Αγορα Ηχείων 5.1

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους :lol: :lol:

Έχω ένα Pioneer VSX-1015 και θέλω να αγοράσω τώρα τα ηχεία 5.1 .
Με το budget που διαθέτω εχω καταλήξει στα Mirage nanosat.
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος εάν είναι καλά και συμβατά με τον ενισχυτή μου.

Επίσης τα KODA ( MS230 - EX588 ) είναι πολύ φτηνά και οπτικός είναι εντυπωσιακά. Δεν ξέρω τι ήχο βγάζουν και εάν αξίζουν. Ξέρει κανένας. :?: :?: :?:

Ευχαριστώ πολύ

_________
title edit :wink:

Reaction score
4
Re: Αγορό Ηχείων 5.1

Εχω KODA στο εξοχικο,οχι αυτα που αναφερεις αλλα παλιοτερη σειρα αγορασμενα προ 2 ετων καπου 370 ευρω ολα μαζι.Ειναι απιστευτα για τα χρηματα τους.Αν δεν θελεις να χαλασεις πολλα χρηματα στα συνιστω!!!!!!!!!!Θα υπαρχουν περιορισμοι στην ποιοτητα αλλα παιζουν σαν υπερδιπλασιας αξιας χρηματων ηχεια.Στα low-budget ηχεια ο κινεζος εχει κανει καλη δουλεια και νομιζω και αλλα παιδια εδω θα στο επιβαιβεωσουν.

Reaction score
50
Γεια σου Γιάννη και καλοσώρισες,

καταρχήν για πες μας μερικά πράγματα για το χώρο σου, πόσο μεγάλος είναι, τι μέρος του θα καλύπτουν τα ηχεία κτλ. Δεν έχω ακούσει ούτε τα KODA ούτε τα Mirage... αυτό που έγραψε ο φίλος μας για τα KODA αληθεύει μεν αλλά έχε και υπόψη σου ότι τα Mirage θεωρούνται πολύ καλά ηχεία, ειδικά για home cinema που είναι και το στοιχείο τους. Φαντάζομαι απλά ότι θα είναι σαφώς μικρότερα απο KODA αντίστοιχης τιμής, οπότε έχε σημασία ο χώρος που θες να τα τοποθετήσεις...

Reaction score
0

Ο χώρος μου δέν ειναι μεγάλος (4*5μ = 20μ2). Τα mirage ( http://www.miragespeakers.com/nano.shtml ) είναι θεωρητικά η ποιοτική λύση όπου είναι και μικρά σε μέγεθος. Εχουν γύρω στα 700 - 750 ευρώ.
Ευχαριστώ πολύ

H

HomeCinema-Maniac

Guest

Γεια σου και απο μενα.
Δεν νομιζω να ειναι οτι καλυτερο αυτα τα ηχεια για εσενα γιατι εχω και εγω τον VSX 1015 S Της Pioneer.
Eγω εχω κατι ηχεια της Roister αλλα πηγε πολυ το μαλλι...

Για δες και αυτα και προσεχε τα ηχεια σου να μην ειναι κατω απο 6 Ω αντισταση το πολυ.
Εχουμε και τον ιδιο χωρο σε τ.μ. :D

http://www.crystalaudiovideo.com/pr...D=000000000000144.EN&PrcID=000000000000015.EN

Mε ενα χιλιαρικο ειναι δικα σου. (με τα αναλογα παζαρια βεβαια)
Γυρω στα 1.200 νομιζω τα εχω δει.
Μου αρεσαν εμφανισιακα καλυτερα απο τα roister αλλα στον ηχο κερδισε η roister.
Σε βγαζω απο τον προυπολογισμο σου αλλα πιστευω οτι στην τιμη τους ειναι απο τα πολυ καλα.

Reaction score
0

Γενικά εχω μπερδευτεί τόσο πολύ :???: :???: :???: .
Γιά τα λεφτά πού διαθέτω ΜΑΧ 400 ευρώ απ'οτι διάβασα γενικά στο forum πολλοί συμβουλεύουν γιά τα KODA. Τό πρόβλημα με αυτα είναι το μέγεθος !!!! Αλλες λύσεις είναι -

- Sony SA-VS200H
- Sony SA-VE356T
- Gigaworks S-750
- Logitech Z-5500 Digital
- JBL SCS 260.6
- Yamaha NS-P436

Εχει κανείς να προτείνει κατι? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω !

Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!

Reaction score
1
Για ήχο δεν ξέρω πολλά πράγματα.
Ξέρω όμως ότι πριν 1 χρόνο ακριβώς έψαχνα κάτι τέτοιο και εγώ (+ενισχυτή κ DVD) με όχι μεγάλο μπατζετ.
Για ηχεία κατόπιν των χρήσιμων και καθοριστικών συμβουλών των φίλων από το site κατέληξα σε Wharfedale 9.1 κύρια, τα 8.1 και 8 για περιφερ. και διαλογων αντίστοιχα από τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος και τα οποία μαζί με ένα sub που θα πάρεις ξεπερνούν αλλά όχι πολύ το ποσό που διαθέτεις.

H

HomeCinema-Maniac

Guest

Aβλεπει τα yamaha NS-P436 φιλε.
Kαμια σχεση με τα αλλα που αναφερες...
Κοιτα και αυτα που σου ειπε ο web-nautilous τα Wharfedale 9.1
Μπηκα στο site τους απο περιεργεια γιατι δεν τα'ξερα και μου φανηκαν αρκετα καλα για τα λεφτα τους. :wink:

Reaction score
802
Εχω τα p436 της yamaha και μαλλιστα σε ιδιο χωρο με τον δικο σου (19τμ).Βγαζουν παρα πολυ καλο ηχο για τα χρηματα τους.Δεν θα σε απογοητευσουν.Σε σχεση με παρομοιες λυσεις εχουν νομιζω και αισθητα καλυτερο sub.

Reaction score
0
:?Να κανω και'γω μια χαζη ερωτηση ?
Με αυτα τα yamaha που μου αρεσαν και εμενα (και στα λεφτα ειδικα !) θα χρειαστει και ενισχυτης ή δουλευουν τα ηχεια με αυτον του subwoofer ??
Σε σχεση, ας πουμε, με καποιο σετ οπως τα samsung ΗΤ-Ρ1200 των 1200 ευρω τι λενε ??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas