Αγορά GPS!!! Βοήθεια!

Reaction score
0
Αγαπητοί.... θέλω τη βοηθεια σας.. ψαχνω να παρω ενα gps εδώ και λίγες μέρες.

Το θέλω για ελλάδα αλλα βασικότερα για εξωτερικό. Περισσότερο για Ευρώπη αλλα και Αμερική πολύ σπάνιότερα.
Ετσι εχω αρχίσει την αναζήτηση.

ψαχνω λιγες μερες καταλαβα οτι υπαρχουν 2 ειδη.. τα ετοιμα κλειδωμενα και αλλα που τρεχουν σε Pda.
ειδα τα mio c710, mio 269, tibo s1000, navimate cx210, sony wvu501, clarion map 560, mio 550, qtek g100, fujitsu n500 (εδω εμαθα οτι βγηκε και 720 κ καποιο αλλο με δυνατο επεξεργαστη), magelan 700.

Δε με νοιαζει να ειναι Pda κλπ.. με νοιαζει να ειναι φορητο δηλαδη να μπαίνει σε οποιοδήποτε αμαξι (Γιατι δε ταξιδευω με το δικο μου στο εξωτερικο), και να παιρνει απειρους χάρτες ... δηλαδη οπου πάω να μπορώ να βάλω χάρτη κ να δουλευει. φαντάζομαι οτι τα κλειδωμένα (fix ετοιμα gps) θα περνουν δυσκολα χαρτες. κατι ρωτησα για το sony κ μου ειπανε πρεπει να παω στην αντιπροσωπεια να μου το ξεκλειδωνει για καθε χωρα κλπ, μετα μου ειπανε για το MIO C710, οτι εχει ΜΟΝΟ τις κεντρικες αρτηριες/αυτοκινητοδρομους και παλι πρεπει να πληρωσω για καθε χωρα κλπ....

τι να κάνω ρε παιδια??? μπορεί καποιος να μου πει τι προτεινει??

Ευχαριστω!!

Reaction score
0
Καλημέρα.
ναι αλλα οι διαφορες? για την Ελλάδα ποιο κάνει???

Το τομτομ δεν εχει αρκετες χωρες της ευρωπης, ουτε καν της ελλαδας. Αναρωτιεμαι, αν ειναι σε pda δε μπορω να τρεχω όλα τα προγραμματα??? ωστε να επιλεγω ο,τι με βολευει???
2) απλα σκεφτομαι μηπως το dedicated gps ειναι καλυτερο απο pda...

thanks

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt