενδιάφερε κάτι απο Θεσσαλονίκη αν γίνετε για να μπορέσω να δω - ελέγξω το μηχάνημα πριν κάνω κάποια αγορά.
 

Μηνύματα
6.906
Reaction score
5.786
Αρχίζω να το σκέφτομαι και για ηχεία.
:thumbsup:
Θα επιδιώξω να ακούσω σε κάποιο μαγαζί συνδιασμους ενισχυτή με ηχεία να δω τι θα μου ταιριάξει στα αυτιά.
Δες denon και dali zensor. Σε τι χωρο θα παιξει το συστημα?
 

Μηνύματα
9
Reaction score
3
το σύστημα το θέλω για μικρό δωμάτιο (5Χ5 περίπου). Γενικά μαρέσει ο μαλακός ζεστός ήχος. Μπορείς να μου πείς συγκεκριμένα μοντέλα ενισχυτή - ηχεία να δω τιμές ή αν υπάρχουν και αγγελίες στο forum? Ευχαριστώ.
 

Μηνύματα
320
Reaction score
91
Akai AA 5510ετος 1970 σαν να ακούς λάμπα . Έχει preout ,main in .Τον έχω και κάθεται .Δες λίγο spec.80 ευρώ + μεταφορά!!!!
 

sterkon

Τελεοράσεις!
Μηνύματα
982
Reaction score
1.616
:)
Εγώ, σαν "γιαμαχάκιας", απ' τις παραπάνω προτάσεις διαλέγω
τον DENON 720 !
Έχει και pre-outs, και πολύμπριζο 8-) , κι αφού εσύ καλύπτεσαι σε 25τμ. με τα ΣΟΝΥ ηχεία σου, ο ενισχυτής θα σε καλύψει. Και σε τυχόν (σίγουρη) μελλοντική αναβάθμιση ηχείων, έχεις επιλογές...
Από τέτοια, ως και τέτοια !

(Όχι τον 520, η οικονομική διαφορά δεν αξίζει ούτε τη σκέψη...) :drinks:
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.594
Μηνύματα
2.867.140
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top