Αγορα εξοπλισμου για live.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Μηνύματα
3.198
Reaction score
195
Εδω και καμποσο καιρο εχουμε σχηματισει μια μπαντα με φιλους και κανουμε συχνα εμφανισεις σε διαφορα μαγαζια. Το ειδος ειναι ελληνικο και ξενο εντεχνο και ροκ εως hard rock. Μεχρι στιγμης παιζουμε με εναν αυτοενισχυομενο μικτη http://www.thomann.de/gr/behringer_pmp5000.htm ο οποιος δινει σημα στα ηχεια του μαγαζιου ενω η εξοδος του ενισχυτη χρησιμοποιειται για να δινει στα κυριως ηχεια http://www.thomann.de/gr/the_box_pa502_fullrangesystem.htm που τα χρησιμοποιουμε σαν μονιτορ.

Σκεφτομαι να κανω μια αναβαθμιση και να παρω τα εξης ενα νεο πληρες συστημα για live που να ειναι εντελως αυτονομο και καλυτερης ποιοτητας ηχητικα. Σκεφτομαι τα παρακατω.
http://www.thomann.de/gr/soundcraft_mfx_20.htm
http://www.thomann.de/gr/the_box_ma120_mk_ii.htm 2 απο αυτα
http://www.thomann.de/gr/yamaha_c_115_v.htm
http://www.thomann.de/gr/yamaha_p7000s_endstufe.htm
ο ενισχυτης επιλεχθηκε με το σκεπτικο οτι μπορει ανετα να σηκωσει και ενα δευτερο ζευγος ηχειων στο μελλον...

Θα ηθελα πολυ να ξερω και τη δικη σας γνωμη και τυχον ενστασεις και συμβουλες απο ατομα που ισως εχουν εμπειρια απο τα συγκεκριμενα μηχανηματα... Ευχαριστω.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.208
Μηνύματα
3.045.344
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe
Top