Αγορα νέου πικαπ και ενισχυτή

Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι για αγορά πικάπ και ενισχυτή με το -σχετικά περιορισμένο- budget να κυμαίνεται και για τα δύο κοντά στα 800 ευρώ (για κάποια αξιόλογη περίπτωση μπορεί να πάει μέχρι και στα 1000,αλλά όχι παραπάνω).

Θα ήθελα τη βοηθεία σας:1)Στην πρόταση του ιδανικού "πακετου" όσον αφορά τη σχέση τιμής-απόδοσης
2)Τις προοπτικές βελτίωσης ενός πικάπ με την προσθήκη ποιοτικότερων εξαρτημάτων (βραχίωνες,κεφαλές κλπ)
3)Υπάρχει ένα (παροπλισμένο για αρκετά χρόνια είναι η αλήθεια :p) Onkyo CP-1033A.Υποθέτοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση αξίζει η αγορά ενός νέου πικάπ στα χρήματα που μπορώ να διαθέσω ή σε αυτή την κατηγορία θα μπορέσει να ανταποκριθεί;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Reaction score
81
Απάντηση: Αγορα νέου πικαπ και ενισχυτή

Καλησπερα!Ηχεια εχεις;Αν ναι ποια ειναι;Τι μουσικη ακους και τι διαστασεις εχει ο χωρος σου;

Reaction score
0

Χαιρετώ.. :)

Δυστυχώς για τα ηχεία δεν γνωρίζω πολλά πράγματα (για την ακρίβεια μόνο ότι είναι της videoton),ούτε αν έχουν δεχθεί "επεμβάσεις" μιας και πέσανε στα χέρια μου από σπόντα!
Ο ήχος τους πάντως και σε σύστημα σκάλες ανώτερο του δικού μου έχουν αποδόσει πολύ ικανοποιητικά.

Η μουσική τώρα...Σε γενικές γραμμές all around θα έλεγα,άντε με μια ελαφριά τάση σε κάτι κάπως πιο βαρύ (όχι extreme metal καταστάσεις δηλαδή).

Για δωμάτιο περίπου 16-17τμ το προορίζω..

Reaction score
5.879

Το πικαπ που θα σου προτεινα εγω,και θα μπορουσες να το βρεις και μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση ειναι το Technics SL1200MKii.
To εχω εδω και λιγους μηνες με μια κεφαλη Ortofon 2m red και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Για το MKII θα βρεις πολλες συζητησεις στο φορουμ,ωστε να ενημερωθεις.
Νομιζω υπαρχει και μια αγγελια ενος ΜΚΙΙ στις Μ.Α
Στο φορουμ υπαρχουν πολλοι κατοχοι του συγκεκριμενου πικαπ.
Οσο για ενισχυτη τι ηχεια εχεις?

Reaction score
0

Εχώ ακούσει ουκ ολιγα κολακευτικά σχόλια για το MKII (ιδιως όσον αφορά τις αντοχές του) αλλά έχω ενα...θεματακι με τα μεταχειρισμένα γενικότερα και σκαλώνω κάπως..ευχαριστώ πάντως :)

Reaction score
81

Για αρχη τσεκαρε οτι το πικαπ ειναι οκ παρε τον ενισχυτη της Yamaha rx 797 ειναι 2 επι 100 με ραδιο και εισοδο για πικαπ.Επισης ειναι τηλ/νος.

Reaction score
5.879

Θα συμφωνησω με τον συμφορουμιτη Soundcare9,για την επιλογη του Yamaha rx 797.
Οσο για το πικαπ αμα διαθετεις το ποσο για καινουργιο περι στα 500 ευρω μην το σκεφτεσαι!
http://www.audioshow.gr/index.php?p...ategory_id=59&option=com_virtuemart&Itemid=65

http://www.audioshow.gr/index.php?p...ategory_id=20&option=com_virtuemart&Itemid=65

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm