Αγορα νεου media player (help)

Reaction score
0
Καλημέρα!
Καταρχήν η τηλεόραση μου είναι μια παλια Sony Bravia HD ready (μοντελο KLV V32A). Oπότε θέλω ένα media player στα μέτρα της τηλεόρασης μου. Απότι καταλαβαίνω 1080p δεν μπορεί να παίξει. Αν κάνω λάθος διορθώστε με γιατί δεν έχω ιδέα με αυτά...
Λοιπόν διαθέτω μέχρι 100 ευρώ, βέβαια αν είναι κάτι πολύ καλό δίνω και παραπάνω. Δεύτερον αυτά τα media player μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως αποκωδικοποιητές mpeg4 για το ψηφιακο σήμα; Τώρα για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θα θέλα να έχω δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο και σίγουρα να υποστηρίζει υπότιτλους. Δώστε μου τα φώτα σας! :116:

Reaction score
8
Υπάρχουν πολλα σε αυτη την κατηγορία:
Wd tv Live
Mede8er 400X2
Crystal Audio Appstreamer
Crystal Audio Appstreamer-TV (με διπλό DVB-T δέκτη).
Ολα τα player είναι 1080p και δεν έχει σχέση με την tv.
Ολα παίζουν υπότιτλους είναι δικτυακά και με καλή υποστήριξη.
Το τελευταίο έχει και διπλό αποκωδικοποιητή mpeg4 αλλά ξεφεύγει σε τιμή.

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορα νεου media player (help)

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση.
Κατα δευτερον σε τι βοηθαει ο διπλος αποκωδικοποιητης; Και επισης αυτα διαθετουν σκληρο δισκο;

Reaction score
65
Απάντηση: Αγορα νεου media player (help)

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση.
Κατα δευτερον σε τι βοηθαει ο διπλος αποκωδικοποιητης; Και επισης αυτα διαθετουν σκληρο δισκο;
με τον 2πλο δεκτη,μπορεις να βλεπεις ενα καναλι και να γραφεις καποιο αλλο(απο οποιαδηποτε αλλη συχνοτητα)
ή να γραφεις 2 καναλια και να βλεπεις αλλο ενα που να περιλαμβανεται μεσα σε μια απο τις 2 συχνοτητες που ηδη γραφεις.
σκληρο δισκο απο αυτα που σου προτεινε ο φιλος,δεν εχει κανενα.
παιρνουν ολα εξωτερικους,ενω το Crystal Audio Appstreamer-TV,παιρνει και 3,5`αρη εσωτερικο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.306
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito