Αγορα Ηχειων Και Ενισχυτη

Reaction score
0
Θα ηθελα τα φωτα για την αγορα ηχειων και ενισχυτη. Κοστολογιο εως 4000 ευρω.
Ο χωρος μου ειναι περιπου 50 τ.μ.
Η μουσικη που ακουω ειναι ροκ, ασιντ τζαζ, τζαζ, συγχρονη εμπορικη, λιγο κλασικη και εντεχνο.
Μεχρι πριν απο λιγες μερες ημουν κατοχος των Bose 901 τα οποια οδηγουσα με rotel 990bx.
Τι μου προτεινετε για τα ειδη μουσικης που ακουω. Επισης μου αρεσουν τα ηχεις με ισχυρο χαμηλο και χωρισ προβολικα πριμα.
Καποιος φιλος μου προτεινε τα klipsch rf-5, rf-7. Η γνωμη σας?
ευχαριστω

Reaction score
3.497
Με 4.000 ευρώ είναι πολύ δύσκολο να βρεις και καλά ηχεία και ενισχυτή.

Μια καλή λύση είναι να αγοράσεις εξοπλισμό από δεύτερο χέρι που να είναι σε καλή κατάσταση.

Reaction score
1.380
Κατα τη γνωμη μου, πρεπει πρωτα να διαλεξεις τα ηχεια. Ενα ζευγαρι ηχεια που θα σου αρεσουν οι χροιες του και θα μπορει να παιξει στο χωρο σου. Μετα να βρεις ενισχυτικα που θα μπορουν να οδηγησουν τα ηχεια σου και να σου αρεσει η χροια τους.

Προτεινω: Castle, Vienna Acoustics, Amphion, Adam, Epos, Dali απο ηχεια.
Unison (Unico σειρα), Τσακιριδης, Harman, Creek, Pathos, Rega απο ενισχυτες.

Τα RF-3 II που ειχα δεν μου αρεσαν σε συνδιασμο με M.Fidelity προ+τελικο, ηταν ομως πολυ ευαισθητα σε αλλαγες καλωδιων ηχειων και αλλαζε παρα πολυ η χροια τους. Πιστευω οτι θελουν λαμπα τα Klipsch, αν σου αρεσουν αρχισε απο το RB-75, τα βασης ειναι καλυτερα σε αυτη την εταιρεια γιατι δεν μπουμαρουν.

Σε μεταχειρισμενα αλλαζουν τα πραγματα, μπορεις να βρεις ακριβοτερα μηχανηματα αλλα θελει προσοχη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster