Αγορά Subwoofer

Reaction score
33
Ενδιαφέρομαι για αγορά subwoofer με ηχείο διαμέτρου 10" και πάνω, κατα προτίμηση Yamaha (YST-SW515, YST-SW800 κ.α.) αλλά και όλες οι άλλες μάρκες δεκτές. Ο αγοραστής παρακαλώ να είναι απο Αθήνα γιατί θα ήθελα μια ακρόαση προτού το αγοράσω. Ενημερώστε με μέσω pm για το μοντέλο και την τιμή πώλησης.

Ευχαριστώ θερμά.

Reaction score
33
Διόρθωση του 1ου ποστ μου "Ο πωλητής να είναι απο Αθήνα" όχι ο αγοραστής. :111:

Ευχαριστώ myrtoula αλλά είναι κάπως ακριβό για το budget που έχω υπολογίσει. Γι'αυτό αναζητώ μεταχειρισμένο.

Να πώ την αλήθεια έχω ήδη ενα 12άρι Crystal Audio το οποίο θέλω να πετάξω γιατί παραμορφώνει πολύ. Υπερβολικά θα έλεγα. Αντι να δίνει καθαρό μπάσο, παραμορφώνει σε σημείο να γίνεται ενοχλητικό. Για παράδειγμα, για να καταλάβετε, στο Trailer της Dolby Digital, το Rain που ακούγονται δεξιά αριστερά οι σταγόνες, προς το τέλος που εμφανίζεται το σήμα της Dolby, το subwoofer παραμορφώνει τόσο πολύ που ειλικρινά δεν ακούγεται. Η ένταση κάτω του μισού, το crossover ρυθμισμένο στα 100Hz. Η φάση ρυθμισμένη σωστά. Δεν συντονίζεται τίποτε διότι έχω δοκιμάσει και με όλα τα κανάλια off εκτός του subwoofer μόνο, οπότε πιο πολύ για ελαττωματικό subwoofer μου φαίνεται χωρίς να γνωρίζω ιδιαίτερα το σπόρ.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός