Αγορά camcorder ...

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του forum ...

Στο τέλος του μήνα θα είμαι Αμερική και ενδιαφέρομαι για αγορά camcorder . Από διάφορα reviews είμαι μεταξύ Sony HC 90 και Panasonic GS 250 . Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει στην επιλογή ?

Υπάρχει άλλη πρόταση ?

Ευχαριστώ πολύ ... :)

Reaction score
0
Πρέπει να υπάρχουν και αντίστοιχες που γράφουν σε Pal . Θα το προσέξω. :)

Σχετικά με τις συσκευές? Μήπως υπάρχει κάποια άποψη ?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για να βρεις και αντίστοιχες σε pal πρέπει να πας σε εξειδικευμένα καταστήματα. Επίσης είναι σαφώς πιο ακριβές εκεί από ότι το μοντέλο σε ntsc...

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις πληροφορίες .

Μήπως υπάρχει και κάποιος κάτοχος για συμβουλές από πλευρά χρήστη ?

Reaction score
164
Αν πας Νέα Υόρκη, μην παραλείψεις να περάσεις από το B&H Photo. Θα πάθεις πλάκα :wink: Ρίξε μια ματιά στο site τους, έχουν ξεχωριστό τομέα για Pal camcorders.
Οι Pal συσκευές είναι πιο φτηνές στις ΗΠΑ (όπως είναι εδώ οι NTSC, αν βρεις).

Reaction score
5
Να σου πω, το B&H Photo δίπλα στο Madison Square Garden, ως μαγαζί δεν λέει και πάρα πολλά, δεν είναι δα και τεράστιο. Σε malls μπορείς να βρεις και μεγαλύτερο. Αλλά έχει ποικιλία. Επίσης και πολλούς εβραίους. Αλλά δεν είμαι ρατσιστής. Γενικά αν δεις πολλά κοτσιδάκια-φαβορίτες, είσαι στο σωστό μέρος.

Reaction score
164
Να σου πω, το B&H Photo δίπλα στο Madison Square Garden, ως μαγαζί δεν λέει και πάρα πολλά, δεν είναι δα και τεράστιο. Σε malls μπορείς να βρεις και μεγαλύτερο. Αλλά έχει ποικιλία. Επίσης και πολλούς εβραίους. Αλλά δεν είμαι ρατσιστής. Γενικά αν δεις πολλά κοτσιδάκια-φαβορίτες, είσαι στο σωστό μέρος.
Ναι, αυτό είναι. Αλλά σου φαίνεται μικρό; :shock:

3.5 στρέματα είναι. Αν κατάφερνα να πάω εκεί, θα έμενα γι απάντα :)
Όντως το έχουν Εβραίοι, γι' αυτό προσοχή στο ωράριο και τις αργίες (πχ δουλεύον Κυριακές και όχι Σάββατα).

Reaction score
164
Κάνε μια βόλτα πρώτα από το site τους να δει τι υπάρχει. Έχω γενικά καλές εμπειρίες από την συνεργασία μαζί τους. Δεν είναι οι πιο φτηνοί, όσο αφορά τα eshops, αλλά είναι αξιόπιστοι και αποτελούν, μαζί με το Adorama τις σίγουρες λύσεις για αγορές από ΗΠΑ. Σε μικρότερα καταστήματα ίσως είναι φτηνότερα, αλλά πού να ψάχνεις...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εγώ πάντως από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω αγοράσει από ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μέχρι μπαταρίες και προβολέα για την ψηφιακή μου κάμερα!!!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

www.bhphotovideo.com

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Είμαι κι εγώ νέος στο χώρο της βιντεοκάμερας και η μόνη μου εμπειρία είναι με το 1ο μοντέλο της Panasonic -M1- το οποίο προκαλούσε...ελαφρά σκολίωση λόγω της...φορητότητας του!
Έχω παραγγείλει από Νέα Υόρκη την DCR-HC1000 αφού ξόδεψα αρκετό χρόνο σε forum και συγκριτικά. Από ότι κατάλαβα είναι ημιεπαγγελματική και έχει φάει αρκετό 'θαψιμο' λόγω της μη ύπαρξης κουμπιών για τις manual ρυθμίσεις.
Παράλληλα παρακολουθούσα και την HC-90 ως νεότερο μοντέλο, παρ'ολα αυτά κατέληξα στην 1000.
Φοβάμαι μήπως απογοητευτώ για την επιλογή καθώς η 90 με το μεγαλύτερο -αν και μονό ccd- υπόσχεται καλύτερες σκοτεινές λήψεις. Επίσης δεν αναφέρεται ξεκάθαρα αν η 1000 διαθέτει Nighshot.
Περιμένω τη γνώμη σας και κυρίως εμπειρίες από κατόχους της 1000 αν όντως έχει τόσα αρνητικά κυρίως όσα της καταλογίζονται στο camcorderinfo.com.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos