Αγορά Home Cinema

Reaction score
0
Καλησπερα!

Ενδιαφερομαι για την αγορα ενός Home Cinema. Κατά προτιμηση θα ηθελα να είναι με Blu-ray(αν πηγαινουν υπερβολικα ακριβα δε θελω μιας και εχω Playstation 3) και με ηχεια 5,1 ή 7.1. Εχω τηλεροαση Sony Bravia οποτε ισως η αγορα ενός Home Cinema Sony να είναι σωστη επιλογη εσεις θα μου πειτε…Βασικα αυτό που θελω από πλευρας συνδεσιμοτητας είναι τα εξης:

1) Θελω να συνδεεται με την τηλεοραση Bravia που εχω ώστε να μπορω να μεταφερω τον ηχο εκει

2) Θελω να μπορω να στειλω τον ηχο στο ηχοσυστημα και απο τη Nova που εχω συνδεδεμενη με SCART στην τηλεοραση

3) Θα ηθελα επισης αν γινεται να μεταφερω και τον ηχο από το Playstation 3 μου(το οποιο εχω συνδεδεμενο με HDMI στην τηλεοραση) στο Home Cinema.

4) Τέλος εχω συνδεσει τον υπολογιστη μου με την τηλεοραση μεσω HDMI, έτσι ώστε ότι βλεπω και ακουω στον υπολογιστη να μεταφερεται στην εικονα και τα ηχεια της τηλεορασης. Οποτε θα ηθελα οπωσδηποτε να μεταφερω τον ηχο από το PC στο ηχοσυστημα.

Αυτές είναι οι «λιγες» απαιτησεις που εχω. Λογικα θα πρεπει να βρω ενα συστημα με αρκετες εισοδους HDMI σωστα? Και αφου συνδεσω τις συσκευες με HDMI in να στειλω την εικονα στην τηλεοραση με HDMI out. Ελπιζω να μην κανω λαθος σε αυτο που λεω. Καμμια προταση? Χρηματα μεχρι καμμια 600αρα δινω.

Ευχαριστω εκ των προτερων!! .

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά Home Cinema

δεν νιμιζω να υπαρχει all-in-one συστημα που να εχει τοσα πολλα hdmi inputs αν εχει εστο και ενα. Τα περισσοτερα αν εχουν υποδοχες ειναι μονο stereo-in για την tv.

Νομιζς στην περιπτωση σου θα ηταν καλυτερα να εψαχνες για συστημα σε ξεχωριστα κομματια. Το κοστος θα ειναι περισσοτερο αλλα θα σε εξυπηρετει 100%.
B-ray player + AV πολυκαναλλο ενησχιτη + ηχεια 5.1

Και ο ποιο μικρος πολυκαναλλος εχει αρκετες εισοδους για να σε καλυψει

Reaction score
0

Παιδια με προλαβατε...

Σκεφτομουν και εγω στην αρχη για ξεχωριστα κομματια αλλα για να το κανω ετσι και να παρω κομματια μεγαλης εταιριας πρεπει να μου φυγει τουλαχιστον 1 χιλιαρικο οποτε πιστευω δεν αξιζει μιας και ειμαι φοιτητης και μενω σε πολυκατοικια οποτε οπως καταλαβαινετε δεν θα μπορω να κανω και τρομερη χρηση.

Εκανα μια μικρη ερευνα και νομιζω οτι θα καταληξω σε αυτο:

http://www.sony.co.uk/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e880

Ειναι στην πρωτη βδομαδα κυκλοφοριας του πολυ καινουργιο δηλαδη, εχει δυο εισοδους HDMI με τις οποιες μπορω να συνδεσω τον υπολογιστη και την τηλεοραση. Επισης εχει coaxial θυρα που μπορω να συνδεσω το PS3. Τωρα για τη Nova δεν εχω ιδεα και δεν ξερω καν αν γινεται να στειλει ειχα σε ηχοσυστημα..

Πως σας φαινεται αυτο το μοντελο? Απο οτι διαβαζω ειναι απο τα καλυτερα της Sony. Το αλλο που μου προτεινε ενας γνωστος ειναι παλι της SOny αλλα ειναι περσινο μοντελο και κανει και 200 ευρω ακριβοτερα και δεν βρισκω και καμμια σοβαρη διαφορα απο το πρωτο που σας ειπα αν εξαιρεσετε οτι τα πισω ηχεια του ειναι ασυρματα:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0593610&catid=060600

Reaction score
11

η παραπανω προσφορα απο το καταστημα ωδες,νομιζω πως τα σπαει......
οσο για ηχο της sony,προσωπικα με τιποτα.....δεν εχει τιποτε το ποιοτικο ηχητικα να μου πει η εν λογω εταιρεια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Ειναι στην πρωτη βδομαδα κυκλοφοριας του πολυ καινουργιο δηλαδη, εχει δυο εισοδους HDMI με τις οποιες μπορω να συνδεσω τον υπολογιστη και την τηλεοραση. Επισης εχει coaxial θυρα που μπορω να συνδεσω το PS3.
Ο ήχος της τηλεόρασης δεν πηγαίνει απο την τηλεόραση προς το home cinema μέσω της hdmi,εκτός και αν έχουν και τα 2 hdmi 1.4(δλδ είναι 3d).Το ps3 έχει toslink απο ότι θυμάμαι και όχι coaxial.

Πάντως η προσφορά απ τις ωδές φαινέται να είναι καλύτερη απο τα ολοκληρωμένα συστήματα.
Και μπορείς να πάρεις και καλύτερα ηχεία στο μέλλον αν θελήσεις.

Reaction score
0

Με ποια κριτηρια λετε οτι ειναι καλο το ηχοσυστημα απο το ωδες?

Εγω να πω την αμαρτια μου την μαρκα Denon δεν την ξερω...Ισως να ειναι καλη και να σας φανει κουφο αυτο που λεω δεν ξερω αλλα για αυτο ρωταω τη γνωμη σας γιατι ξερετε περισσοτερα..

Reaction score
0

Η αλλη λυση που σκεφτομαι ειναι να παρω ενισχυτη Yamaha μαλλον τον 667 που μου γυαλισε αλλα κανει 500κατι ευρω και να παρω και εξτρα ηχεια. Αλλα για να παρεις καλα ηχεια 5.1 και woofer δεν πρεπει να σκασεις αλλη μια 500ρα?

Θελω τη γνωμη σας!

Reaction score
80

Η προσφορά με το home cinema της denon είναι φοβερή, ο ενισχυτής μόνος του στοιχίζει 290 €
Και μην λες ότι δεν γνωρίζεις την denon γιατί ποιος ακούει τον Μάρκου :137:

Reaction score
11

θα σου πω τη γνωμη μου.
εγω μολις πηρα τον 667.απιστευτα φορτωμενο μηχανημα.τα ηχειακια 7.1 που ηδη ειχα ηταν απο υπολογιστη και ηταν της σειρας creative gigaworks 7.1 χωρις το σαμπ.σαμπ αγορασα ενα της yamaha μεταχειρισμενο 10ετιας.σε πληροφορω πως τα 30 τετραγωνικα του χωρου μου τα υπερκαλυπτω,και τα αυτακια μου ειναι πολυ ικανοποιημενα με το αποτελεσμα.ο παλιος ενισχυτης που ειχα σε 5.1 ηταν παλι yamaha περασμενης 10ετιας και αναβαθμιστηκα λογω των νεων πρωτοκολων (hdmi 1,4 nea dts κλπ).
θελω λοιπον απλως να σου πω,πως με λιγο ψαξιμο μπορεις να εχεις τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα στην καλυτερη τιμη....
ΥΓ.την προσφορα με τον denon,σου την συνιστω.γαιδουρι ενισχυτης για την κατηγορια του,και με πολυ καλα και ποιοτικα ηχειακια....οπως και να εχει παντως ενα σαμπ σου ειναι απαραιτητο....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.213
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος