Αγορα απο ηχοεκφραση

Reaction score
205
Καλησπερα θα ηθελα την γνωμη σας για το συγκεκριμενο μαγαζι. υπαρχει καποιος που να το γνωριζει και να ειναι ευχαριστημενος?
Θελω να αγορασω τον epson 9200, η τιμη στο συγκεκριμενο καταστημα ειναι κατα 150 ευρω πιο κατω απο την επομενη στο σκρουτζ.

Οι ενδιασμοι μου ειναι:
1. οτι ειμαι απο κερκυρα και δεν μπορω να παω απο κοντα
2. Εχω παρει απο την προηγουμενη πεμπτη τηλεφωνο και προσπαθω να μιλησω με τον υπευθυνο απο τους βιντεοπρονολεις ( μου ειπαν πως λεγεται κυριος θεοδωρος). αφησα τα στοιχεια μου καιμου ειπαν θα μου τηλεφωνησει , απο τοτε δεν με εχει παρει, καθε μερα τηλεφωνω για να του μιλησω και ειναι συννεχεια εκτος σε παρουσιασεις προβολεων οπως μου ειπαν και δεν εχει 5 λεπτα χρονο για μενα...
3. για τον συγκεκριμενο προβολεα μου ειπαν οτι χρειαζεται προπαραγγελεια και θα κανει πολλες μερες να ερθει τουλαχιστον 15
4. Ζητησα τουλαχιστον αφου δεν μπορω να του μιλησω και αφου μιλαμε για 2000 ευρω παραγγελεια , τουλαχιστον να μου τον στειλουν με δωρεαν τα μεταφορικα , και μου ειπαν παλι οτι πρεπει να μιλησω με τον κυριο θεοδωρο.
5. Σημερα προσπαθησα παλι να παρω 2-3 φορες και δεν σηκωνε κανεις το τηλεφωνο , ισως υπηρχε καποια βλαβη δεν γνωριζω....

Μετα απο ολα αυτα δεν ξερω τι να κανω, θα ηθελα γνωμες αν αξιζει να περιμενω το συγκεκριμενο καταστημα

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777
Έχεις φοβερή υπομονή αν είναι έτσι, θα τα είχα κάνει "τα γνωστά" και δε θα ψώνιζα απο μέρος που μου φέρονταν μ' αυτό τον τρόπο.

Disclaimer: Δεν εχω πάει ποτέ, δεν έχω ψωνίσει, δε γνωρίζω τίποτα και κανέναν απο το συγκεκριμένο μαγαζί.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.466
αφου δεν βγαζεις ακρη τηλεφωνικα
προχωρα στο αμεσως επομενο καταστημα στο skroutz
ζητωντας ευγενικα μια καλυτερη τιμη (αν ειναι οικονομικο μονο το ζητημα και οχι ημερολογιακο)
αυτο θα εκανα εγω

αν ακομα και σημερα καποιοι επαγγελματιες κανουν τον 'βαρυ' στο να σηκωσουν ακομα και το τηλεφωνο στον πελατη κακο δικο τους..

Reaction score
52
Έχεις δώσει προφανώς αρκετά χρήματα για να φτιάξεις ειδικά διαμορφωμένο χώρο προβολής και ρωτάς αν αξίζει να υποστείς τέτοιου είδους συμπεριφορά όπως την περιγράφεις και τόσο μεγάλη καθυστέρηση για ώφελος 150 ευρώ?

Reaction score
8.349
το μαγαζι το γνωριζουμε παρα πολλοι εδώ μεσα,καποτε γινονταν και παρουσιασεις του avsite εκει.Ο Θοδωρής ο Tσουρεκας,ο ιδιοκτητης, είναι σωστος επαγγελματιας και πολλα χρονια στο χωρο.Εχω αγορασει τον προβολεα μου από κει και δεν ειχα κανενα πρόβλημα.Η συμπεριφορα που μου περιγραφεις μου φαινεται περιεργη,συνηθως δεν φεροντοσουσαν ετσι όταν ειχα εγω σχεση με το κατάστημα,αλλα αφου σου φερθηκαν ετσι,τι να σου πω,εγω θα εκανα μια τελευταια προσπαθεια μηπως κατι συνεβη στην επικοινωνια και αν δεν εβγαζα ακρη θα πηγαινα αλλου.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777
4. Ζητησα τουλαχιστον αφου δεν μπορω να του μιλησω και αφου μιλαμε για 2000 ευρω παραγγελεια , τουλαχιστον να μου τον στειλουν με δωρεαν τα μεταφορικα , και μου ειπαν παλι οτι πρεπει να μιλησω με τον κυριο θεοδωρο.
Αυτό βέβαια μου ακούγεται παράλογο. Αν έχει τέτοια τιμή και δεν το κάνει για το Skroutz, το να ζητάς δωρεάν μεταφορικά ξεφεύγει. Πολύ.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Για το συγκεκριμένο μαγαζί δεν γνωρίζω ,αλλά πολλοί πουλάνε φθηνότερα επειδή είναι παραεισαγωγή.

Reaction score
666
Αν δεν μπορείς να πας σε οποιοδήποτε κατάστημα με προβολείς καλύτερα να μην ψωνίσεις καθόλου. Το ποσό που θα ξοδέψεις δεν είναι ευκαταφρόνητο και δεν αξίζει να ρισκάρεις. Η εμπορία συσκευών ήχου-εικόνας είναι παρουσίαση και επίδειξη προς τον πελάτη. Αν δεν μπορείς να τα έχεις αυτά, πριν αποφασίσεις τι ακριβώς θα επιλέξεις, μην αγοράσεις τίποτε.

Reaction score
205
Για το συγκεκριμένο μαγαζί δεν γνωρίζω ,αλλά πολλοί πουλάνε φθηνότερα επειδή είναι παραεισαγωγή.
Ο πωλητης που μου εχει μιλησει μεχρι τωρα μου ειπε οτι ισχυει κανονικα η εγγυηση αν και σε ενα απο τα τηλεφωνηματα και αυτος μου ειπε οτι καλυτερα για αυτο να ρωτησω τον κυριο Θεοδωρο... τωρα περισσοτερα δεν γνωριζω.

τωρα απο εκει και περα , Η καθυστεριση δεν με πειραζει ιδιαιτερα γιατι ο χωρος μου ετσι και αλιως δεν ειναι ακομα ετοιμος.
Πηρα σε ολα τα καταστηματα του σκουτζ τηλεφωνο και οι περισσοτεροι δεν δεχθηκαν να μου κανουν την ιδια τιμη στα 2000 που το εχει η ηχοεκφραση. Η καλυτερη τιμη που μου εδωσαν ηταν στα 2080 ευρω + τα μεταφορικα

Αν δεν ηταν η διαφορα αυτη της τιμης δεν θα το προσπαθουσα αλλο. απλα φοφαβαμαι μηπως ειναι κραχτης η συγκεκριμενη τιμη και δεν θα μου τον φερουν η θα καθυστερησει πολυ πολυ περισσοτερο απο 15 μερες

Reaction score
433
Πάντως τα 2000 ειναι με διαφορα η χαμηλότερη τομή που μπορείς να βρεις νομιζω πανευρωπαϊκά! Εξω ειναι στα 2600!

Reaction score
2.420
Απο το συγκεκριμενο μαγαζι πριν απο 1,5 χρονο ειχα αγορασει μια τηλεοραση Samsung σειρα 8000 προς 1570 Ε.Μενω επαρχια και την αγορασα βλεποντας την τιμη του καταστηματος απο το scroutz.Μεσα στην πρωτη εβδομαδα λειτουργιας μου παρουσιασε προβλημα .Επικοινωνησα αμεσως με το καταστημα με τον πωλητη του τμηματος τηλεορασεων κ.Γεωργιο Ζερβοπουλο και μου ειπε οτι το καταστημα δεν φερει καμμια ευθυνη και να απευθυνθω στην Samsung το οποιο και εκανα.Μετα απο 6 μηνες ταλαιπωριας με την Samsung με το προβλημα να παραμενει και μην βγαζοντας ακρη επικοινωνησα με την Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη η οποια με ενημερωσε οτι βαση του Αστικου Κωδικα Αρθρο 540 το καταστημα ηταν υποχρεωμενο να μου αντικαταστησει την ελλατωματικη τηλεοραση.Επικοινωνησα εκ νεου με το καταστημα και τον κ.Ζερβοπουλο και λεγοντας του αυτα τα οποια μου ειπαν απο την Γ.Γ.Κ. μου απαντησε ψευδως οτι δεν θυμαται να του ειχα τηλεφωνησει για να του εκθεσω το προβλημα και οτι θα επρεπε να του το ειχα κανει γραπτως προς το καταστημα.Ζητησα να μιλησω τοτε με τον Ιδιοκτητη -Διευθυντη του καταστηματος αλλα δυστυχως ηταν αδυνατον ,οσες φορες προσπαθησα να επικοινωνησω μαζι του βλεποντας τον αριθμο του τηλεφωνου μου το σηκωνε ο κ.Ζερβοπουλος λεγοντας μου οτι ο κ.Τσουρεκας λειπει.Ετσι δεν μπορεσα ποτε να επικοινωνησω με τον κ.Τσουρεκα για να παραπονεθω για την απαραδεκτη συμπεριφορα του υπαλληλου του.Τελικα μετα απο μεγαλη ταλαιπωρια και πολλα τηλεφωνηματα και email προς την Samsung και κανοντας του γνωστο οτι θα κανω καταγγελια στην Γ.Γ.Κ. μου αντικατεστησαν την ελλατωματικη τηλεοραση.
Εγω προσωπικα δεν θα ξαναγορασω ποτε τιποτα απο το συγκεκριμενο καταστημα για την 'λιαν επιεικως' απαραδεκτη συμπεριφορα τους.

Reaction score
666
Προσοχή στις χαμηλές τιμές-κράχτες. Να υπολογίζουμε και το after sales support. Αν είναι ανύπαρκτο να τη βράσω τη χαμηλή τιμή. Η περίοδος κρίσης που περνάμε είναι η χαρά του καιροσκόπου και του επιτήδειου με την κακή έννοια.

Reaction score
75
πριν απο 6 μηνες αγορασα τα ηχεια μου απο το συγκεκριμενο καταστημα!!Δυστηχως τα μπροστινα δαπεδου jbl es 80 που ηρθαν ηταν μαλλον εκθεσιακα γιατι τα ποδαρακια τους ειχαν σημαδια μετακινησης και η συσκευασια τους φαινοταν ανοιγμενη!Σε τηλ εποικινωνια που ειχα με καποιον Γιωργο υπευθυνο του τμηματος πωλησης αρνηθηκε κατι τετοιο, εριξε την ευθυνη στην αποθηκη:idk: και μου ειπε οτι θα με ειδοποιησει για το τι θα γινει!!Να μην πολυλογω τα ηχεια τα εστειλα πισω και μου εστειλαν αλλα τα οποια φαινονταν οκ αλλα ειχαν και αυτοκολητο media markt!!
να πω επισης οτι μετα απο 15 μερες μετα παρελαβα τα δευτερα ηχεια τα οποια εμειναν και 2 μερες στο πρακτοριο στην Καλαματα γιατι καποιος επρεπε να πληρωσει τα μεταφορικα τα οποια πληρωθηκαν απο αυτους μετα απο τηλ εποικινωνια που ειχα μαζι τους!!
Παντως οσες φορες πηρα τηλ και ζητησα τον συγκριμενο κυριο, μιλησα μαζι του και ηταν συνεργασιμος!!
Αυτο βεβαια δεν αλλαζει την ολη αυτη περιπετεια που περασα και την νοοτροποια που εχουν καποιοι !!

Reaction score
205
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις οι οποίες με βοήθησαν αρκετά . τελικά πάλι καλά που άνοιξα θέμα πριν προβώ σε αγορά...
Γιατί μεγάλη εντύπωση μου έκανε και το γεγονός , χωρίς φυσικά να αναφέρω ονόματα ότι πολλοί από εσάς μου στείλατε πμ , αναφέροντας μου κάποιους πολύ σοβαρούς λόγους για να μην επιλέξω το συγκεκριμένο κατάστημα. οι οποίοι και με έκαναν να αναθεωρήσω...

Καλύτερα λοιπόν να δώσω 80 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο , πάρα μετά να τρέχω....

Σας ευχαριστώ πολύ.

Last edited by a moderator:

Reaction score
3.093
Ακούγονται διάφορα αρνητικά σχόλια,για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Reaction score
1.458
Από την ηχοέκφραση έχω αγοράσει έναν Marantz NR1602 πριν 2 χρόνια περίπου.Είχε την πιο φθηνή τιμη στο skroutz,ετοιμοπαράδοτο και μιας και μένω σχετικά κοντά τους πήγα και τον πήρα από το κατάστημα.Λόγω πληρωμής με μετρητά μου έκαναν πολύ καλύτερη τιμή από αυτήν που είχαν στο skroutz και είχα εξαιρετική αντιμετώπιση από τους υπαλλήλους.Κάθησα 3-4 ώρες και μου συνέδεαν διάφορα ηχεία στον ενισχυτή για να δω πιο ακούγεται καλύτερα.
Εχω άριστη εντύπωση για το συγκεκριμένο κατάστημα.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
2 φορες που ειχα συναλλαγη με το συγκεκριμενο καταστημα , δεν ειχα κανενα προβλημα.
Μαλιστα μας εχει φιλοξενησει και σαν φορουμ στο παρελθον .

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Κι'εγώ αγόρασα τα ηχεία μου πριν 2 χρόνια περίπου από το κατάστημα, ο Γιώργος ήταν πολύ εξυπηρετικός και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Reaction score
3.341
Επειδή το πατρικό είναι κοντά στο συγκεκριμένο κατάστημα ψωνίζω αρκετά χρόνια .
όλοι οι υπάλληλοι που δουλεύουν κατα καιρούς ήταν και είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί .
σε πρόβλημα δικό μου με κάποια καλώδια είχε γίνει άμεση αλλαγή .
τώρα στις τιμές όλο και κάτι καλύτερο κάνουν .

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494