Αγορά media player και external DVD drive

Reaction score
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά:123:
Είμαι νέο μέλος στο forum και αποφάσισα να κάνω εγγραφή για να ζητήσω τη βοήθειά σας. Πρόσφατα χάλασε ο DVD player μου και, λόγω του υψηλού κόστους των HTPC και των μεγάλων δυνατοτήτων των media player, κατέληξα στο τελευταίο. Ενδιαφέρομαι λοιπόν για έναν media player ας πούμε έως 150€ και αν γίνεται να περιλαμβάνει και σκληρό δίσκο. Επίσης θα ήθελα να αναγνωρίζει κάποιο εξωτερικό USB DVD Drive και αν είναι δυνατό να μου προτείνεται κάποιο. Περιμένω λοιπόν!
Ευχαριστώ προκαταβολικά:109:

Reaction score
1.458
Απάντηση: Αγορά media player και external DVD drive

Το Mede8er είναι πού καλή λύση σ'αυτά τα χρήματα.Κοστίζει περίπου 160 ευρώ!

Reaction score
0

Φαίνεται πολύ καλό. Απλά με σκληρό δίσκο πάει στα 220€. Θα το σκεφτώ πάντως και θα δείξει. WiFi έχει ή πρέπει να πάρω το USB stick-άκι; Επίσης υπάρχει καμια άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά με σκληρό δίσκο;

EDIT: Απ' ότι βλέπω μπορώ να κάνω και μόνος μου εγκατάσταση σκληρού δίσκου;

Reaction score
1.458

Για wifi θες ξεχωριστό στικάκι να αγοράσεις.Δίσκο μπορείς πολύ εύκολα να τον εγκαταστήσεις μόνος σου.

Reaction score
1

Φαίνεται πολύ καλό. Απλά με σκληρό δίσκο πάει στα 220€. Θα το σκεφτώ πάντως και θα δείξει. WiFi έχει ή πρέπει να πάρω το USB stick-άκι; Επίσης υπάρχει καμια άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά με σκληρό δίσκο;

EDIT: Απ' ότι βλέπω μπορώ να κάνω και μόνος μου εγκατάσταση σκληρού δίσκου;
Παίρνεις έναν οποιονδήποτε σκληρό και του βάζεις :126: εγώ ας πούμε το πήρα χωρίς σκληρό γιατί είχα έναν στο σπίτι που καθόταν.Το WiFi τι να το κάνεις ;

Ναι το σκληρό μπορείς να τον βάλεις πανεύκολα μόνος σου :107:

Reaction score
1

Γιατί να μην είναι ; :126: αλλά αφού θα είναι σαν reader μόνο θα σου έλεγα να πάρεις κάτι πιο φθηνό...εκτός και αν το θες και για recorder σε κάποιο netbook ας πούμε.

Reaction score
0

Επειδή δεν βρίσκω σκέτο reader, καμια βοήθεια;:117:

Reaction score
50

θα πρότεινα να προτιμήσεις slim γιατί αυτά που είναι φτιαγμένα για τοποθέτηση στο εσωτερικό ενός tower κάνουν ποοοοολυ φασαρία.
βέβαια με 50€ παίρνεις ξεχωριστό dvd player και μάλλον θα πάρεις και ρέστα :114:

Για το mede8er ειμαι και εγώ φαν!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss