Αγορά HD-DVD PLAYER

Reaction score
0
Θα ήθελα την γνώμη σας.
Βρήκα το TOSHIBA HD XE 1 καινούργιο 500 ευρω.Και ήμουν ετοίμος να το αγοράσω σήμερα το πρωι.Μήπως να περιμένω τα ep 30 και ep 35?

Reaction score
62
Θα σου πρότεινα να περιμένεις το ep35. Αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει το εξαιρετικό σασί του xe1 και το τηλεκοντρολ του, είναι ακριβώς τα ίδια με μερικά καλούδια επιπλέον, όπως bitsream audio, και έρχεται και φτηνότερα!!!

Reaction score
0
Θα σου πρότεινα να περιμένεις το ep35. Αν εξαιρέσεις ότι δεν έχει το εξαιρετικό σασί του xe1 και το τηλεκοντρολ του, είναι ακριβώς τα ίδια με μερικά καλούδια επιπλέον, όπως bitsream audio, και έρχεται και φτηνότερα!!!
Ξερεις μήπως πόσο θα κοστίζει?
Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην intersys και μου είπαν οτι θα έρθει αρχές 2008, αλλα τιμή δεν ηξεραν.

Reaction score
5
bitstream audio εχει και το XE-1. επίσης έχει τρομερή κατασκευή και φωτειζόμενο χειρηστήριο.

Γνώμη μου; χτύπα το ΧΕ-1

αλλά πρώτα να το ψάξεις κι άλλο :)

Reaction score
0
bitstream audio εχει και το XE-1. επίσης έχει τρομερή κατασκευή και φωτειζόμενο χειρηστήριο.

Γνώμη μου; χτύπα το ΧΕ-1

αλλά πρώτα να το ψάξεις κι άλλο :)
Για την τιμή εννοείς? Δεν είναι καλή?

Reaction score
0
Χτύπα το ΧΕ-1.Τρομερή κατασκευή και πάρα πολύ καλές,κορυφαίες,επιδόσεις σε εικόνα και ήχο. Και σε απλά DVD αγγίζει τα μοντέλα αναφοράς απ'όσο γνωρίζω! Τα ep 30 και ep 35 είναι υποδεέστερα σε κάθε περίπτωση. Και η τιμή που το βρίκες είναι κορυφαία! Μιλάμε για καινουργιο;

Reaction score
0
Χτύπα το ΧΕ-1.Τρομερή κατασκευή και πάρα πολύ καλές,κορυφαίες,επιδόσεις σε εικόνα και ήχο. Και σε απλά DVD αγγίζει τα μοντέλα αναφοράς απ'όσο γνωρίζω! Τα ep 30 και ep 35 είναι υποδεέστερα σε κάθε περίπτωση. Και η τιμή που το βρίκες είναι κορυφαία! Μιλάμε για καινουργιο;
Ναι καινούργιο και τελευταίο κομμάτι καταστήματος.

Reaction score
5
Για την τιμή εννοείς? Δεν είναι καλή?
η τιμή είναι άψογη! απλά να δεις και εις βάθος γιατί το XE1 είναι ακριβότερο. δεν μπορεί να είναι μόνο το σασί!

btw από την hdmi βγάζει PCM και όχι bitstream. μόλις το τσεκάρισα στο δικό μου

Reaction score
62
Ξερεις μήπως πόσο θα κοστίζει?
Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην intersys και μου είπαν οτι θα έρθει αρχές 2008, αλλα τιμή δεν ηξεραν.
Απο Γερμανία, γύρω στα 450€

Reaction score
0

Reaction score
0
Σήμερα πήρα τελικά το XE1. Σε πολύ καλή τιμή!!!
Μονο 399!! Το μηχάνημα είναι απιστευτό! Μονο που δεν εχει δώρο ταινίες.
Αλλα πιστέυω πως αξίζει τα 399 με το παραπάνω!

Reaction score
0
Και τώρα ήρθε η ώρα να ακούσω επιτέλους τα νεά φορμά ηχου.Πάω να συνδέσω τις αναλογικές και έχω μεγαλη αγωνία για το πόσο καλυτερος θα είναι ο ηχος!!:crazy_3:

HV

Reaction score
0
Egw pantws me to EP30 eida mikrh diafora ston hxo....Isws epeidh den exw 7.1 alla 5.1 systhma ( O enisxyths einai 7.1 alla exw 5.1 hxeia :p ).

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas