Καλημέρα παιδιά,
θα ήθελα την γνώμη σας.
Ασχετα απο τα το πόσο στοιχίζει η κάθε λύση, τι είναι καλύτερο και πιο user friendly να φτιάξεις ενα pc για να βλέπεις τις ταινίες σου στην TV η ενα κορυφαίο media player.
Που βρίσκονται οι διαφορές?
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορώ να βλέπω άνετα ολες τις ταινίες άνετα και ωραία και εννοείτε και 3d.
Να κάνω και browsing στο internet.
Αυτή την στιγμή εχω συνδέση ενα Laptop με hdmi στην TV αλλα δεν είναι οτι καλύτερο γιατί το χρειάζομαι για δουλειά.
Εβλεπα και κάποια παιδιά απο εδω μέσα που είχαν βάλει το macmini για HTPC ωραία και κομψή λύση, δεν ξέρω αν υπάρχουν όμως μειονεκτήματα.
Κοίταγα και το Asrock έτοιμο μινι PC στα 700 - 800 € επίσης μου άρεσε.
Εχω μπερδευτεί λιγάκι οπότε λίγο βοήθεια απο εσας που ξέρετε τι γίνετε.
Ευχαριστώ πολύ
Βασίλης
θα ήθελα την γνώμη σας.
Ασχετα απο τα το πόσο στοιχίζει η κάθε λύση, τι είναι καλύτερο και πιο user friendly να φτιάξεις ενα pc για να βλέπεις τις ταινίες σου στην TV η ενα κορυφαίο media player.
Που βρίσκονται οι διαφορές?
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπορώ να βλέπω άνετα ολες τις ταινίες άνετα και ωραία και εννοείτε και 3d.
Να κάνω και browsing στο internet.
Αυτή την στιγμή εχω συνδέση ενα Laptop με hdmi στην TV αλλα δεν είναι οτι καλύτερο γιατί το χρειάζομαι για δουλειά.
Εβλεπα και κάποια παιδιά απο εδω μέσα που είχαν βάλει το macmini για HTPC ωραία και κομψή λύση, δεν ξέρω αν υπάρχουν όμως μειονεκτήματα.
Κοίταγα και το Asrock έτοιμο μινι PC στα 700 - 800 € επίσης μου άρεσε.
Εχω μπερδευτεί λιγάκι οπότε λίγο βοήθεια απο εσας που ξέρετε τι γίνετε.
Ευχαριστώ πολύ
Βασίλης