Αγορές από internet..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έχει κάνει κανείς αγορά από το expansys.com.gr? Είναι σωστοί?

Λέω να το προτιμήσω για το p900 γιατί μετά από αρκετό ψάξιμο βλέπω ότι έχει τις καλύτερες τιμές σε κινητά και pda.

Reaction score
50
Νίκο, ανεξάρτητα με το αν είναι αξιόπιστη ή όχι, ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις πιστωτική (ιδιαίτερα αν έχει μεγάλο πιστωτικό όριο!!)

Δες αν δέχονται πληρωμή με αντικαταβολή (σε πρώτη φάση)

Αν όχι, υπάρχουν πλέον και κάρτες (σαν τις πιστωτικές) με προπληρωμένο ποσό.
Πχ αν κοστίζει λέμε 500 ευρώ, βάζεις το ποσό αυτό μέσα στην κάρτα, τους δίνεις το νούμερο της κάρτας, κάνουν ανάληψη και μετά η κάρτα είναι μηδενισμένη (και άχρηστη για οποιονδήποτε άλλο)

Reaction score
54
Γιατί τόσο πανικός με τη χρήση πιστωτικής;
Προσωπικά έχω αγοράσει απο computeruniverse, pixmania, play.com, technikdirekt , etc, etc χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αλλα και όταν κάποτε είχε προκύψει πρόβλημα, έγινε αμφισβήτηση χρέωσης στην visa της Εθνικής και όλα καλά.

Reaction score
14
Ναι..χρειάζεται προσοχή και σύνεση. Και εγώ παραγγέλνω αλλά με προσοχή. Εκείνα που χρειάζοντα προσοχή είναι κάποια....ειδικά site. Φαντάζομαι και εδώ ισχύει, ότι όποιος έχει καεί στο χυλό..φυσάει και το γιαούρτι...χαχαχα :D :D :D

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Όλα πήγαν καλά, είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος του P900, το οποίο ήρθε μέσω του expansys.com.gr με fedex. Άψογη εξυπηρέτηση και φυσικά η courier είχε άποψη (βγάζει κάθε ώρα tracking info στο site) για το που βρίσκεται το προϊόν ανά πάσα στιγμή...

Το μόνο "λεπτο" σημείο η χαζομάρα των εγγλέζων με τις περίεργες μπρίζες τους που με κάνανε να ψάχνω αντάπτορα στους ηλεκτρολόγοι.... Αυτά τα αγγλάκια παντού ανάποδα βρε παιδί!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp