Καλημέρα σας,
Ψάχνοντας για αγορά DVD player, έπεσα πάνω στο site σας και μπορώ να πω ότι χάρηκα παρα πολύ για τον όγκο, αλλα κυρίως για την ποιότητα του υλικού που βρήκα.
Καταρχήν, αν και ασχολούμαι καιρό με υπολογιστές, τώρα άρχισα να ενδιαφέρομαι για video και μετατροπές σε διαφορα format. Αφορμή, η μετατροπή των παιδικών ταινιών του γιου μου σε DivX HD (μέσω DivX converter).
Θέλω λοιπόν να αγοράσω ένα DVD player που να παίζει DivX HD και να κάνει και upscaling σε 1080p με USB. Έτσι βρήκα στο skroutz το LG DVT499H με 80Euro.
Εδώ λοιπόν θα ήθελα τη βοήθεια σας.
1.Ξέρει κανεις αυτό το προϊόν;
2.Λέει ότι παίζει DV3 DivX. Τι είναι αυτό;
3.Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους (.srt);
4.Έχει DVB-T tuner αλλα, θα μπορεί να δείχνει τα ψηφιακά ιδιωτικά (σε MPEG4);
Έχω ψάξει στο google αλλα δεν μπόρεσα μέχρι στιγμής να βρω απάντηση στα ερωτήματα μου.
Μονο στην LG Γερμανίας το έχω βρει αλλα, δυστυχώς δεν ξέρω γρι Γερμανικά.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.
Ευχαριστώ εκ τον προτερων.
Ψάχνοντας για αγορά DVD player, έπεσα πάνω στο site σας και μπορώ να πω ότι χάρηκα παρα πολύ για τον όγκο, αλλα κυρίως για την ποιότητα του υλικού που βρήκα.
Καταρχήν, αν και ασχολούμαι καιρό με υπολογιστές, τώρα άρχισα να ενδιαφέρομαι για video και μετατροπές σε διαφορα format. Αφορμή, η μετατροπή των παιδικών ταινιών του γιου μου σε DivX HD (μέσω DivX converter).
Θέλω λοιπόν να αγοράσω ένα DVD player που να παίζει DivX HD και να κάνει και upscaling σε 1080p με USB. Έτσι βρήκα στο skroutz το LG DVT499H με 80Euro.
Εδώ λοιπόν θα ήθελα τη βοήθεια σας.
1.Ξέρει κανεις αυτό το προϊόν;
2.Λέει ότι παίζει DV3 DivX. Τι είναι αυτό;
3.Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους (.srt);
4.Έχει DVB-T tuner αλλα, θα μπορεί να δείχνει τα ψηφιακά ιδιωτικά (σε MPEG4);
Έχω ψάξει στο google αλλα δεν μπόρεσα μέχρι στιγμής να βρω απάντηση στα ερωτήματα μου.
Μονο στην LG Γερμανίας το έχω βρει αλλα, δυστυχώς δεν ξέρω γρι Γερμανικά.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη.
Ευχαριστώ εκ τον προτερων.