-Αγορά TV : Philips 42PFL9803 vs Samsung LE46A956D-

Reaction score
0
Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο...

Philips 42PFL9803 και Samsung LE46A956D....

Τα χαρακτηριστικά τα ξέρω και στις δύο άλλα έχω κολλήσει και δεν ξέρω πια να πάρω.Η κάθε μια μου αρέσει για διαφορετικούς λόγους.Θέλω την βοήθεια σας αν κάποιος τις έχει αγοράσει να μου πει εντυπώσεις.Η σύνδεση θα γίνει με ένα HTPC.

Reaction score
0
H Samsung είναι αρκετά καλή και είναι και 46άρα...
Το ξέρω φίλε μου...Η Philips μπορεί να έχει καλύτερη εικόνα, άλλα ψάχνοντας στα forum βρήκα τα εξής: Η Philips κάνει για να ανοίξει 13 sec και συνδέοντας με pc ο κέρσορας του ποντικιού στην οθόνη έχει λίγο καθυστέρηση. Για την Samsung δεν βρήκα κάτι κακό.Μπορεί κάποιος να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες.
ευχαριστώ προκαταβολικά...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το ξέρω φίλε μου...Η Philips μπορεί να έχει καλύτερη εικόνα, άλλα ψάχνοντας στα forum βρήκα τα εξής: Η Philips κάνει για να ανοίξει 13 sec και συνδέοντας με pc ο κέρσορας του ποντικιού στην οθόνη έχει λίγο καθυστέρηση. Για την Samsung δεν βρήκα κάτι κακό.Μπορεί κάποιος να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες.
ευχαριστώ προκαταβολικά...
Δεν έχει καθυστέρηση...

Αφήνει μία σκιά... αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο εκτός από το λογισμικό που έχει για την ομαλοποίηση της εικόνας. Στην LG που έχει παρόμοιο λογισμικό το true-motion έχω το ίδιο πρόβλημα.

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και στα 50 ή 60 Hz είναι ανεπαίσθητο... στα 100 ή 120 το καταλαβαίνεις...

Reaction score
0
Δεν έχει καθυστέρηση...

Αφήνει μία σκιά... αυτό δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο εκτός από το λογισμικό που έχει για την ομαλοποίηση της εικόνας. Στην LG που έχει παρόμοιο λογισμικό το true-motion έχω το ίδιο πρόβλημα.

Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και στα 50 ή 60 Hz είναι ανεπαίσθητο... στα 100 ή 120 το καταλαβαίνεις...
Ωραία όλα αυτά...
Τώρα στην Samsung έχουμε πρόβλημα input lag...Έχει κανείς μια απο αυτές τις δύο για να μου πει εντυπώσεις. και τυχών προβλήματα...
Ευχαριστώ προκαταβόλικα...

Reaction score
0
Εγώ έχω την 9703 , δεν ξέρω αν έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά, αλλά η εικόνα είναι πολύ καλή, οι ρυθμίσεις θέλουν πολύ ψάξιμο , τα firmware upgrade πέφτουν βροχή (έχω κάνει 3 σε 2 μήνες) , στην μπάλλα ανάλογα με τις ρυθμίσεις μπορεί να δεις και τεχνουργήματα (για αυτό θέλει ψάξιμο), το ambilight είναι όλα τα λεφτά και σε σύνδεση με pc ή hd dvbs έχει εξαιρετικές επιδόσεις και κλειδώνει 1080p24 για να βλέπεις ταινίες χώρις πρόβλημα στον ήχο.

Reaction score
164
Η 9703 δεν έχει τον LED φωτισμό που έχει η 9803.
Η Samsung ξεκινάει από τις 2100€ και η Philips από τα 2600€.
Για την τιμή της η Samsung είναι πολύ καλή. H Philips αρχίζει και μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια: στην περιοχή τιμών της Pioneer Kuro LX 5090. Και 50ρα και Kuro. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.303
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale