Αγορά Pioneer PDP-LX5090 ή να περιμένω τις νέες 3D?

Reaction score
56
'Οπως ακριβώς λέει και ο τίτλος θα ήθελα την βοήθεια σας στο δίλημα to be 3d or not to be???????.Εννοείτε πως την έχω βρεί την 5090 και με περιμένει στο κουτί της αλλά σκέφτομαι και τις καινούργιες(μόνο και μόνο για το 3D).Tι λέτε?
Κάθε άποψη δεκτή και σεβαστή.Thanks!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Προσωπικά(και μετά τη θέαση του Avatar) 3d σε τηλεόραση δεν θα έβλεπα,ή τουλάχιστον δεν θα αγόραζα tv με αυτό τον σκοπό.Ασχέτως αν θα βγεί υλικό σύντομα ή όχι.
Οι ίντσες είναι λίγες για να προσθέρουν κατί περισσότερο από ένα ''παιχνίδι'' που στην αρχή απλώς θα πεί κάποιος ένα ουάου.
Εξάλλου και στο σινεμα τα εφέ ήταν αληθοφανή μόνο πρός το κέντρο της εικόνας,ενώ όσο πλησίαζαν προς τις άκρες έχαναν.

Reaction score
56
Απάντηση: Αγορά Pioneer PDP-LX5090 ή να περιμένω τις νέες 3D?

Την πήρα παιδιά!!! η πρώτη εντύπωση είναι με μια κουβέντα souperb!!!!!!!! και μάλιστα out of the box δεν ξέρω τι θα δείξει αν ρυθμιστεί με το DVE HD BASICS
Eπιτέλους είδα μαύρο και μάλιστα αβυσσαλέο!!!
Εντυπώσεις με τον καιρό.Τα λέμε!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.491

Καλορίζικη, καλοθέατη!

Reaction score
89
τσακ μπαμ!!! αυτο ειναι που λεμε ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε!!

αντε με γειες!!!! :135: :135:

Reaction score
8

...επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για την 5090 ή την 500Α... ξερεί κανείς που μπορώ να βρω καμιά? :)

Reaction score
56

...επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για την 5090 ή την 500Α... ξερεί κανείς που μπορώ να βρω καμιά? :)
Για 5090 ή 5090Η δεν νομίζω ή τουλάχιστον δεν ξέρω αλλά πιστέψτε με το έψαχνα πολύ καιρό.Υπάρχει νομίζω μία 500Α demo στο πλαίσιο Θεσσαλονίκης αν κανείς ενδιαφέρεται.

Reaction score
0

μια 5090 με βαση και ηχεια ειδα πριν κανενα μηνα το πολυ στα expert γιαννιτσων.η τιμη αν θυμαμε καλα ηταν 2900 με την βαση και τα ηχεια.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508