Αγορά tv 26"

n-k

Reaction score
0
Σκέπτομαι την αγορά μιας lcd τηλεόρασης 26" για να αντικαταστήσω την παλιά -αλλά αξιόμαχη ακόμα- crt 21" που διαθέτω. Χώρος για μεγαλύτερη δυστυχώς δεν υπάρχει.
Με δεδομένο ότι το σήμα προέρχεται από nova και τυπικό dvd player και ζητούμενο εννοείται την καλύτερη δυνατή εικόνα (ιδίως στην παρακολούθηση αγώνων ποδοσφαίρου), το ερώτημά μου είναι αν αξίζει να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω για τη Samsung LE26A457C (550 €) ή ακόμα για τη Sony KDL-26V4500 (650 €) ή να περιοριστώ σε μια φθηνότερη επιλογή στην κατηγορία (π.χ. LG 26LG3000, LG 26LC51, LG 26LC45, Sony KDL-26U3000E, Samsung LE26R86, Philips 26PFL5322);
Δυνατότητα διερεύνησης σε καταστήματα δεν υπάρχει (μένω σε μικρό νησί) έτσι η επιλογή θα βασιστεί σε σημαντικό βαθμό στις απόψεις μελών, ιδίως δε εάν κάποιοι διαθέτουν κάποια από τις παραπάνω τηλεοράσεις.

n-k

Reaction score
0
Δεν βλέπω ανταπόκριση στο ερώτημά μου. Ας το περιορίσω λοιπόν μεταξύ των Samsung LE26A457C και Sony KDL-26V4500. Υπάρχει κάποια άποψη γι' αυτές; Τα περίπου 100 € παραπάνω που κοστίζει η Sony αντιστοιχούν και σε καλύτερη ποιότητα εικόνας;

Reaction score
1.213
Σιγουρα δεν υπαρχει χωρος για μεγαλυτερη ? Γιατι και εγω για 26 πηγαινα και κατεληξα ευτυχως σε 32 ''.Στην 32lg 3000.Mερικες απο τς παραπανω τις εχω δει σε μαγαζι αλλα οχι σωστα ρυθμισμενες και οχι με υλικο που μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.Οποτε δεν θελω να σε παρασυρω...

n-k

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ meletov. Όντως δεν υπάρχει χώρος για μεγαλύτερη (εκτός κι αν υφίσταται αξιόλογη tv 32" με ύψος μικρότερο από 56 cm με τη βάση της - εγώ δεν έχω βρει κάποια). Σε ποιο κατάστημα θα μπορούσα να δω και τις 2 εάν κάποια στιγμή βρεθώ στην Αθήνα;

Reaction score
1.213
Ευχαριστώ πολύ meletov. Όντως δεν υπάρχει χώρος για μεγαλύτερη (εκτός κι αν υφίσταται αξιόλογη tv 32" με ύψος μικρότερο από 56 cm με τη βάση της - εγώ δεν έχω βρει κάποια). Σε ποιο κατάστημα θα μπορούσα να δω και τις 2 εάν κάποια στιγμή βρεθώ στην Αθήνα;

Δυστυχως δεν ειμαι Αθηνα και δεν μπορω να σου πω μαγαζια.

Εγω ειμαι ευχαριστημενος με αυτην που πηρα .Επισης μου αρεσε αρκετα και η σονυ (με τις συνθηκες που ειπα πιο πανω).
Στις ταινιες θα κερδισεις αρκετα με μια 32'' (+ οτι παιζουν στα 500-650 ε που ανεφερες ) .Τωρα σε τηλεοπτικο σημα (και αν αυτο ειναι χαλια σε σενα , και αν γινεται λογω των ιντσων περισσοτερο αισθητο )..δεν ξερω.

Ενδεικτικα η lg ειναι 60 cm σε υψος περιπου με τη βαση της , και η sony η 32'' 57,7 (απο το σαιτ ).Δες μηπως σε παιρνει..
Τωρα αν επρεπε να παω σε 26'' μαλλον στις δυο αυτες μαρκες θα κοιταγα παλι.Ουσιαστικα παντως δεν μπορω να βοηθησω..και εγω σχεδον στα ''τυφλά'' την πηρα.

Υ.Γ Παρομοιο θεμα :

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=52965&page=2

Reaction score
164
Γιατί δεν βγάζεις η βάση της; Να τη στηρίξεις στον τοίχο ή στο πίσω μέρος του επίπλου. Θα είναι και πιο όμορφη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542