Αγορά Universal Programmable Remote Control

Reaction score
1
Μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις στο σαλόνι, τα στερεοφωνικά βρέθηκαν (λόγω Waf βέβαια) σε απόσταση περίπου 4 μέτρων υπό γωνία από την θέση ακρόασης.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το τηλεκοντρόλ του ενισχυτή Cambridge Audio 840A να τα παίξει. Αντίθετα το τηλεκοντρόλ του υπο-πολλαπλάσιας τιμής DVD της Pioneer παίζει κανονικότατα.

Αφού έπραξα τα δέοντα όπως αλλαγή μπαταριών, έλεγχος λειτουργίας υπό γωνία, διαπίστωσα ότι πάνω από 3,5 μέτρα ή γωνία μεγαλύτερη των 40 μοιρών το τηλεκοντρόλ είναι άχρηστο.

Αποφάσισα λοιπό να αγοράσω ένα universal programmable remote για να λύσω το πρόβλημα μου και ταυτόχρονα να ξεφορτωθώ και κάποια άλλα remote που έχω.

Εδώ λοιπόν θέλω την βοήθεια σας για ένα remote που να έχει καταρχήν πολύ καλή εμβέλεια και να υποστηρίζει εξαρχής τον 840 Α. Για παράδειγμα το harmony 555 της Logitech δεν τον υποστηρίζει.

Τιμή μέχρι 80-100 €.

Ευχαριστώ, :605:

Bart

Reaction score
164
Απάντηση: Αγορά Universal Programmable Remote Control

Και να μην τον υποστηρίζει, το Harmony είναι πολύ εύκολο να μάθει τις εντολές του.

Reaction score
4
Απάντηση: Αγορά Universal Programmable Remote Control

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα - Χριστος ανεστη!Θα ηθελα πολυ να μαθω αν τα χειριστηρια της Harmony Logitech υποστηριζουν βιντεοπροβολεις Benq-Sony-Epson κλπ.Ευχαριστω.

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Αγορά Universal Programmable Remote Control

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα - Χριστος ανεστη!Θα ηθελα πολυ να μαθω αν τα χειριστηρια της Harmony Logitech υποστηριζουν βιντεοπροβολεις Benq-Sony-Epson κλπ.Ευχαριστω.
Χαλαρά

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Universal Programmable Remote Control

Τα ολοκληρωμενα πακετα Home cinema - media player υποστηριζονται WD TV HD κλπ.Σ ευχαριστω antonisgr υποθετω το χαλαρα σημαινει οτι και βεβαια τους υποστηριζει τους προβολεις.Εαν γνωριζεις ολα τα μοντελα της Logitech Harmony τους υποστηριζουν γιατι εχω δει και σε καταστημα τετοιο χειριστηριο το οποιο αναγραφει οτι ειναι για 4 συσκευες TV-DVD-AMP-SAT και εχει γυρω στα Euro 60 βεβαια ειναι πιοτικοτατες κατασκευες απ οτι φαινονται με το ματι.Το λεω γιατι εχουν διαφορα στις τιμες τους

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.485
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid