Αγορά camcoders μεταξύ panasonic SD 800 & panasonic V700

Reaction score
7
Τελικά μετά από ένα χρόνο σχεδόν αναζήτησης και απόριψης των πολύ καλών canon hf m46 m56 στα νυχτερινά πλάνα λόγω έλλειψης ευρυγώνιου φακού έχω καταλήξει στις κάμερες του θέματος λόγω του μεγάλου αισθητήρα της νέας σειράς V του ευρυγώνιου φακου 28 mm και των υπόλοιπων κορυφαίων χαρακτηριστικών. Η σειρά SD 800, 900 είναι δοκιμασμένη και αξιόπιστη αλλά και λίγο πιο ακριβή επίσης μάλλον θα υστερεί στα low light λόγω μικρότερων αισθητήρων. Θα ήθελα την άποψη κάπιου που να χει δοκιμάσει την v700 εάν όντως αποδίδουν τα υψηλά τεχνικά της χαρακτηριστικά και στην πράξη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
7
Απάντηση: Αγορά camcoders μεταξύ panasonic SD 800 & panasonic V700

Ακόμα να γυρ'ισουμε από τις διακοπες; καλά όλοι στις ΔΕΚΟ εργάζονται; :)

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά camcoders μεταξύ panasonic SD 800 & panasonic V700

φίλε μου και εγώ μετά από ψάξιμο σε Ελληνικά και κυρίως ξένα site κατέληξα σε αυτές τις δύο μηχανές και αν άξιζε τον κόπο (ήταν αρκετές και αξιόλογες οι διαφορές..) θα έκανα την υπέρβαση, για την εποχή ειδηκά που διανύουμε,.. και θα αγόραζα την Panasonic x900 αλλά εδώ θα ήταν καλό αν κάποιος φίλος που γνωρίζει καλά αυτές τις μηχανές μας έλεγε τα θετικά και αρνητικά.. μήπως δηλαδή μας βοηθήσει να πάρουμε την απόφαση για την κατάλληλη αγορά! προσωπικά θα σας ήμουνα υπόχρεος παιδιά αν καταθέτατε λίγες από τις γνώσεις σας από σας που ασχολείστε με αυτά τα θέματα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός