Αγορά shuguang 300b

Reaction score
27
Θέλω να αγοράσω ενα ζευγάρι shuguang treasure 300b και δυστυχώς δεν μπορώ να τις βρω σε χώρα της ΕΕ. Τις βρίσκω μόνο από Κίνα γύρω στα 200,00 €. Γνωρίζει κάποιος πόσο περίπου μπορεί να πάει το μαλλί με ΦΠΑ, δασμούς, τέλη εκτελωνισμού κλπ?

Reaction score
27
Έχω κάνει ήδη κρούση στον πρώτο και όντως δεν στέλνει εκτός Αγγλίας. Ο δεύτερος είναι λίγο αλμυρούτσικος. Πάντως ευχαριστώ για τις προτάσεις σου

Reaction score
27
Τελικά οι λάμπες παραγγέλθηκαν από Αγγλία μέσω γνωστού που μένει εκεί και χθες μου τις έστειλε. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τι κάνω για να τις τοποθετήσω. Οι τελικοί είναι οι Αχιλλείς του Τσακιρίδη το τρέχων μοντέλο. Πίσω από την 300b εχει ρυθμιστικό του bias και στην όψη ένα οργανάκι. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Πίσω από την 300b εχει ρυθμιστικό του bias και στην όψη ένα οργανάκι. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω?
Αποσυνδέεις τον ενισχυτή σου από ηχεία και προ και βραχυκυκλώνεις την είσοδο.
Το πόσο πρέπει να είναι το ρεύμα πόλωσης θα το αναφέρει στο εγχειρίδιο χρήσης του, αλλά το βλέπεις και στο οργανάκι με την λυχνία μαμά.
Φοράς γάντια ώστε να μην αφήσεις λίπος επάνω στις λυχνίες.
Αφαιρείς τις παλιές και φοράς τις καινούριες.
Ανάβεις και παρατηρείς στα πρώτα λεπτά για υπερβολές στο ρεύμα.
Αν ανέβει πολύ με τη μία κόβεις από το τριμεράκι.
Αν είναι όλα ΟΚ περιμένεις μισή ωρίτσα να ζεσταθεί η λυχνία καλά και ρυθμίζεις από το τριμεράκι να φτάσει το ρεύμα στο προβλεπόμενο.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Ενώνοντας στο RCA βύσμα εισόδου το + και το -.
Μπορεί να γίνει με ένα φτηνό βύσμα RCA που έχει ενωμένα το + και το - ή να αγοράζει ειδικό βραχυκυκλωτήρα:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.478
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO