Αγορά Plasma TV 42" 1080p + PC Σύνδεση

Reaction score
0
Υπάρχει σε περιορισμένα κομμάτια και μόνο στην αντιπροσωπία προς το παρών. Δεν έχει βγει ακόμα στα καταστήματα. Η τιμή θα παίζει στα 2.199,00 €. Τουλάχιστον αυτές τις πληροφορίες έχω...

Reaction score
0
Πήρα ένα τηλέφωνο ακόμη σε διαφορετική πηγή για να επιβεβαιώσω τα παραπάνω. Σε πρώτη φάση μου είπαν οτι η κυκλοφορία θα ξεκινήσει στις 15 του μήνα και η τιμή που μου δώσαν είναι αρκετά χαμηλότερη από αυτή που έγραψα στο προηγούμενο post. Θα μου πουν όμως σίγουρα αύριο οπότε θα ενημερώσω αναλόγως. Μακάρι να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Reaction score
0
Μακαρι....γιατι η διαφορα ειναι χαοτικη με την Ευρωπη αν ερθει στα 2199...Στη Γερμανια ηδη επεσε κατω απο τα 1500. Ας τη δουμε και στα καταστηματα να παιζει και live και μεχρι τοτε θα εχει σταθεροποιηθει και η τιμη πιστευω...

Reaction score
0
Λοιπόν παιδιά την τηλεόραση μπορούμε να την έχουμε 15 με 16 Οκτωβρίου και η τιμή είναι 2000 € στρογγυλά. Τώρα, έχουμε την δυνατότητα αν μαζευτούμε κάποια άτομα που θέλουν την τηλεόραση να πετύχουμε και χαμηλότερη τιμή. Ξέρω ότι ο Blinky ενδιαφέρεται, εγώ επίσης οπότε αν υπάρχει και κανείς άλλος πείτε για να το δούμε. Θα ξεκινήσω και ένα νέο thread με πιο συγκεκριμένο θέμα για όσους θέλουν την τηλεόραση.

Reaction score
164
1550 Γερμανία και 2000 Ελλάδα;:mad_3:
Αθήνα-Βερολίνο-Αθήνα 71€ με Easyjet. Πάμε, την φέρνουμε και όλα καλά και ωραία. Πληρώνουμε και το υπέρβαρο και με τα ρέστα καθόμαστε 2 μέρες Γερμανία, να κάνουμε και τη βόλτα μας. Ρε δεν πάμε καλάαααα wall_1

Reaction score
0
Ξερεις johnny αν εχουν στειλει σε κανενα συγκεκριμενο καταστημα κομματια που να μπορουμε να τη δουμε live να παιζει?

Reaction score
0
Το ρώτησα κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά. Σήμερα παρέλαβε η αντιπροσωπία. Στα καταστήματα μπορεί να βγεί μέσα σε 1 ή 2 εβδομάδες. Πάντως μου είπαν ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν πρόκειται να με απογοητεύσει σε τίποτα. Την περιμένει πολύς κόσμος.

Και τελικά δέχεται και 24p.

Reaction score
4
ΠΑΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ TV ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ...ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗ....ΑΠΟ ΤΙΣ 22/9...ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ

Reaction score
0
Άντε, όποιος την πάρει πρώτος να πει εντυπώσεις. Ή να κανονίσει demo στο σπίτι του... ;-)

Reaction score
0
Τελικά μάλλον θα είμαι εγώ πρώτος... Την παρήγγειλα και περιμένω αύριο παράδοση. Το Σαββατοκύριακο έχει πολύ παιχνίδι. Stay tuned για εντυπώσεις.

Reaction score
1
Johnny άντε να την παραλάβεις με το καλό και να κάνεις και κανένα review γιατί με βλέπω να διώχνω την pv60 και να προχωράω προς την pz70 με γοργούς ρυθμούς..

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale