Αγορά dac

Reaction score
65
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά dac μεχρι 600 ευρώ. Πρωην κάτοχος arcam rdac. Δεν μενδιαφερει να ειναι ενισχυτης ακουστικών κ απαραίτητη η θυρα usb. Ειμαι αναμεσα σε emotiva stealth dc1 arcam irdac κ audiolab mdac. Τι προτείνετε όσοι τα έχετε? Κατι άλλο αντίστοιχο?

Reaction score
7.194
αφου θα κανεις την κινηση,παρε κατι που θα παιζει και dsd αρχεια. Αυτα που αναφερεις δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα απο τη μια και δεν ειναι και σημαντικα καλυτερα απο το rdac. Δεν μπορεις να ανεβεις μεχρι τα 800 ευρω?

Reaction score
65
dsd αρχεία δεν έχω αν και καλό είναι συμφωνώ να γίνει αγορά με δυνατότητες. flac και aiff έχω προς το παρόν. το teac έχει καλές κριτικές πάντως. θεωρείτε ότι είναι πιο πάνω από τα άλλα Που αναφέρω;

Reaction score
4.327
Από που ρε τσάκαλε και πόσο; Καλορίζικο. Αφού το ακούσω θα το πάρω και γω μάλλον....

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Βάλτου balanced καλώδια. Έχω μια πληροφορία :p ότι παίζει πολύ πιο γαμάτα....
ΝΑΙ παιζει!

Μολις εχασα για 1" ενα 501 το ebay, ξεχασα να πατησω την προσφορα και κοιτουσα πως κυλουσε ο χρονος - στα...461€!!!!

Reaction score
65
ΝΑΙ παιζει!

Μολις εχασα για 1" ενα 501 το ebay, ξεχασα να πατησω την προσφορα και κοιτουσα πως κυλουσε ο χρονος - στα...461€!!!!

αν ήταν καινούριο και το έπαιρνες σε αυτή την τιμή θα ήσουν πολύ τυχερός!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Καινουργιο με αποδειξη 5/12 απο Γερμανια, 2 χρονια εγγυηση!τωρα εβγαλε δημοπρασια ενας Πολωνος απο 480€

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.615
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75